Kal1mero Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 mamu im jebem popravljaju u vreme kad 90%ljudi spava !!!:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Meni je danas telekomov adsl poceo OPET da puca, koliko su samo nesposobni to nije normalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Meni puca već mesec dana. Srećom pa mi uskoro ističe ugovor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Ma meni je istekao ugovor, samo sto je najgore ovde nema mogucnosti za neki drugi, jedino za eunet adsl ali taj ne znam kakav je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Fresh info za onaj studentski adsl preko Telekoma. Prijavio sam se u petak za njega, zvali su me u ponedeljak da odem da preuzmem. Chekam 1. decembar da potpishem ugovor, da ne bih tracio besplatnih mesec dana na 3dana neta. Deluje mi neverovatno koliko brzo su odradili sve. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 (edited) Meni je danas telekomov adsl poceo OPET da puca, koliko su samo nesposobni to nije normalno. Meni puca već mesec dana. Srećom pa mi uskoro ističe ugovor. Pazite ovako ljudi, to PUCANJE nema NIKAKVE veze sa TELEKOMOM tj INTERNET SEKTOROM i nasim SERVERIMA ali itekako ima veze sa bakarnim vodovima koji od vase lokalne centrale tj razvodnika dolaze do vaseg stana/zgrade etc... Takozvana "PARICA" je uzrok tih pucanja u 80% slucajeva i npr ako su vam te telefonske instalacije STARE onda na spojevima tj kontaktima gde bakar ulazi u utichnicu itd itd tj svuda gde je bakam malo OGOLJEN dolazi do korodiranja vremenom sto odmah utice i na to da se stvara SHUM tj SMETNJA u prenosu signala. Tricky part je onaj gde vi treba da izjurite "banderashe" iz PTT-a da vam ZAMENE PARICU, tu obicno treba iskoristiti advanced skilove poput poznanstava u PTT-u, podmicivanja njihovim radnika etc ali ako imate ZDRAVU paricu do gajbe onda vam net radi kao munja... Pored navedenih stvari, takodje se ADSL konekcija moze za nijansu poboljsati koriscenjem nekog BOLJEG ADSL modema/rutera npr neki ASUS ili Linksys ili sta god vec, jer su oni ipak malko bolji od ovih kineskih Huawei-a, Tomsona, Pireli-a i sl. cudesa koja sam imao sve prilike da vidim u firmi... Takodje veliki minus bacam i na slab UPLOAD kod Telekoma kao i cene osnovnih paketa ALI nesto sam nachuo pre neki dan da Telekom opet sprema neki "price wars" da uzme i to malo korisnika Orionu :) PS: evo sad gledam po netu bas, Telekom i Orion imaju IDENTICHNE CENE ADSL paketa..... Ja sam nesto kapirao da je Orion uleteo sa duplo povoljnijim ponudama, na osnovu nekih izjava ovde po forumu... :) Edited November 23, 2010 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Ja imam zdravu paricu i laguje mi starkraft kad igram sa ivketom drugom i to ne odmah, nego posle 20 minuta do pola sata. Tako da ne valja vam internet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 e ako je tako onda da ga PRODAMO SHVABAMA! \o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Pazite ovako ljudi, to PUCANJE nema NIKAKVE veze sa TELEKOMOM tj INTERNET SEKTOROM i nasim SERVERIMA ali itekako ima veze sa bakarnim vodovima koji od vase lokalne centrale tj razvodnika dolaze do vaseg stana/zgrade etc... Takozvana "PARICA" je uzrok tih pucanja u 80% slucajeva i npr ako su vam te telefonske instalacije STARE onda na spojevima tj kontaktima gde bakar ulazi u utichnicu itd itd tj svuda gde je bakam malo OGOLJEN dolazi do korodiranja vremenom sto odmah utice i na to da se stvara SHUM tj SMETNJA u prenosu signala. Tricky part je onaj gde vi treba da izjurite "banderashe" iz PTT-a da vam ZAMENE PARICU, tu obicno treba iskoristiti advanced skilove poput poznanstava u PTT-u, podmicivanja njihovim radnika etc ali ako imate ZDRAVU paricu do gajbe onda vam net radi kao munja... Pored navedenih stvari, takodje se ADSL konekcija moze za nijansu poboljsati koriscenjem nekog BOLJEG ADSL modema/rutera npr neki ASUS ili Linksys ili sta god vec, jer su oni ipak malko bolji od ovih kineskih Huawei-a, Tomsona, Pireli-a i sl. cudesa koja sam imao sve prilike da vidim u firmi... Takodje veliki minus bacam i na slab UPLOAD kod Telekoma kao i cene osnovnih paketa ALI nesto sam nachuo pre neki dan da Telekom opet sprema neki "price wars" da uzme i to malo korisnika Orionu :) PS: evo sad gledam po netu bas, Telekom i Orion imaju IDENTICHNE CENE ADSL paketa..... Ja sam nesto kapirao da je Orion uleteo sa duplo povoljnijim ponudama, na osnovu nekih izjava ovde po forumu... :) Koji si ti babun :| Thomson je jedna od najstarijih americkih firmi koja pravi izmedju ostalog neke od najboljih poprecnih i dsl modema. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 @fatboy, koliko sam ja tebe razumeo ova prica sa paricom objasnjava konstantno pucanje. Meni na primer radi kako treba mesec-dva a onda bude period od (par dana,nedelja) kad puca nenormalno, to jes sve zavisi koliko im vremena treba da "poprave". Samo da napomenem da su dolazili i proveravali liniju(sa onom "viljuskom" ili kako je vec zovu :)) i da je sve bilo u redu. Ja bi pre rekao da su serveri malo preoptereceni pa da ne moze to sve da se iznese, barem ovde kod mene u Mitrovici. Ili ipak gresim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Ti stvarno mislis da covek koji favorizuje jedan linksis preko thomsona moze da ti pomogne oko tog pitanja? :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Ti stvarno mislis da covek koji favorizuje jedan linksis preko thomsona moze da ti pomogne oko tog pitanja? :P ^qft Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Thomson je jedna od najstarijih americkih firmi koja pravi izmedju ostalog neke od najboljih poprecnih i dsl modema. E kul, zaebo sam se za tu TVRTKU, al generalno mislim na low cost modeme... Btw, tebe sam ceko samo tj znao sam da ces uleteti na topik haha Ja bi pre rekao da su serveri malo preoptereceni pa da ne moze to sve da se iznese, barem ovde kod mene u Mitrovici. Ili ipak gresim? Gresis. U Mitrovici NEMA uopste servera! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Meni ADSL net (Telekom) radi odlicno. I ne secam se da sam ikad imao visednevnih problema. Sa druge strane IPTV radi ocajno. Imam pikselizaciju slike na svakih ~3 sekunde. Idem da vratim uredjaj i raskinem ugovor za IPTV sa obzirom da su posle prijavljenog kvara isti oznacili kao razduzen, a nisu me zvali da me obaveste da su ista popravili. takodje sad je pikselizacija mnogo gora, pauza u slici je duza i cesce se desava. toliko o popravci jebem ti mrtvi telekom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 fatboy, da li mogu svoj Huawei zameniti za neki bolji ruter ? Planiram to da uradim već dugo, ali sve odlažem zbog verovatno cimanja sa Telekomom oko toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 bolje nemoj, mozda ce da ti uvale onaj aoylink ili kako se vec zove :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Pa fatboy će da mi sredi Thomsona ili ASUS-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 U ponudi nemamo bolje modeme, mislio sam da SAMI KUPITE sebi ADSL modem/ruter jbt... A onda cu vam ja izvuci podatke koji su vam neophodni da mozete da setujete taj uredjaj da moze da radi na vasoj ADSL liniji, bas kao sto sam sa Vudicom to odradio.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Prodao sam onaj wifi ruter, bio sranje signal kroz noseći zid, sad sam na Havajima opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Inace ja gajbi iam neko govno koje cak ni nema WiFi, eto toliko o radniku telekoma Imao sam do skora neki TP Link wifi ruter al sam ga dao nekoj familiji sto je dosla u Beogradima da studira... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Pa i koji ce ti kurac bolje :) Ili bilo kome za gajbu lol Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Gde da pazarim kvaliteniji ruter i ako može preporuka za model, Vudz, fatboy, mohi, Pero ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 f4ts0, fatboy, mohi, Pero ? fihed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Mislim da ću ja uskoro da prodajem moj Asus wl-600 :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Zašto, kupuješ bolji ? Hoću i ja taj bolji!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts