Neptune Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 ćuti dobro je, što kaže bad copy, ne žalim te pare još sam dobro prošo Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 33 minutes ago, Junkie said: Stigao mi račun za mobilni.. negde u srbiji mi je očigledno prešaltao na slovenačku karticu. 1.9MB = 9e. Pa kao u zimbabwe da sam išao 😞 pa što nisi isključio roming data na toj kartici! zapravo se i meni desilo pre nekog vremena na nekom putovanju, apsolutno pojma nemam kako mi je roming data bio uključen 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 Imam dual sim i 99.9% sam siguran da je na obe bio isključen roaming. al kapiram da je u nekom trenutku prebacivanja sa lupam a1 na mts povukao pogrešnu karticu na sekundu i to je to. da je išta drugo u pitanju bi mi stigao neki astronomski račun jer nisam gasio karticu svo vreme. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 Ja deaktiviram potpuno drugu karticu u zavisnosti gde sam...ionako skoro sva komunikacija ide preko vibera i WA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2022 Report Share Posted February 9, 2022 20 hours ago, Junkie said: Imam dual sim i 99.9% sam siguran da je na obe bio isključen roaming. al kapiram da je u nekom trenutku prebacivanja sa lupam a1 na mts povukao pogrešnu karticu na sekundu i to je to. da je išta drugo u pitanju bi mi stigao neki astronomski račun jer nisam gasio karticu svo vreme. ma da, moguće da je tako nešto, ILI recimo možda se zabagovao pri prelasku granice ili tako nešto ono ti već prešao u roming on se istripovao da nisi ili neka tako nebuloza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 10, 2022 Report Share Posted February 10, 2022 Ne znam za koji je ovo topic pa cu ostaviti ovde! https://luftika.rs/vlade-divac-nisa-saveljic/?utm_medium=Luftika&utm_campaign=Echobox&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2Rr7HWE7mEh73M_rFPh_uwrB3cUyi6_d9YIUGYGoBcxYSDbQzk2bCAfNA#Echobox=1644483457 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2022 Report Share Posted February 10, 2022 2 hours ago, Dule_smor said: Ne znam za koji je ovo topic pa cu ostaviti ovde! https://luftika.rs/vlade-divac-nisa-saveljic/?utm_medium=Luftika&utm_campaign=Echobox&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2Rr7HWE7mEh73M_rFPh_uwrB3cUyi6_d9YIUGYGoBcxYSDbQzk2bCAfNA#Echobox=1644483457 ahaha, a najjače je što je i restoran od Bodiroge :)) Sve kao neki vic 🙂 Quote Vlade Divac naš proslavljeni košarkaš prebio je bivšeg fudbalera krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge, piše „Kurir„. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted February 10, 2022 Report Share Posted February 10, 2022 1 minute ago, Lucky said: Sve kao neki vic 🙂 Da da, počinje sa Divac, Bodiroga and Saveljic walk into a bar 😀 1 1 Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 9 hours ago, Neptune said: Da da, počinje sa Divac, Bodiroga and Saveljic walk into a bar 😀 ali bukvalno :))) Evo @Dule_smor čekamo te! Quote На седници усвојен је и Закључак о сагласности да Министарство здравља предузме све мере из своје надлежности са циљем запошљавања 1.000 дипломаца медицинских факултета и тиме омогући несметано, ефикасно, континуирано и свима доступно пружање потребне здравствене заштите. То запошљавање односи се на дефицитарне гране медицине и у складу је са кадровским плановима здравствених установа и Републичког фонда за здравствено осигурање, наведено је у саопштењу после седнице Владе. На основу анализе Института "Др Милан Јовановић - Батут" утврђено је да у здравственом систему Србије недостаје више од 1.000 доктора медицине, а анализа потреба за здравственом заштитом становништва у условима пандемије коронавируса, показала је да је неопходан број доктора медицине за ефикасно и квалитетно функционисање здравственог система значајно већи, посебно у болницама у унутрашњости земље. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Evo, samo da vidim na kom peronu staje voz za Jugoslaviju. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 to se znalo vec nekoliko godina unazad da ce 2023-24 nastati kolaps zbog nedostatka lekara jer masa odlazi u penziju a mladji odlaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 2 hours ago, Dule_smor said: Evo, samo da vidim na kom peronu staje voz za Jugoslaviju. autobus i šta te briga! bata raisen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 4 hours ago, Dule_smor said: Evo, samo da vidim na kom peronu staje voz za Jugoslaviju. mnogo sam brzo prošao kolima i nisam uspeo da ufotkam, ima čak i neka pasivno agresivna reklama koja ne znam tačno kome je upućena "ko će da vas leči ako svi odemo u nemačku?" je slogan, i kid you not a ispod piše nešto tipa "Srbiji nedostaje x hiljada medicinskih radnika" i sad ne znam ko je okačio reklamu i kome je upućena ali eto 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 55 minutes ago, Lucky said: mnogo sam brzo prošao kolima i nisam uspeo da ufotkam, ima čak i neka pasivno agresivna reklama koja ne znam tačno kome je upućena "ko će da vas leči ako svi odemo u nemačku?" je slogan, i kid you not a ispod piše nešto tipa "Srbiji nedostaje x hiljada medicinskih radnika" i sad ne znam ko je okačio reklamu i kome je upućena ali eto 🙂 Upućena društvu u kafani, ofc.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 11, 2022 Report Share Posted February 11, 2022 Auf kako bih ih najeo govnima sve, al necu da se nerviram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 Zadnje vreme došlo kad je ovaj top shop i ovakvim metodama počeo da se koristi! @togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 pa dobro, bar mi je ime u mailu kul - podseća na ovo :))) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 28 minutes ago, togFU said: pa dobro, bar mi je ime u mailu kul - podseća na ovo :))) apsolutno te razumem što si se opredelio za umetničko ime nikola! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2022 Report Share Posted February 20, 2022 Naslov vesti - Мушкарац страдао после удеса код Ресника, сумња се на самоубиство Tekst - Београдски медији преносе да је мушкарац својим аутомобилом ударио у камион, после чега је изашао из возила и убио се хицем из пиштоља. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 20, 2022 Report Share Posted February 20, 2022 5 hours ago, Lucky said: Naslov vesti - Мушкарац страдао после удеса код Ресника, сумња се на самоубиство Tekst - Београдски медији преносе да је мушкарац својим аутомобилом ударио у камион, после чега је изашао из возила и убио се хицем из пиштоља. Koje to portale citas crni laki! Vec preptostavljam klikbejt naslov koji te je privukao da kliknes "Sokantno!!! Pokusao da se ubije pa se ubio opet!!!" Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2022 Report Share Posted February 20, 2022 31 minutes ago, FATA said: Koje to portale citas crni laki! Vec preptostavljam klikbejt naslov koji te je privukao da kliknes "Sokantno!!! Pokusao da se ubije pa se ubio opet!!!" RTS zapravo 😞 uopšte ne čitam ove šok foto video, od blica preko informera, kurira i ostalih. mahom bacim pogled šta RTS donosi jer iako je zastareo i za penzose makar ima taj koncept "novinarskih vesti" koje zapravo neko i pročita pre nego što objavi 🙂 ne sumnjam da je na nekom informeru bila upravo takva vest tj. takav naslov 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 Platih upravo 5.5€ flašicu kombuhe. Dok ima ovaca biće i vune. Update: ima ukus kao tanak sok od zove s kiselom. Well played bro. Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 O cemu prica ovaj Neptun 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 (edited) @Lucky ne znam gde da postujem ovo, ali evo još trendova! ovo je vrh, prvo lik objašnjava šta je cancel culture, u fazonu kako je to sasvim normalno i da na to treba da se naviknemo svi A onda možda i zanimljivi deo, odnosno delimično objašnjenje zašto se mnogi toliko utrkuju ko će više gay zastava da okači i više "so tolerant" edition proizvoda da izbaci itd.... Mislim, jasno je sve ovo, ali mi je jako smešno kako je lik iskrivio realnost i sve 😄 Ovo je kao da sutra kažu "pedofilija je normalna stvar, a ja ću sada da vas stručno posavetujem kako da naučite svoje dete da koristi zaštitu" Edited March 3, 2022 by togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 59 minutes ago, togFU said: A onda možda i zanimljivi deo, odnosno delimično objašnjenje zašto se mnogi toliko utrkuju ko će više gay zastava da okači i više "so tolerant" edition proizvoda da izbaci itd.... pa kad je u organizaciji Slovenije, šta si drugo očekivao! ma nema šta, to je sad uzelo zamaha onoliko, pa bukvalno pola ovih ne bi izbacilo ruse da nije kensl kalčra, prosto u staro vreme nije se na to tako gledalo i nije bilo toliko lako to uraditi. Onda kad su krenuli da hejtuju sve živo sad se svi utrkuju baš kao što je objasnio blajhani momak iznad, da pre nego što ih neko kenseluje oni zveknu nešto svoje i onda samim tim imaš banovane mačke sa takmičenja mačaka, samo zato da ne bi tamo neka se pobunila što je pobedila ruska mačka a i pitanje je da li bi se pobunila ali hajde da uradimo to što pre možemo da se osiguramo. i onda imaš apsurde kao ovo što su kikovali ruse sa paraolimpijskih igara, mislim ... ok, sve ja apsurd ali to je baš ono - sad treba paraolimpijci njih da tuže za duševnu bol kao ljudi sa specijalnim potrebama tj. invalidi koje su sprečili da se takmiče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts