Get Adobe Flash player

kruko

The X
 • Content count

  22,336
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

About kruko

 • Rank
  Wille zur Macht
 • Birthday 12/08/1982

Kontakt podaci

 • Twitter
  https://twitter.com/FatPugStudio

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

18,123 profile views
 1. Verovatno neko meta podatak, jebem li ga.
 2. Hapy B-Day UNREAL! :)

  Priča mi je uvek bila bitan deo kvejka dva ololo
 3. Nemam novi bild, ali sam probio za mene značajan "milestone" - prvih 100 talasa. Još 200-300 i ličiće na nešto, i dalje mi deluje repetativno.
 4. Hapy B-Day UNREAL! :)

  Džaba HD teksture kad i dalje sve ima tri i po poligona, jezivo izgleda :l
 5. Hapy B-Day UNREAL! :)

  Vau, tek je 20 godina stara igra, baš smo mladi!
 6. Ubaciću cooldown. Ček, šta te sad nervira, ima cooldown oružje, moraš ponovo da pritisneš dugme da bi pucao, šta ne valja? :D Nije placeholder ako misliš na skraćeni mlaz, nego brod ne treba da može da se pomera odmah po izlasku da se ne bi videlo skraćeni mlaz [emoji14] Verovatno si slučajno pritisnuo enter, zaboravio sam da isključim debug u buildu [emoji14] Više se ne pojavljuju kao pikap oružja koja imaš na brodu.
 7. A da, ima nrkih fejlova kao posledica udaljenja kamere, ne obraćajte pažnju na njih (spawnovanje unutar ekrana itd).
 8. Braćo treba mi vaša pomoć. Nekako mi sve deluje preveliko pa sam malo rešio da odaljim kameru. Do sada mi je veličina bila 26 PPU (piksela po jedinici mere, nebitan podatak, ali čisto da imate predstavu o srazmeri sa onim što sam okačio) ali sam napravio dva bilda, jedan gde je malo odaljena kamera pa je sve manje (22 PPU) i još jedan gde je još više odaljena kamera pa je sve još manje (20 PPU). https://www.dropbox.com/s/7uzlufm3hf4f7sd/RH015%2822PPU%29.rar?dl=0 https://www.dropbox.com/s/ziu9h1qiycqymho/RH015%2820PPU%29.rar?dl=0 Ono što mi se čini da postižem je da sve izgleda bolje, ima više prostora za manevrisanje i više prostora da se natrpa još brodova da više pršti. 20 PPU mi deluje premalo, ali 22 mi se čini da je mnogo bolje nego u preethodnim bildovima. Dajte neki osećaj za filing. Btw, ima i drugi nivo, ali nema još bosa.
 9. Kako se zove igrica

  Sa sve fensin senčenjem!
 10. Kako se zove igrica

  Moguće da je čak bilo i wireframe. Hah, setio sam se, Castle Master!
 11. Kako se zove igrica

  Ma jok, nije bilo toliko šareno.
 12. Kako se zove igrica

  Ne mogu da se setim imena, pa da jebe oca. U pitanju je neki RPG iz prvog lica, iz poznog doba Amige, ili ranog doba PC-ja (ne mogu da se setim na kojoj je platformi). Jedino čega se sećam je da je sve bilo prilično svedeno pi pitanju kolorita, jako mračno, i da si mogao da se opečeš kad klikneš na baklju na zidu i tako izgubiš HP dok se dole u tekstualno polju ispiše OUCH. I da, mogao si da zgineš i padom sa visine. Kretanje je bilo fluidno, ne blok po blok kao Eye of the beholder i slične igre.