killYg0r Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/18555851/jaguar-f-type-r-dynamic?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0 Na ovo stavljam pare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 6, 2022 Author Report Share Posted May 6, 2022 A jeste, Jag, sve znas Kili kao mator! Za te pare svakako bih pre to uzeo nego onaj Volvo 😄 Btw, kad smo kod toga vec...pogledajte ovaj oglas, kao moj, samo sto je bednih 190 konja i 50k km vise...znaci ladno bih mogao za 10k skuplje da zavaljam auto u Srb nego sto sam ga kupio...ok, ne mozda bas toliko zbog carine, ali opet...elem, jel znate nekoga da trazi A7 😄 https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/18880393/audi-a7-30-tdi-matrix?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 16 hours ago, Dule_smor said: ali opet...elem, jel znate nekoga da trazi A7 😄 izračunaj carinu i troškove, ugradi se, stavi oglas kod nas, vidi dal' će neko da se javi. ako se ne javi, nikom ništa, ako se javi, prodaj, kupi posle drugi tu i tako. "vikend zarada" kao bonus na tu dobru doktorsku platu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 7, 2022 Author Report Share Posted May 7, 2022 Heh, skoro ko ITevac da budem! Koliko je carina, jel to fiksno 18% ili koliko vec procenata od procenjene vrednosti auta ili ima neki kalkulator? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 7, 2022 Author Report Share Posted May 7, 2022 Ajd ovde da ne otvaram novi topic. Ovaj Ad Blue kad treba da se dopuni moze ova minimalna kolicina koju zahteva (tipa 6 litara), a mogu i ceo tank od 17 litara u mom slucaju da ne dopunjavam posle opet? I koliko vidim to je jedan isti proizvodjac, bitno samo da je po onom ISO standardu. I ono crevo je kapiram univerzalno, napravili su da se tako puni da se ne bi prosipalo verovatno? Plus jel to znaci da se zajebah sto uzeh dva kanistera od po 10 l, ostace mi 3 litra, ne znam dal cu posle moci da dopunim kad se potrosi zbog ovog mehanizma punjenja sa crevom:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 46 minutes ago, Dule_smor said: Ajd ovde da ne otvaram novi topic. Ovaj Ad Blue kad treba da se dopuni moze ova minimalna kolicina koju zahteva (tipa 6 litara), a mogu i ceo tank od 17 litara u mom slucaju da ne dopunjavam posle opet? I koliko vidim to je jedan isti proizvodjac, bitno samo da je po onom ISO standardu. I ono crevo je kapiram univerzalno, napravili su da se tako puni da se ne bi prosipalo verovatno? neću ti baš pomoći ali ja samo moram da kažem da sam za taj adblue saznao pre tipa godinu-dve dana tj. kad sam prodavao renegade, ja nisam znao da to postoji :)) lik me pita - a gde se sipa adblue, ja kao, šta bre gde se sipa :))) ofc nije ga ni bilo na renegade, nije da sam se pitao "čemu ovaj drugi otvor" pa ništa u njega nikad nisam sipao 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 Svaki Srbin: sta je ad blue? 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 On 5/7/2022 at 8:06 PM, Lucky said: lik me pita - a gde se sipa adblue, ja kao, šta bre gde se sipa :))) ofc nije ga ni bilo na renegade, nije da sam se pitao "čemu ovaj drugi otvor" pa ništa u njega nikad nisam sipao 🙂 Mi sto sto ne vozimo lubenice ne placamo taj jos 1 trosak gluposti koji samo dizelasi imaju : D Dule RTFM ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 8 hours ago, dovlagsi said: Svaki Srbin: sta je ad blue? bukvalno 🙂 apsolutno prihavatam svoju neupućenost u ovo ... moram da budem iskren i da mi koncept toga da su dizel motori "napredovali" tako da pored benzina sipaš još nešto (bez obzira koliko se retko sipa) mi je ono, obrnuta evolucija, moguće da zato nisam ni skapirao da se to događa jer i da sam negde pročitao pomislio bih da je greška 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 9, 2022 Author Report Share Posted May 9, 2022 Ahaha jebite se:D...Brate sipa se na fazon 15-20k km napunih 20 litara, sto kosta 40 evra max, nije da je neki trosak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 Al zar ne smara svo vreme ako ga nemaš nafilovanog? Čak do te mere da posle X kilometara baca u limp mode dok ga ne poštimaš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 9, 2022 Author Report Share Posted May 9, 2022 Krece da upozorava na 2000km, ispod 1000 pisti na svakih 100...kad padne na 0 ne moze da se startuje auto:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted May 10, 2022 Report Share Posted May 10, 2022 (edited) 16 hours ago, Dule_smor said: Krece da upozorava na 2000km, ispod 1000 pisti na svakih 100...kad padne na 0 ne moze da se startuje auto:D kada budes dosao u Srbiju nastelovacemo mi to da ne pisti. vozices ga bez servisa do Sudnjeg dana ako treba Edited May 10, 2022 by oddball Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 16, 2022 Author Report Share Posted May 16, 2022 Ma sipah 10 litara, koliko su im glupi oni kanisteri jbte. Elem, niko se jebeno nije javio za stare felne i gume iako sam stavio smesnu cenu od 400 evra...jel treba nekome da doteram u Srb kad budem dolazio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted May 16, 2022 Popular Post Report Share Posted May 16, 2022 Bukvalno je neophodno da se oženiš 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 17, 2022 Report Share Posted May 17, 2022 zasto vudu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 17, 2022 Report Share Posted May 17, 2022 7 minutes ago, reki said: zasto vudu Zato sto u zivotu postoji samo jedan ispravan put! Sve ostalo je stranputica i djavolja rabota! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 17, 2022 Report Share Posted May 17, 2022 20 hours ago, Dule_smor said: Ma sipah 10 litara, koliko su im glupi oni kanisteri jbte. Elem, niko se jebeno nije javio za stare felne i gume iako sam stavio smesnu cenu od 400 evra...jel treba nekome da doteram u Srb kad budem dolazio pa uvek možeš da staviš na polovniautomobili.com, pa kad budeš dolazio dogovoriš tada preuzimanje. Ima i par grupa na FB koje se bave prodajom felni takođe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 17, 2022 Report Share Posted May 17, 2022 (edited) 1 hour ago, killYg0r said: Zato sto u zivotu postoji samo jedan ispravan put! Sve ostalo je stranputica i djavolja rabota! jesi ti vudu also not what you told me in private chat Edited May 17, 2022 by reki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 17, 2022 Report Share Posted May 17, 2022 1 hour ago, togFU said: pa uvek možeš da staviš na polovniautomobili.com, pa kad budeš dolazio dogovoriš tada preuzimanje. Ima i par grupa na FB koje se bave prodajom felni takođe. Bukvalno ne postoji sansa da ih ne proda, samo je Dule som! 20 minutes ago, reki said: also not what you told me in private chat Ovaj Reki isto somina zaborvaio sta je sarkazam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 17, 2022 Report Share Posted May 17, 2022 ❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 17, 2022 Author Report Share Posted May 17, 2022 Ahaha, al je pustio muda ovaj Kili otkako je uzeo Mazdu:D. A ne mislite da je malo cimanje vuci 4 felne sa gumama 1600km do Srb da bi ih prodao. Pogotovo ato mi se i ne dolazi kolima dole, lakse mi je avionom realno. Al ajd videcu, greota da ne dodjem makar jednom Naudijem za Sorabiju kao pravi ljakse gastos heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 17, 2022 Report Share Posted May 17, 2022 Doplati dodatni prtljag u avionu za felne ;) 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2022 Report Share Posted May 17, 2022 5 hours ago, reki said: zasto vudu Zato što kod žene ovo ničim izazvano menjanje 18" za 19" because fuck you, that's why, neće moći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 17, 2022 Author Report Share Posted May 17, 2022 Ahaha, pa zato i promenih sad dok nema ko da mi brani! Ona da brani, on da radja phue! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts