Lucky Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 On 6/4/2016 at 6:52 PM, Kole said: bio sam siguran da postoji dedicated pivo topik (gde fenseri tipa igor hvale IPA itd =o)) al search previshe dobro radi pa ne mogu da ga nadjem ;oP uglavnom, migsha napravio pivski brend ;o)http://www.polygon.com/2016/6/3/11856632/mortal-kombat-beer-mkx nemoj tako o searchu, trebalo bi da radi! Ako ne radi, reci pa da vidimo šta mu je! Mada, možda je i do toga što se postovi još uvek nisu rebuildovali, verovali ili ne :) Mislim da su na oko 50% trenutno. btw, koji migša? btw2, ovo nešto slično kao ono call of duty pivo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shw. Posted June 6, 2016 Popular Post Report Share Posted June 6, 2016 Mislim da je u tom topiku stija imao jedno 3k postova! ČDDČDČDČDČ 3 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Hoće li se završiti taj rebuild postova do sledećeg upgradea foruma? :D 1 Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 1 hour ago, shw. said: Mislim da je u tom topiku stija imao jedno 3k postova! ČDDČDČDČDČ :)) 1 hour ago, fushi.ryuu said: Hoće li se završiti taj rebuild postova do sledećeg upgradea foruma? :D realno i ja sam iznenađen, prošli nije trajao toliko dugo. "laički" sam matematikovao, ispade da traje oko mesec i po dana :( ovim tempom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 realno, kriv si sto si se namestio za obvious penal =o) tj search radi toliko dobro da mi prikazuje rezultate iz 2005 i 6, ali nije u stanju da mi prikaze topik i postove za koje znam da sam ih citao pre tipa godinu dana...no nvm migsa jedini migsha sa foruma kog iako nema vec godinama i dalje je najveci fan mortal kombata kog znam pa sam zato napravio konekciju iz posta =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 18 minutes ago, Kole said: realno, kriv si sto si se namestio za obvious penal =o) tj search radi toliko dobro da mi prikazuje rezultate iz 2005 i 6, ali nije u stanju da mi prikaze topik i postove za koje znam da sam ih citao pre tipa godinu dana...no nvm migsa jedini migsha sa foruma kog iako nema vec godinama i dalje je najveci fan mortal kombata kog znam pa sam zato napravio konekciju iz posta =o) ah, ne sećam se da je šmigi fan - a za postove, nije penal, stvarno me zanima, search je popravljen bio pre upgradea, sad jedino možemo da sačekamo rebuild - ima mi smisla da je povezano sa njim da ne radi search najbolje. e sad, što rebuild traje već tri nedelje, to već nemam pojma :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Je l neko uopšte proverava progress bar na serveru? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Cenim da je Dragance implementirao neku skriptu koja uzima mnogo resursa a ima za cilj da Stiji skine bar jos 5k postova ali da ovaj ne moze da primeti iz kojih tema :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 1 hour ago, voodoo_ said: Je l neko uopšte proverava progress bar na serveru? :D "Progress bar" je ⌀30mm šipka kojom Laki primorava Dragančeta na upgrade 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 2 hours ago, voodoo_ said: Je l neko uopšte proverava progress bar na serveru? :D 50,89% :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 prema demokratskim merilima to je sasvim dovoljno za funkcionisanje foruma 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 1 hour ago, prota_ said: prema demokratskim merilima to je sasvim dovoljno za funkcionisanje foruma i on funkcionise kuc kuc! 29 minutes ago, tortky said: Kako onda objašnjavaš 62.8%, a i dalje nemamo minuse? :))) nevaljali vicko, to je demokratija izabranih u parlamentu za minuse i pluseve! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 (edited) vudu je bio u pravu svaka koca sem iz limenke je govno, da ne kažem pepsi 43 minutes ago, tortky said: Kako onda objašnjavaš 62.8%, a i dalje nemamo minuse? :))) to ti je moj viktore tiranija manjine i ja predlažem da u znak protesta napustiš forum sad ćemo da vidimo kako radi merge merge radi odlično, ima čak i slatku animaciju Edited June 6, 2016 by prota_ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Kako provaliti koje su trešnje dobre? Jebote, na pijaci na svakoj tezgi su sve lepe.. Jedino što gledam je da imaju zeleneu (svežu) peteljku, a na kraju kupim kilo vode... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 probaj? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Pa probam, al mislim da ne može tako da se odredi baš.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 mislim probaj tresnju = D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 aj poslušaću te vlado nevaljali vicko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 19 minutes ago, Vlada_ said: mislim probaj tresnju = D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 nisu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Cela nedelja na godišnjem, kako god da okrenem, neuporedivo bolje nego na poslu. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 http://www.njuskalo.hr/macke/perziski-macak-oglas-19310210 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Quote Prodaje se perzijski mačak zvani Ustasa, star godinu dana. Macak je iskljucivo za kucu ili stan nikad nije izlazio vani. Kastriran. Dostava besplatna do Splita i okolica po dogovoru.Ustasa je spreman za novi dom' прави усташа. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Skuvao 4. kafu i izasao na terasu da je smandrljam. Easy day at the office. Kad smo kod 4. kafe, sta radi @kruko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted June 7, 2016 Popular Post Report Share Posted June 7, 2016 nema mi bekstva od proslosti. Nesto me zaintrigirala nepotojeca rok scena u Belgiji (btw, meni nije jasno gde se mladi ovde zabavljaju, ili prosto ja ne vidim, ali mi deluje da je zemlja predosadna posebno uzasni sterilni flamanski deo) i google me SHOKIRA! 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts