Neptune Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 On 2/2/2017 at 7:32 AM, nikita_ said: Igra mi se RE7 , al striktno na VR-u , a definitivno mi se ne daje kesh za Playstation VR :D Inace, mnogo mnogo stresan mesec, ali sve za konacnu pobedu! ovih godina puno putujem zbog firminih projekata , i jedan od glavnih razloga zbog kojih zelim da se "skrasim" i "pustim korenje" je da bih mogao da kupim desktop masinu sa velikim monitorom i igram igrice ko covek. Imam na steamu stekovano 4-5 igara koje zelim da igram, al mi glupo na laptopu. mogu da poteram na nekim medium-high detaljima, al mi greota igrati npr witcher 3 na 17" i medium detaljima. Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 (edited) POPUST!!!!!!!!!!!!SRBIJA !!!!!!!!!!!!!!!! Gore jysk, dole 100lice. Shupicku Srbija. Edit da ne budem nefer, jako si me obradovao voodoo jer trazim stolicu, a onda sam se smorio kao jaje jer Srbija. Edited February 2, 2017 by shpanac Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 ovih godina puno putujem zbog firminih projekata , i jedan od glavnih razloga zbog kojih zelim da se "skrasim" i "pustim korenje" je da bih mogao da kupim desktop masinu sa velikim monitorom i igram igrice ko covek. Imam na steamu stekovano 4-5 igara koje zelim da igram, al mi glupo na laptopu. mogu da poteram na nekim medium-high detaljima, al mi greota igrati npr witcher 3 na 17" i medium detaljima. Za Witcher 3 bih toplo preporučio TV kao monitor, pogotovu što sad ima 55" HDR 4k sa malim input lagom za dve ipo iljade dolara, što je po iljade više od ultra wide IPS monitora. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 7 minutes ago, shpanac said: Shupicku Srbija. da l si normalan, pa nismo to mi izmislili, to ti je praksa svuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Apslutna neistina i uopste mi ne pada na pamet da raspravljam o bilo cemu sa tobom, hvala. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Inace imam tu stolicu konkretno, golo govno :DSent from my A0001 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Tu sa slike ne uzimaj, imam je i baš smara što nema konkretno podupiranje za donja leđa nego samo tu mrežicu Uzeo sam ženi ovu https://jysk.rs/radna-soba/kancelar-stolice/plus/kanc-stolica-aggestrup-siva-crna dosta smo je jahali u radnji (stolicu) i deluje izdržljivo, a ergonomija je odlična. Jedino što su držači za ruke od skaja, a donji nosač nije metalni, mada žena nema sto kila tako da to nije problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 16 minutes ago, shpanac said: Apslutna neistina i uopste mi ne pada na pamet da raspravljam o bilo cemu sa tobom, hvala. u redu nema na čemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 13 minutes ago, voodoo_ said: dosta smo je jahali u radnji (stolicu) Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 32 minutes ago, [BMF]Psycho said: Za Witcher 3 bih toplo preporučio TV kao monitor, pogotovu što sad ima 55" HDR 4k sa malim input lagom za dve ipo iljade dolara, što je po iljade više od ultra wide IPS monitora. nemam predstavu kako to uopste izgleda :) igrao sam resident evil na projektoru doduse i bilo je do jaja Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Psycho" userid="2477"]Za Witcher 3 bih toplo preporučio TV kao monitor, pogotovu što sad ima 55" HDR 4k sa malim input lagom za dve ipo iljade dolara, Koji je to 4k HDR TV sa "malim input lagom"? Zbog tog laga jedino i ima smisla onaj 4K Asus 27" monitor što su predstavili sad na CES-u, a posle i Acer. Samo će da koštaju po dva soma dolara napolju :( Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 al ste javili za popuste, ponuda do 03.02 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Pa i uključujući treći drugi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 ti popusti stoje oduvek i uopste i nisu popusti ako su cene toliko koliko pise jer je apsolutno isto bilo jos u decembru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Ja sam u ovoj stolici koju sam linkovao sedeo 2 godine or so, i nije toliko losa koliko je pljujete, ali nije ni dobra. Ona mi je merilo jer znam sta je za te pare i znao sam koliko kosta na skoro svim stranicama i to mi je odmah upalo u oci. Bukvalno na 5 stranica je 6-8k i dodje jysk i napise 10k i popust, mda. Nije istina da ne mogu da se nadju dobri dealovi za te 1-2 dana popusta ali ovaj je apsolutna prevara. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Psycho" userid="2477"]Za Witcher 3 bih toplo preporučio TV kao monitor, pogotovu što sad ima 55" HDR 4k sa malim input lagom za dve ipo iljade dolara, Koji je to 4k HDR TV sa "malim input lagom"? Zbog tog laga jedino i ima smisla onaj 4K Asus 27" monitor što su predstavili sad na CES-u, a posle i Acer. Samo će da koštaju po dva soma dolara napolju :(Samsung KS8000 i KS9000. 4k ispod 50" nema svrhe. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 vitjo, juce u maksiju su mi uvalili neki kiwi po 3x vecoj ceni nego sto sam trebao da platim sjebali me skroz na skroz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Do you want to go to the chinema? @rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Jeo sam neke rezance s goveđim obrazima, miran sam tri dana (ako se ne ispegliram) Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 11 hours ago, [BMF]Psycho said: Samsung KS8000 i KS9000. 4k ispod 50" nema svrhe. Da, vidiš ovi imaju samo 21ms lag, to je skroz ok već, ja sve ranije što sam gledao je bilo preko 30ms. A za veličinu se slažem. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 On Wednesday, February 1, 2017 at 8:10 PM, Lucky said: svrati do redakcije pa probaj, možda ti se i ne dopadne (ne insinuiram). E videcu! Mozda za neke 2-3 nedelje! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 40k lore, znacajna promena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 papa smurf is back! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 koje alternative za mleko za kafu (pijem samo nes jebiga) kod nas postoje, posto izbacujem mlecne proizvode iz ishrane? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 vlada postaje vegan :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts