Neptune Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 2 hours ago, killYg0r said: O cemu prica ovaj Neptun Jesi pio Kombuchu iliti kombuhu nekad? To sad hipsteri piju jer je kao zdravo, ima te neke kulture koje su zdrave za varenje. Tj nije kao, izvorna kombuha kao tradicionalno piće se pravi fermentacijom čaja (može i drugih napitaka) i ima kiseo, intenzivan ukus, kao rasol od kupusa recimo, i dobra je za mnogo stvari, kao i drugi fermentisani napici. E sad, hipsteri to prave tako što stave 5% pravog fermentisanog pića, kiselu vodu, 5g šećera na 100ml i aromu đumbira da se lakše tripuju da su jogiji. I onda to naplate 5.5 evra budalama poput mene. Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted March 3, 2022 Popular Post Report Share Posted March 3, 2022 Covek ne moze da se stidi onoga sto nije rekao! 1 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 11 minutes ago, Neptune said: Jesi pio Kombuchu iliti kombuhu nekad? To sad hipsteri piju jer je kao zdravo, ima te neke kulture koje su zdrave za varenje. Tj nije kao, izvorna kombuha kao tradicionalno piće se pravi fermentacijom čaja (može i drugih napitaka) i ima kiseo, intenzivan ukus, kao rasol od kupusa recimo, i dobra je za mnogo stvari, kao i drugi fermentisani napici. E sad, hipsteri to prave tako što stave 5% pravog fermentisanog pića, kiselu vodu, 5g šećera na 100ml i aromu đumbira da se lakše tripuju da su jogiji. I onda to naplate 5.5 evra budalama poput mene. Fantastično...u negativnom smislu... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 Jebote ja sam mislio da je kombuha neka izmišljena životinja u univerzumu ovih Državni posao careva (pominjali su je), ovaj fazon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 Jbte kako ste neuki...Kombuha je sibirska gljiva u originalu, imala moja baba u tegli! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 21 minutes ago, Dule_smor said: Jbte kako ste neuki...Kombuha je sibirska gljiva u originalu, imala moja baba u tegli! baš ovo htedoh da kažem, kako je moguće da neko ne zna za kombuhu 🙂 pre jedno 10 godina je bila glavni hit među starijim gospođama, kao ono aloe vera što je bila pre 15 a brusnica pre 20 a pre 5 ono drugo malo bobičasto voče sad mi stade mozak aronija kako se zove 🙂 i imaš u svakoj zdravoj hrani baš ovako pakovanje: Sećam se da je neka matora prelamač dizajnerka pre 20 godina to uvek donosila kad je prelamala časopis, valjda da pregura taj stres! :)) haha, ulazim u prodavnicu pre minut: što je najcrnje od svega ovaj dućan inače nema pola normalnih proizvoda da kupiš ali važno da dve vrste kombuhe imaju :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 pa kad od jedne flase naprave dovoljan promet za kiriju i dve radnice =c 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 5, 2022 Report Share Posted March 5, 2022 On 3/3/2022 at 3:13 PM, digrejzo said: pa kad od jedne flase naprave dovoljan promet za kiriju i dve radnice =c a donat mg 200 kinti pola litre ništa? :)) btw, nisam imao u apokalips bingou da će luda konstrakta da pobedi na beoviziji :)) mada pesma nosi poruku to je tačno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 Oduvek sam se pitao ko su ljudi koji ovo gledaju, moja keva koja uskoro puni 63 godine i Laki jbt! 🙂 Cuo sam da Bugari salju jako dobar bend pa eto "navijacu" za njih, ako sam dobro skontao, pevac Rainbow-a Ronnie Romero ce ih predstavljati a kakve sad on ima veze sa Bugarima ja stvarno nemam pojma 😄 ali ako je neko dovoljno dobar da nasledi Ronnie James Dia, onda vredi cuti pretpostavljam! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 Ahaha, ako pesma i nastup predstavljaju neku sprdacinu sa pandemijom i pranjem ruku, onda Nemke approves 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 super je gledati beoviziju sa opcijom premotavanja! inače je trajala 3 i po sata, pa tačno bi se ubio sa onim grin rum sranjima i pevanjem nekadašnjih hitova sa evrosonga. a ova ako prevede lepo ovu "pesmu" na engleski, pobeđuje sigurno. ustvari ne, setiće se vrv neko da napravi pesmu o ukrajini... 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 33 minutes ago, Dule_smor said: Ahaha, ako pesma i nastup predstavljaju neku sprdacinu sa pandemijom i pranjem ruku, onda Nemke approves 😄 evo pa proceni sam :)) ali pogodio si 🙂 9 hours ago, mohr said: Oduvek sam se pitao ko su ljudi koji ovo gledaju, moja keva koja uskoro puni 63 godine i Laki jbt! 🙂 Cuo sam da Bugari salju jako dobar bend pa eto "navijacu" za njih, ako sam dobro skontao, pevac Rainbow-a Ronnie Romero ce ih predstavljati a kakve sad on ima veze sa Bugarima ja stvarno nemam pojma 😄 ali ako je neko dovoljno dobar da nasledi Ronnie James Dia, onda vredi cuti pretpostavljam! pozz za kevu! 🙂 zna žena koji kontent valja! 7 minutes ago, dovlagsi said: super je gledati beoviziju sa opcijom premotavanja! inače je trajala 3 i po sata, pa tačno bi se ubio sa onim grin rum sranjima i pevanjem nekadašnjih hitova sa evrosonga. a ova ako prevede lepo ovu "pesmu" na engleski, pobeđuje sigurno. ustvari ne, setiće se vrv neko da napravi pesmu o ukrajini... da, realno je da mora da prevede na engleski jer je ovde tekst 80% pesme, ako ostane srpski baš je set sail for fail. a da će biti ukrajinom obojena evrovizija to je jedan kroz jedan 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 Ahaha, vrh:D. Steta sto ce Pit Gejc da je sjebe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 1 hour ago, Lucky said: 🙂 🙂 🙂 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 Pa ovo ni Marina Abramovich ne bi izvodila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted March 7, 2022 Popular Post Report Share Posted March 7, 2022 Laky, ovim zadrtima da čardžuješ premium pristup najmanje 19,99 EUR 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2022 Report Share Posted March 7, 2022 1 hour ago, voodoo_ said: Laky, ovim zadrtima da čardžuješ premium pristup najmanje 19,99 EUR normalno! ide se na specijalnu komisiju veća staraca da ti bude odobreno uopšte da uđeš u 9,99$ tier! ovi ostali svi su 19,99$! Vidiš da im nije ni teško da plate toliko, eno oni HBO maxobi i ostala čudesa su već 20 dolara! a evo ko bi još malo da se šokira, skoro je objavljen i triptih tj. tri pesme odjednom plus spot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 7, 2022 Report Share Posted March 7, 2022 On 3/6/2022 at 12:25 PM, FATA said: Btrate jel ne vidis da je pesma kritika pandemije, mera i ostalog sjebavanja ljudske psihe, pogledaj poslednje stihove na latinskom sta znace...znaci nasa je Konstrakta 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 7, 2022 Report Share Posted March 7, 2022 22 hours ago, Nek' said: Pa ovo ni Marina Abramovich ne bi izvodila Pesma je inspirisana Marininim performansom "Umetnica je lepa". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2022 Report Share Posted March 7, 2022 56 minutes ago, Dule_smor said: Btrate jel ne vidis da je pesma kritika pandemije, mera i ostalog sjebavanja ljudske psihe, pogledaj poslednje stihove na latinskom sta znace...znaci nasa je Konstrakta 😄 realno Fata nije skapirao da je to deo te ekipe! e fato fato! 46 minutes ago, Jose Jimenez said: Pesma je inspirisana Marininim performansom "Umetnica je lepa". znajući ovu ludaju, ko zna čime je sve bila inspirisana pesma :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 7, 2022 Report Share Posted March 7, 2022 ja sam mislio da je postovanje 'gore' sadrzaja zabranjeno 🤮 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted March 8, 2022 Report Share Posted March 8, 2022 On 3/7/2022 at 6:29 AM, voodoo_ said: Laky, ovim zadrtima da čardžuješ premium pristup najmanje 19,99 EUR Mora da ukljuci i free krur majicu u taj dil 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2022 Report Share Posted March 8, 2022 6 hours ago, Shale said: ja sam mislio da je postovanje 'gore' sadrzaja zabranjeno 🤮 što YT ne banuje ne moramo ni mi! 7 minutes ago, Nek' said: Mora da ukljuci i free krur majicu u taj dil to samo uz godišnju pretplatu! btw, srećan osmi mart svima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted March 8, 2022 Report Share Posted March 8, 2022 Asi skup, Lycku. S8M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2022 Report Share Posted March 8, 2022 2 minutes ago, Nek' said: Asi skup, Lycku. S8M pre jedno 5-6 godina bih se saglasio sa tobom! ali imajući u vidu današnje cene pretplata na kojekakve servise, mislim da je ovo džab džabe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts