killYg0r Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Ajmo ccna troubleshooting ! Jel ti direktno povezan na komp ? default gateway IP adresu kucas ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 to cak nije ni comptia trablšut level, to je dcnj level :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Uzeo sam kabl kod IKOMa, za sad su carevi nemam većih primedbi i overall sam zadovoljan. Ja imam IKOM internet, u principu nisam imao nesto mnogo problema sa njima i dobro je radio. Pre jedno nedelju dana krene da radi ocajno pocev od oko pola 8, 8 uvece a tad se uglavnom igram pa je nezgodno, a ostatak dana radi bez problema. Kako tebi sad radi? : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 meni ikom do jaja radi ali su me izvozali kao soma kad sam uzimao priključak. oni imaju akciju da u mesecu kad si potpisao ugovor ne plaćaš punu pretplatu nego samo taksu od 1000 dinara. bilo je otprilike: *kraj januara* - dobar dan, hteli bismo od 1. februara da priključimo vaš internet i televiziju - uf, znate šta, nikako ne možemo da sprovedemo priključak pre 6. februara - ok, šta da se radi, vidimo se *dan kasnije* - dobar dan, mi bismo došli 31.1. da priključimo, blablabla (sve vreme lik navaljuje da dođu tog dana, čak nije hteo da prihvati ni dan posle koji mu je predložen, meni ni na kraj mozga nije bilo da lik na tako loš način hoće da me izjebe :D) - ok, super, vidimo se došli, priključili, za januar stiglo 1000 dinara, za februar puna pretplata, žalio se, rekli mi da duvam karu, kraj priče :tf: Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 @Killy Uradio sam to naravno. Zvao sam ih i rekli mi da hard resetujem modem pa ako se zatupi morao bih da nosim modem kod njih da ga opet podese. Kvitovao sam akciju jer nisam imao vremena da se jebetam neshto dugo sa tim. Kod matoraca sam to radio, njima sve radi al' sam ja hteo da proverim neshto. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 meni ikom kul radi i u ful brzini ali se desava svakih dan dva da prestane da radi na 5-10 min. sta bi moglo biti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Ajde baš ću da obratim pažnju da li se poklapaju vremena sa tim što si naveo, pa da mogu da se žalim odmah :D Evo sad je upravo crko i jedva otvara stranice i znam da nece da se popravi do kraja veceri... meni ikom kul radi i u ful brzini ali se desava svakih dan dva da prestane da radi na 5-10 min. sta bi moglo biti? Problem koji sam imao pre ovoga je da mi je diskonektovao par puta svakog dana, zvao ih, oni dosli i sredili, bilo nesto do kutije u zgradi, sad vise ne diskonektuje : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 meni ikom do jaja radi ali su me izvozali kao soma kad sam uzimao priključak. oni imaju akciju da u mesecu kad si potpisao ugovor ne plaćaš punu pretplatu nego samo taksu od 1000 dinara. bilo je otprilike: *kraj januara* - dobar dan, hteli bismo od 1. februara da priključimo vaš internet i televiziju - uf, znate šta, nikako ne možemo da sprovedemo priključak pre 6. februara - ok, šta da se radi, vidimo se *dan kasnije* - dobar dan, mi bismo došli 31.1. da priključimo, blablabla (sve vreme lik navaljuje da dođu tog dana, čak nije hteo da prihvati ni dan posle koji mu je predložen, meni ni na kraj mozga nije bilo da lik na tako loš način hoće da me izjebe :D) - ok, super, vidimo se došli, priključili, za januar stiglo 1000 dinara, za februar puna pretplata, žalio se, rekli mi da duvam karu, kraj priče :tf: ovo je tačno da odmah raskineš ugovor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Evo sad je upravo crko i jedva otvara stranice i znam da nece da se popravi do kraja veceri... Problem koji sam imao pre ovoga je da mi je diskonektovao par puta svakog dana, zvao ih, oni dosli i sredili, bilo nesto do kutije u zgradi, sad vise ne diskonektuje : D hvala, ima da ih iscimam. mada koliko sam ih čekao da dođu i da mi zamene onaj užasni risiver za onu CI karticu, pitam se koliko ću ovo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Privremeno sam u drugom stanu i namestih Telekomov ADSL. Posle samo jednog dana i jednog skinutog torrenta, ne radi mi utorrent. Večno mi prikazuje Connecting to peers 0.0% na evo 10 različitih torrenta.Ima li neko iskustva sa njima i vredi li da im zovem podršku uopšte i žalim se? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 I meni nesto zeza utorrent, nece uvek da se pokrene. Mada ja imam kabl. Uglavnom resim na ovaj nacin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Santa Posted August 13, 2015 Popular Post Report Share Posted August 13, 2015 skini qbit torrent 4 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Bravo! qbit rešio stvar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Zahvalite voodoo_, on ga je preporučio. 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 18, 2015 Report Share Posted August 18, 2015 Beotel je duplirao brzine ADSLa za istu cenu - i dalje imaju skoro pa ubedljivo najgoru ponudu, ali eto, makar nešto.Zanimljivo je da su duplirali ko zna kad (ja sam provalio veću brzinu pre sigurno mesec dana) a tek danas su poslali obaveštenje. Ono, ne znaju ni lepe vesti da saopšte na vreme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 imam telekom adsl 20 / whatever, medjutim torent dl ne ide nikad preko 1.1. na 3 racunara je ista situacija, dl limit je unlimited naravno. what do i do? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Ograniči upload (npr. 50 kB/s) i obriši mrtve trekere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 1.1 MB/s? Mislim to se negde prevodi u oko 9 Mbit/s, a moras imati u vidu da ne mora da znaci da torrent moze da izvuce punu brzinu jer nema dovoljno dobrih seedera. S druge strane Telekom ti prodaje uslugu "do 20 Mbit download", ne "20 Mbit download". Koliko ti pokazuje na speedtestu download? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Meni je slična situacija bila na beotelu, ta njegova deklarisana brzina ADSL nikad nije bila realna - tako da sam i dig'o ruke od nerviranja dok nisam promenio adsl za kabAl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 (edited) naravno da ostali downloadovi idu do 2mb, i naravno da znam da je bitan broj seedera. napisao sam nikad, dakle nevezano za taj faktoredit: @vudu kako sam ga ogranicio na 50 tako je dl pao na 5kbps. vratio se na 1.0-1 cim sam vratio unlimited :< Edited October 16, 2015 by Vlada_ ::::::::: Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Cekaj, a kada vuces fajlove direkt sa nekih servera dostizes i 2mb download speed? Ako je tako onda je tu neka fora sa torrent klijentom koji furas, nemoguce da ti torenti sa masom seedera ne piche full speed.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 ide do 2, da. a napisao sam da ne prebacuje 1.1 ni na drugom racunaru kod ortaka, tako da kapiram da je do nekih podesavanja konekcije Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Koji provajder? Nije nemoguce da limitiraju torrente. Aha videh sad telekom ... ne znam pitaj nigera da li imaju opremu za to. 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 jok, i dalje je ceo saobracaj bez ogranicenja po portovima, znaju da bi izgubili brda korisnika da zakinu torente i sl......ionako su nas sabotirali za planirano sirenje optike po kucama, jos ovo malo korisnika na bakru da izgubimo i treba da se samospalimo. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 situacija je sledeća.u stanu koji iznajmljujem imam ikom priključak koji se vodi na mene, redovno plaćam itd. u stanu koji ću uskoro iznamljivati je nekad postojao ikom priključak ali se gazda nešto posvađao sa njima i ostao im dužan par soma dinara. danas sam pričao sa njima da preselim svoj priključak tamo, kažu ne može jer gazda nije platio to što duguje, iako mene ne zanima njegov ugovor već samo želim da iskoristim njegovu infrastrukturu. da li postoji ikakva zakonska caka na koju mogu da ih hvatam (praktično ispada da ja njih molim da im dajem pare jebote) ili te stvari može da definiše provajder sam i u ovom slučaju prosto da mi odbije prenos priključka? pretpostavljam da je ovo drugo ali uvek postoji nada. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts