Jump to content

Šta voze forumaši?

dovlagsi

Ja sam RUR forumaš!  

35 members have voted

1. 1. Ponosno vozim:

• ALFU ne daj Bože
      0
    • AUDI, iliti Golf sa mekanom komandnom tablom
      2
    • BMW, jer vozim dinamično
      2
    • SITROEN, jer se nadam da će opet biti nezavisni i da će napraviti DS ajkulu
      2
    • DAČIJU, volim zvuk šuspleha cant help it
      1
    • FIAT, jebiga nemam
      3
    • FORD, razumem se u matične ploče al ne u kola
      1
    • HONDA, ložim se da vozim isti auto zauvek
      2
    • HJUNDAI, jer volim da imam lošije od boljeg
      0
    • KIA, jer volim da imam lošije od boljeg, samo sportski
      0
    • MAZDA, kako to mislite 12,5% uvozne carine?!
      6
    • MERC, gazda
      1
    • NISAN, francuski automobili su najudobniji!
      2
    • OPEL, čovek bećar poštenjačina
      3
    • PEŽO, imam električara u užoj porodici
      4
    • RENO, retko dobri automobili
      1
    • SEAT, vrela krv!
      0
    • ŠKODA ekipa
      5
    • SUZUKI, mađarski samuraj
      1
    • TOJOTA, zašto ovo svi ne vozimo?
      3
    • VOLVO, jer bezbednost je na prvom mestu
      1
    • GOLF
      1

Recommended Posts

21 hours ago, marks said:

Ja vozim Škodu Superb!

Kupio polovnu (2019 god) pre dve godine za 17000 kada je imala 70k na satu kod proverenog (:D) lika.

1.5 TSI, 150ks, najniži nivo opreme sa sve halogenim farovima tako da ostali vozači znaju da nisam sns-ovac, a još je i bela!1

Razmišljao između C5 Aircrossa, 5008 i Mondea ali gepek od 625L sa dvoje male dece koja ne mogu nogama da dohvate prednje sedište je presudio!

pa ti mu dođeš pravi arhetip!

22 hours ago, marks said:

Ja vozim Škodu Superb!

Kupio polovnu (2019 god) pre dve godine za 17000 kada je imala 70k na satu kod proverenog (:D) lika.

1.5 TSI, 150ks, najniži nivo opreme sa sve halogenim farovima tako da ostali vozači znaju da nisam sns-ovac, a još je i bela!1

Razmišljao između C5 Aircrossa, 5008 i Mondea ali gepek od 625L sa dvoje male dece koja ne mogu nogama da dohvate prednje sedište je presudio!

Kad "zaguliš" logo Škode, jel' ispod VW znak i na 1.5 TSI, ili je to samo na dizelima?

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Po mom skromnom iskustvu u kodiaku dizel 2.0, 150 ks, radi sasvim pristojno i tiho

Normalno ne moze da se poredi sa jednom benzinjarom npr nisanovom 2.0, ali da je traktor u radu - nije. Te verujem da to traktorisanje dizela u glavnom proizilazi iz nekog problema u radu, loseg odrzavanja, ili milion predjenih km 

Dimenzije skode, u gepeku i unutra se ne mogu naci pa nigde, a meni kome je to bitna stavka smanjuje dalji izbor jako, 

u fazonu - kodiak opet, a nisam bas nacisto, ove cene su ludilo

• Like +1 1

fallout_table.gif

On 8/30/2025 at 8:49 PM, absolute said:

To može se isključi, svakako 

ja sam i dalje tu nešto 50/50 - doduše zavisi i od kola, na Renegade je dosta slabije "otimao" volan, dok sad nešto više to radi, ima mi smisla da stoji uključeno kao za svaki slučaj, jer stvarno te vrati ako si se nešto zablentavio gledaš u radio itd, ali opet kad krene da vraća a ti nećeš jer si krenuo u preticanje itd može da bude nezgodno.

• Like +1 1

Ja sam vozio dizele od 2004. (ford focus karavan 1.9, pežo 307 karavan i meriva 1.7), možda bih mogao neke stvari da im zamerim (naročito Merivi), ali rad kao traktor sigurno nije jedna od njih 😄

U stvari, i focus i pežo su me baš dobro služili i osim redovnog održavanja i stavljanja fiksnog umesto plivajućeg zamajca u pežou, druge troškove nisam imao.

Stariji dizelaši jesu bili ko traktorče, ali tih više ni nema po ulicama 😄

25 minutes ago, G!!! said:

Po mom skromnom iskustvu u kodiaku dizel 2.0, 150 ks, radi sasvim pristojno i tiho

Normalno ne moze da se poredi sa jednom benzinjarom npr nisanovom 2.0, ali da je traktor u radu - nije. Te verujem da to traktorisanje dizela u glavnom proizilazi iz nekog problema u radu, loseg odrzavanja, ili milion predjenih km 

Dimenzije skode, u gepeku i unutra se ne mogu naci pa nigde, a meni kome je to bitna stavka smanjuje dalji izbor jako, 

u fazonu - kodiak opet, a nisam bas nacisto, ove cene su ludilo

E, da, gepek je FTW u Skodilaku. U octaviu smo stavili sve što nam je palo na pamet (uključujući i spakovan SUP) i opet je ostalo mesta za još 😄

7 minutes ago, Lucky said:

ja sam i dalje tu nešto 50/50 - doduše zavisi i od kola, na Renegade je dosta slabije "otimao" volan, dok sad nešto više to radi, ima mi smisla da stoji uključeno kao za svaki slučaj, jer stvarno te vrati ako si se nešto zablentavio gledaš u radio itd, ali opet kad krene da vraća a ti nećeš jer si krenuo u preticanje itd može da bude nezgodno.

Ok je kad je put normalno obeležen, ali ona kriminalno urađena (u stvari još se radi) oblizanica oko Soluna (ring road) sa preuskim trakama je baš bila zajebana. Srećom pa je to 5-6km recimo, gde su radovi sa strane.

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

3 hours ago, absolute said:

Ja sam vozio dizele od 2004. (ford focus karavan 1.9, pežo 307 karavan i meriva 1.7), možda bih mogao neke stvari da im zamerim (naročito Merivi), ali rad kao traktor sigurno nije jedna od njih 😄

da, traktori se ne kvare na putu za more \oooo/

• Haha (+1) 1

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy