Dick Warlock Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 6 hours ago, voodoo_ said: Nisam video nigde BMB 98 odavno, svuda imaju samo BMB 95 i Gdrive 100. A sipao bih 98 po toj ceni, znače mi ti oktani kad idem uzbrdo 😄 a ne bih preplaćivao aditive... Prolupo sam kao Kili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 Ko si ti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 :breathing-intensifies: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 on tebe zna, a ti njega ne znas! ej, on mene zna a ja njega ne znam! znas me, znam te e! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 Ako vas šta teši, ovde je drugi put u par meseci drastično skočilo sa cenama, čim su najavili opet nije bilo teorije da stigneš do pumpe... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 koga teši, može da teši samo onog što je imao viška keša na leto 2020 pa je napunio celu neku cisternu benzina pa sad lagano krcka i smeši se jer ga je platio 1 euro litar 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post evgeniy Posted June 22, 2022 Popular Post Report Share Posted June 22, 2022 mene iskreno tesi i prija mi kad vidim kako se preznojavaju evropljani i generalno te "elitnije" zemlje \o/ 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 Lako je meni za njih. Šta mi sirotinja da radimo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post evgeniy Posted June 22, 2022 Popular Post Report Share Posted June 22, 2022 mi smo navikli 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 4 minutes ago, digrejzo said: mene iskreno tesi i prija mi kad vidim kako se preznojavaju evropljani i generalno te "elitnije" zemlje \o/ tako je bre, jebi duleta! ima da maze marmeladu na karton! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 4 minutes ago, digrejzo said: mene iskreno tesi i prija mi kad vidim kako se preznojavaju evropljani i generalno te "elitnije" zemlje \o/ bravo matori... mi smo svašta preživeli, a oni se bave pitanjem da li trandže mogu da se takmče u ženskoj konkurenciji u sportu... eh eh... živeće ovaj narod. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 49 minutes ago, manson said: Lako je meni za njih. Šta mi sirotinja da radimo? ŠELOV benzin onaj narandžasti iz flajke od litar i po pa da vidiš kako cepa jugo sto kilometara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 6 hours ago, dovlagsi said: BMB95 je 198 din, Evrodizel običan 209 din. Nisam video nigde na NISu da je manje...? ja gledam non-stop na NISovim pumpama na autoputu posle Gazele, Steco i na Zmajevima (ne onim Cedinim) 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 tako je bre, jebi duleta! ima da maze marmeladu na karton!Ahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2022 Report Share Posted June 24, 2022 Quote Нове цене горива – бензин 201 дин, дизел 212 Министарство трговине, туризма и телекомуникација објавило је нове цене горива, које ће важити до 30. јуна, по којима су литар бензина и дизела поскупели за по три динара. Највише малопродајне цене бензина БМБ 95 до краја јуна биће 201 динар по литру, а дизела 212 динара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 24, 2022 Report Share Posted June 24, 2022 Neko reko trista? 😁 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 24, 2022 Report Share Posted June 24, 2022 Ovim tempom i preko i to lagano! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post oddball Posted June 25, 2022 Popular Post Report Share Posted June 25, 2022 vama programerima je lako, vi to ni ne osetite, a sta mi burzuji da radimo?!?! 2 2 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 Pa ako se ovako nastavi, svakako 🙂 Slučajno sam juče na neki račun naišao za dizel iz decembra 2019 godine - 160 dinara 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 (edited) 5 minutes ago, Lucky said: Pa ako se ovako nastavi, svakako 🙂 Slučajno sam juče na neki račun naišao za dizel iz decembra 2019 godine - 160 dinara 🙂 nadji racun s pocetka leta tokom lockdowna tek tada vidis koliko je bio litar 😉 Edited June 25, 2022 by oddball Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 25 minutes ago, oddball said: nadji racun s pocetka leta tokom lockdowna tek tada vidis koliko je bio litar 😉 ma to neću ni da računam, to je vanredna situacija (kao što je i ovo sad naravno) a i kad nisam imao cisternu da sipam tonu goriva tad, šta mi vredi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cali Posted June 25, 2022 Popular Post Report Share Posted June 25, 2022 2 hours ago, Lucky said: ma to neću ni da računam, to je vanredna situacija (kao što je i ovo sad naravno) a i kad nisam imao cisternu da sipam tonu goriva tad, šta mi vredi! Sad će na LinkedInu inspirativna priča o bakici koja je brala maline, kako bi unuki napunila rezervoar za koncert Jala Brata. Umrla jadna na pola šlepera, ali nije skupila dovoljno da sipa do čepa. 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 36 minutes ago, Jose Jimenez said: Sad će na LinkedInu inspirativna priča o bakici koja je brala maline, kako bi unuki napunila rezervoar za koncert Jala Brata. Umrla jadna na pola šlepera, ali nije skupila dovoljno da sipa do čepa. jadna bakuta 😞 ali možda se javi neko čiji je stric Stevo bio mudriji pa otkad više ne koriste septičku jamu on je svakog dana sipao po dve flaše od koka kole od 2l i kroz par meseci napunio štek goriva i sad se zadovoljno smejlulji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 Quote Mićović: Cene goriva nerealno niske, postoji opasnost u vezi sa snabdevenošću omislav Mićović iz Udruženja naftnih kompanija Srbije kaže da su te cene niže nego što bi trebalo da budu i da postoji realna opasnost da, ako se nešto ne promeni, one utiču i na snabdevenost. Mićović, gostujući u Dnevniku N1, podseća da već pet meseci država određuje maksimalne cene goriva. Niko na tržištu ne utiče na te cene, sve države to rade i ovo vreme nameće tu potrebu, dodaje. „Dosta dugo to traje i ove cene odslikavaju ono što se dešava na globalnom tržištu i ne prenose na pravi način taj udar koji sve zemlje trpe, ne samo Srbija. One su niže nego što bi realno trebalo da budu u ovom trenutku. U našem pravilniku, kao i u svim aktima kojima se regulišu cene, ne figuriše cena nafte nego cena referentnog dizela i referentnog benzina na tržištu Mediterana i te cene su neverovatno turbulentne i visoke, kakve nikada nisu bile do sada i trenutno se to odražava i na cene derivata nafte“, naveo je. Kako dodaje, cene i snabdevenost tržišta su u direktnoj korelaciji, pa ističe da se ne mogu održavati u dužem periodu nerealno niske cene, jer će posle toga sigurno doći do nestašice. „To je u teoriji ekonomije poznato. Da je taj nerealni nivo cena trajao mesec – dva, bilo bi izdrživljivo. Sada, posle ovoliko vremena, postoji realna opasnost da, ako se nešto ne promeni, da takve cene utiču i na snabdevenost“, naveo je gost N1. eto, natankujte dok možete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 26, 2022 Report Share Posted June 26, 2022 teskoe Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts