Get Adobe Flash player

kruko

The X
 • Content count

  22,339
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

About kruko

 • Rank
  Wille zur Macht
 • Birthday 12/08/1982

Kontakt podaci

 • Twitter
  https://twitter.com/FatPugStudio

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

18,417 profile views
 1. Zajebala se prva slika, ne znam koji mu je
 2. Samo da bacim poz, za koju nedelju (najviše) izlazi unity 2018.3 sa nested prefabima. Nije nešto naročito bitno da vam objašnjavam čemu služe (koga zanima, devlog o tome može da vidi na www.fatpugstudio.com, prvi na strani je), ali ono što je bitno je da će ubrzati pravljenje igre višestruko, i biće manje smor jer je pravljenje talasa bez njih jezivo smoran posao. Tako da sam u poslednja dva-tri meseca uglavnom peglao i modifikovao neke stvari, ubacio podršku za džojped i dosta optimizovao sve i mnogostruko ubrzao učitavanje zahvaljujući nekim internim izmenama u vezi sa pulingom, skladištenjem podataka itd. Mehanika oružja je bitno promenjena, više nema menjanja oružja nego imate sva tri tipa na sebi u isto vreme, puca se sa X, Y, Z, a kad pritisnete dugme za pucanje drugim tipom oružja od onog kojim trenutno pucate potrebno je vreme da se oružje promeni.
 3. Verovatno neko meta podatak, jebem li ga.
 4. kruko

  Hapy B-Day UNREAL! :)

  Priča mi je uvek bila bitan deo kvejka dva ololo
 5. Nemam novi bild, ali sam probio za mene značajan "milestone" - prvih 100 talasa. Još 200-300 i ličiće na nešto, i dalje mi deluje repetativno.
 6. kruko

  Hapy B-Day UNREAL! :)

  Džaba HD teksture kad i dalje sve ima tri i po poligona, jezivo izgleda :l
 7. kruko

  Hapy B-Day UNREAL! :)

  Vau, tek je 20 godina stara igra, baš smo mladi!
 8. Ubaciću cooldown. Ček, šta te sad nervira, ima cooldown oružje, moraš ponovo da pritisneš dugme da bi pucao, šta ne valja? :D Nije placeholder ako misliš na skraćeni mlaz, nego brod ne treba da može da se pomera odmah po izlasku da se ne bi videlo skraćeni mlaz [emoji14] Verovatno si slučajno pritisnuo enter, zaboravio sam da isključim debug u buildu [emoji14] Više se ne pojavljuju kao pikap oružja koja imaš na brodu.
 9. A da, ima nrkih fejlova kao posledica udaljenja kamere, ne obraćajte pažnju na njih (spawnovanje unutar ekrana itd).
 10. Braćo treba mi vaša pomoć. Nekako mi sve deluje preveliko pa sam malo rešio da odaljim kameru. Do sada mi je veličina bila 26 PPU (piksela po jedinici mere, nebitan podatak, ali čisto da imate predstavu o srazmeri sa onim što sam okačio) ali sam napravio dva bilda, jedan gde je malo odaljena kamera pa je sve manje (22 PPU) i još jedan gde je još više odaljena kamera pa je sve još manje (20 PPU). https://www.dropbox.com/s/7uzlufm3hf4f7sd/RH015%2822PPU%29.rar?dl=0 https://www.dropbox.com/s/ziu9h1qiycqymho/RH015%2820PPU%29.rar?dl=0 Ono što mi se čini da postižem je da sve izgleda bolje, ima više prostora za manevrisanje i više prostora da se natrpa još brodova da više pršti. 20 PPU mi deluje premalo, ali 22 mi se čini da je mnogo bolje nego u preethodnim bildovima. Dajte neki osećaj za filing. Btw, ima i drugi nivo, ali nema još bosa.
 11. kruko

  Mi napravili igricu

  Dajte neki gejmplej.
 12. kruko

  Kako se zove igrica

  Sa sve fensin senčenjem!
 13. kruko

  Kako se zove igrica

  Moguće da je čak bilo i wireframe. Hah, setio sam se, Castle Master!