Lucky Posted February 2, 2023 Report Share Posted February 2, 2023 Uopšte me ne bi čudilo da je to jedna ista osoba ili dve samo dobijaju rendom imena. ne verujem da inače imaju veći support od 8 ljudi u totalu (ili eventualno po smeni). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 2, 2023 Report Share Posted February 2, 2023 Pa pošto pišu onako narodski, kao indijanci, čisto sumnjam da imaju nešto što dodaje imena u poruke 😄 Čuo sam i ja da im je support tim mali i da su generalno opterećeni jer imaju malo ljudi na terenu za instalacije itd. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 2, 2023 Report Share Posted February 2, 2023 Kad izaberes provajdera koji je nakupac zbog ustede takvu i uslugu dobijes : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 3, 2023 Report Share Posted February 3, 2023 Postoji li neki sajt na kome lepo i pregledno na jednom mestu mogu da vidim koji sve letovi postoje sa nekog aerodroma. Tipa odem na aerodrom Nikola Tesla stranicu, tamo mi nudi aplikaciju za mob, pa jebote ocu na kompu da pogledam. Vecina aerodroma ima tako nesto retardirano ili nepregledno prikazano po aviokompanijama, a ne sve na jednom mestu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 3, 2023 Report Share Posted February 3, 2023 Ovde imaš odlaske za dan po izboru sa BG aerodroma. Ili bi nešto baš svi odlazni letovi kada god? https://beg.aero/lat/letovi#departures Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 3, 2023 Report Share Posted February 3, 2023 Pa da, generalno pregledo ceo plan letova sezonski sa nekog aerodroma i sa svim kompanijama...skinucu ovaj app za mob pa cu da pogledam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 4, 2023 Report Share Posted February 4, 2023 13 hours ago, Dule_smor said: Postoji li neki sajt na kome lepo i pregledno na jednom mestu mogu da vidim koji sve letovi postoje sa nekog aerodroma. Tipa odem na aerodrom Nikola Tesla stranicu, tamo mi nudi aplikaciju za mob, pa jebote ocu na kompu da pogledam. Vecina aerodroma ima tako nesto retardirano ili nepregledno prikazano po aviokompanijama, a ne sve na jednom mestu. pre je moglo, ne znam da li može i dalje, da zadaš na skyscanner ili google širi pojam pretrage, tipa iz beograda do celog sveta (evrope, azije...) i kao vremensku odrednicu staviš naredna tri meseca ili šest i onda je izlistavao sve polaske iz beograda tj. destinacije u tom vremenskom razdoblju, pa može da ti bude neki prvi korak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 6, 2023 Report Share Posted February 6, 2023 Konačno! Dule se izborio, nije želeo da mi ostali patimo unesrećeni! Wait till you see this! For more than 40 years the Germans have kept this penis growth secret locked away from the public… But the TRUTH is now here: This formula discovered by an Olympic doctor back in the 70’s increases your penis by up to a 65%. Watch the discovery video here! (WARNING: this is information leaked during adult film industry conferences) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 6, 2023 Report Share Posted February 6, 2023 Njemačka medicina najbolja na svetu! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 6, 2023 Report Share Posted February 6, 2023 Ne znam, možda sam ja jeftin i cicija, ali obavezan bakšiš, nikad.B92: Bakšiš na fiskalnom računu u Srbiji? Glavna dilema – da li da bude obavezan ili dobrovoljan http://www.b92.net/biz/vesti/srbija/baksis-na-fiskalnom-racunu-u-srbiji-glavna-dilema-da-li-da-bude-obavezan-ili-dobrovoljan-2285401 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 7, 2023 Report Share Posted February 7, 2023 9 hours ago, manson said: Ne znam, možda sam ja jeftin i cicija, ali obavezan bakšiš, nikad. B92: Bakšiš na fiskalnom računu u Srbiji? Glavna dilema – da li da bude obavezan ili dobrovoljan http://www.b92.net/biz/vesti/srbija/baksis-na-fiskalnom-racunu-u-srbiji-glavna-dilema-da-li-da-bude-obavezan-ili-dobrovoljan-2285401 Ne vidim to kao deo jeftinoće i cicijaštva, već kao "nagradu" za dobru uslugu. Pri čemu da se razumemo, ostavim bakšiš u 99% slučajeva, mora neko da me baš mega iznervira da to ne uradim, čak i ako je usluga bila prosečna ili ne baš najbolja, ali kao ajde, možda je konobarici bio loš dan! Ne mogu da kažem da se baš često dogodi da je usluga toliko krš, da vidiš da je/ga mrzi da radi i ne može ništa da uradi kako treba 🙂 Kada bi bakšiš bio obavezan tek se tad ne bi cimali 🙂 Posebno što u tom slučaju moraju da dele i sa svima ostalima i ne mogu da "sakriju" koliko su zapravo uzeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 7, 2023 Report Share Posted February 7, 2023 Nekad ostavim, nekad ne. Kada ostavim, nekad samo zaokružim, nekad onako odokativno ostavim. Bakšiš i koliki je iznos je do onoga ko ga ostavlja, što se mene tiče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 7, 2023 Report Share Posted February 7, 2023 Ne znam šta ih sprečava da onda to uračunaju u cenu. Glupo je i da se zove bakšiš onda, jer ne zavisi od volje onog ko ga daje. Znači istakneš u cenovniku ukupnu cenu, od toga je piće toliko - usluga toliko (neki procenat od cene pića). A šta ako hoćeš više da mu daš od obaveznog :D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 7, 2023 Report Share Posted February 7, 2023 1 hour ago, absolute said: Ne znam šta ih sprečava da onda to uračunaju u cenu. Glupo je i da se zove bakšiš onda, jer ne zavisi od volje onog ko ga daje. Znači istakneš u cenovniku ukupnu cenu, od toga je piće toliko - usluga toliko (neki procenat od cene pića). A šta ako hoćeš više da mu daš od obaveznog 😄 pa imaš često to kao posebnu stavku na računu koja je obavezna. negde je "kuver", negde je "usluga", negde je "muzički dinar" :)) itd. ali čak i pored toga se očekuje dodatni bakšiš, tj. "očekuje". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 7, 2023 Report Share Posted February 7, 2023 ups, blizu 🙂 navodno ispod 300 metara udaljenosti su bili u jednom trenutku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 7, 2023 Report Share Posted February 7, 2023 2 hours ago, manson said: ups, blizu 🙂 navodno ispod 300 metara udaljenosti su bili u jednom trenutku videh ovo u vestima, nije mi jasno kako ove stvari i dalje mogu da se dogode pored sve žive opreme i kontrole letenja itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8, 2023 Report Share Posted February 8, 2023 Ni japanci nisu više što su bili, dule moraš da tražiš novu državu za penziju i uzor! Quote Компанија "Мицубиши хеви" одустаје од развоја првог јапанског млазног путничког авиона због хроничних техничких потешкоћа, нагомиланих трошкова и кинеске конкуренције. Јапанска мега компанија "Мицубиши хеви" одлучила је да одустане од пројекта производње путничког авиона средње величине упркос томе што је у његов развој уложила преко седам и по милијарди долара. Велики разлог зашто "Мицубишијеви" стратези не виде како би њихов авион могао да буде исплатив је и то што је у међувремену сличан кинески пројекат успео. Наиме, путнички авион кинеске производње, "комак АРЈ-21", такође предвиђен за средње раздаљине и капацитета између 78 и 90 путника, ушао је у комерцијалну употребу 2016. Та летелица долета 3.700 километара прво се нашла у саставу домаћег авиопревозника "Ченгду", да би пре месец дана по први пут постала и власништво једног страног, индонежанске компаније "ТрансНуса". До сада је муштеријама већ испоручено више од 100 авиона тог типа, који користи моторе америчке производње и, сматра се, кошта између 27 и 29 милиона долара по комаду. Пошто је извесно да ће он у доброј мери задовољити огромно кинеско тржиште и, уз бразилски "ембрајер Е170", па и руски "Сухој суперџет 100", бити велики компетитор на тржиштима земаља у развоју, постало је јасно да "Мицубишијева" летелица у будућности не може да рачуна на довољан број наруџби. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 8, 2023 Report Share Posted February 8, 2023 Realno, Japan propo :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 8, 2023 Report Share Posted February 8, 2023 videh ovo u vestima, nije mi jasno kako ove stvari i dalje mogu da se dogode pored sve žive opreme i kontrole letenja itd.ATC pogrešio, valjda previše saobraćaja a premalo ljudi u kontroli leta.https://fallows.substack.com/p/as-bad-as-it-gets-without-body-bagsSva sreća pa je FedEx pilot na vreme reagovao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 8, 2023 Report Share Posted February 8, 2023 Ne znam gde beše priča o ceni i kvalitetu gradskog prevoza naspram rešavanja saobraćajnih gužvi, ali Šapke prebacuje naplatu u domaće ruke i sad će sve biti drugačije!!! https://www.b92.net/lokal/beograd/drustvo-kraj-svercovanju-od-21-februara-u-autobus-samo-sa-kartom-vazne-promene-za-beogradane-2286038 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 8, 2023 Report Share Posted February 8, 2023 Sjaši Kurta da uzjaše Murta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8, 2023 Report Share Posted February 8, 2023 20 minutes ago, manson said: Sjaši Kurta da uzjaše Murta? ja mislim da u ovom slučaju nažalost uzjahao murta ali kurta i dalje jaše :)) jer ostaje kentkart u priči ali se uvodi novo preduzeće, tako da kapiram da je dogovor sa turcima u fazonu "evo za iste pare vi radite manje" a onda će grad da naprvi novo preduzeće za naplatu karata gde će da zaposli sns ekipu i da mu subvencije 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 8, 2023 Report Share Posted February 8, 2023 Znači i investicije i nova radna mesta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 8, 2023 Report Share Posted February 8, 2023 Ministarstvo ugrađevine radi punom parom 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 8, 2023 Report Share Posted February 8, 2023 Možda bi u tom smislu valjalo obeležiti pet godina od kada smo saznali da ćemo se 2022. godine voziti u Beogradskom metrouhttps://www.b92.net/biz/vesti/srbija/mali-metro-napadamo-sa-svih-strana-a-2022-1354616Za dve godine će početi izgradnja, a 2022. godine će se Beograđani voziti metroom, istakao je gradonačelnik.Kapiram da se čekala firma za prodaju karata! 1 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts