killYg0r Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 neko je oprao parice i posle ljudi nece imati kome da se zale posto firma vise ne postoji o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 lolnuo sam na "ozbiljna" firma :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Drugari moze li neko da mi kaze sta je ovo na telekomovom sajtu " Promo NET" http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=176&id=1449 Ja ne gledam bas tv tako da ne znam sta je zapravo ovo, na sajtu nije bas objasnjeno nista. Jel su ovo u Megabajtima brzije ili Megabitima? Hvala. Ti paketi 50 i 100mb su VDSL.... pusta se lagano vec po gradu korisnicima, osim ako im parica nije govno lol.... Ovih dana cu da se iscimam da uzmem jedan od tih modema i da izjurim kolege da me prebace na vlds plochu u dslam-u u firmi pa javljam utiske.... 1 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Au kako sam dobro dodžovao ball sa targom, i sve zato što me mrzelo da se jebavam sa vraćanjem opreme, potpisivanjem ugovora i koječega kad je već Telekonj nudio besplatan apgrejd paketa telefonskim pozivom, živela lenjost! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 (edited) Тарго је нека Дулићева комбинација за прање новца, тако да не чуди овај развој догађаја. Edited September 14, 2013 by Ребел Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Targo je od starta bio kombinacija, posto drugacije ne bi ni dobili dozvole da kopaju trotoare po Nbgd. I niko se nije zajebao ko je uzeo jer on i danas do jaja radi za 30% nize cene nego kod drugih. E sad nije nemoguce da ce da ga prodaju, ali sigurno nece niko ostaviti kilometre polozenih optickih kablova samo da bleje, neko ce to kupiti, moja je samo nada da taj koji kupi nece menjati pakete drasticno. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Ako kupi telekom, biće veselo :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Sve opcije su otvorene, jer od "pojave" adsl Telekom je od extraprofita kupio Telekom CG, RS, otkupio deonice od Grka, kupio poslovnu zgradu JAT-a u Bul. Umetnosti. Ali po predviđanju stranih ekonomskih stručnjaka "dream team" Vučić-Dačić će morati hitno nešto da proda (pa i firmu koja ima extraprofit) jer kredita nema. Kao mogući kupci Telekoma pojavljuju se Turci i to baš u vreme kad nam je ministar telekomunikacija turčin dr Rasim Ljajić (gde ima dima...) Druga stvar koja je indikativna je da i Telekom pokušava da veže što veći broj korisnika adsl (povećavajući vrednost u prodaji) Telekom http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=176&id=1742 PTT koji je "mama" Telekomu ponudio je takodje u isto vreme promociju interneta PTT http://www.postanet.rs/lat/struktura/promo-akcije/promo-akcije.asp Kako je besparica sve veća svi moji "adsl-ovci" prelaze na PTT ADSL 2 opciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 (edited) Sto je PTT mama Telekomu? Ajde jes' da imaju nesto pristojnije cene al' sto se ostaloga tice Telekom je sasvim OK u mojim ocima,evo 4 godine od kad sam kod njih i ne znam da li mi je jednom puko net. Edit: Pa cek bre ako sam dobro pohvatao sve ova Telekomova akcija je isplativija od PTTove. Inace ne verujem da ce prodati Telekom, mislim to je bas ono zadnja slamka spasa a ovih dana se prica da ce kredit ipak dati Pera ciganin tj burazer iz Emirata. :) Edited September 14, 2013 by деки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Не даје Пера циганин кредит без против услуге :) Пера нешто хоће :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 http://www.speedtest.net/my-result/2966134947 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Sto je PTT mama Telekomu? 1997. 1. jun Iz JP PTT saobraćaja „Srbija“ izdvojeno je Preduzeće za telekomunikacije „Telekom Srbija” čime je okončana zajednička faza razvoja pošte i telekomunikacija. 9. jun Preduzeće za telekomunikacije „Telekom Srbija“ konstituisano je kao mešovito akcionarsko društvo u kome JP PTT „Srbija“ kontroliše 51 posto kapitala, „STET“ (Italija), 29 posto i OTE (Grčka) 20 posto kapitala. 28. decembar 2002. JP PTT saobraćaja „Srbija“ je, dogovorom postignutim u Rimu, otkupilo od „Telekoma Italija“ deo od 29 odsto akcija koje je ova firma imala u „Telekomu Srbija“, čime je JP PTT saobraćaja „Srbija“ postala vlasnik ukupno 80 odsto deonica Telekoma. 30.12.2011. Telekom Srbija i grčka kompanija OTE potpisali su danas u Atini ugovor o otkupu 20 % akcija srpskog operatora po ceni od 380 miliona evra. Transakcija će biti završena do kraja prvog kvartala 2012. godine. OTE je vlasnik 20 odsto akcija Telekoma Srbije od 1997. godine, a Vlada Srbije poseduje preostalih 80 odsto akcija. PTT je ustupio vlasništvo nad Telekomom vladi Srbije I dok "mama" "gradi" "tatko" prodaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Sve opcije su otvorene, jer od "pojave" adsl Telekom je od extraprofita kupio Telekom CG, RS, otkupio deonice od Grka, kupio poslovnu zgradu JAT-a u Bul. Umetnosti. Ali po predviđanju stranih ekonomskih stručnjaka "dream team" Vučić-Dačić će morati hitno nešto da proda (pa i firmu koja ima extraprofit) jer kredita nema. Kao mogući kupci Telekoma pojavljuju se Turci i to baš u vreme kad nam je ministar telekomunikacija turčin dr Rasim Ljajić (gde ima dima...) Druga stvar koja je indikativna je da i Telekom pokušava da veže što veći broj korisnika adsl (povećavajući vrednost u prodaji) Telekom http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=176&id=1742 PTT koji je "mama" Telekomu ponudio je takodje u isto vreme promociju interneta PTT http://www.postanet.rs/lat/struktura/promo-akcije/promo-akcije.asp Kako je besparica sve veća svi moji "adsl-ovci" prelaze na PTT ADSL 2 opciju nama kojima i dalje vazi ugovor mozemo da se slikamo, tj ne mogu da ih "zamolim" i dobijem 20mb ako sam trenutno na 10mb paketicu ? :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 verovatno možeš ako potpišeš novi ugovor na dve godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 opusteno cu da se prijavim za ovu PTT akciju gde je prvih 6 meseci za dzabe net koliko god lose radio :/ jel bese napljuvan njihov adsl kao tesko govno ili su to samo neki primeri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Ma nesto svi imaju akcije za ugovore na 24 meseci... Da ne ocekuju mozda neko ubrzanje protoka il tako nesto pa pokusavaju da uhvate u ugovore sto vise korisnika? :D Takodje meni istice ugovor sa Beotelom Novembra, i imaju neku promociju 1mb za 1500din ugovor na 24 meseci, isto izadje kao i PTT-ov . Mozda ovaj 2Mb nije lose da se uzme ali nemam pojma koliko to radi na max speed? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 jel si procitao sta pise u ptt akciji ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 ipak si u pravu da se vise isplati telekomova ponuda, i pored ovih free 6 meseci. razlika je 3k na kraju ugovora a dobije se 10mb/1 sve vreme dok je ovde samo 6 meseci 6mb :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 PTT od mene ima swe poxwale. U PTTu mozesh da potpishesh ugovor na 12 mesecu, za razliku od Telekoma. Ako potpisujesh ugovor na 24meseca iste su cene skoro. Gledaj u PTTu obichan cenovnik, ne ove "akcije" koje trenutno ne vrede kurcu. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 A kakav je PTTov net sto se tice "stabilnosti" puca li jebe li? Meni je konkretno dovoljan onaj najbedniji od 2Mbps samo da ne zabada Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Jednom u mesec dana pukne na pola minuta, to je neki prosek. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Pa ok je onda, aping? Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 http://www.verat.net/sr/novosti/2013-09-23/hit-adsl-akcija-10-mb-s-i-free-wifi-za-samo-1490-din/ na papiru zvuci ok, ako radi njihov adsl dobro, onda je jos bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 ja placam kod sezampro-a 1700din za 4 mb/s, a nisam vise pod ugovornom obavezom tako da ovo zvuci o/. Je l' koristi neko Veratov adsl? Quote Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 ^ Akcija je namenjena ADSL korisnicima koji potpišu ugovor u trajanju od 24 meseci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts