Get Adobe Flash player

kruko

The X
 • Content count

  22,315
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

About kruko

 • Rank
  Wille zur Macht
 • Birthday 12/08/1982

Kontakt podaci

 • Twitter
  https://twitter.com/FatPugStudio

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

17,991 profile views
 1. Hvala momci, biće tako. Izvalio sam da sam se zajebao sa skaliranjem kamere, treba sve da bude manje, što mi prilično jebe koncepciju. Okačiću vam dva ili tri bilda da vidite na šta mislim za vikend.
 2. Aj pomoć, jedan red ili dva? https://twitter.com/FatPugStudio/status/987034000765145089
 3. Hvala na savetima, Milanče. Nažalost, fantazirati je lako, sprovesti nešto u delo je druga priča. Već sam isekao polovinu onoga što sam planirao, pa sam od te polovine isekao još polovinu. Potrebno je dosta vremena, a ja sam jedan. Kada budem završio igru sa svim protivnicima koja može da se igra (svi protivnici, sve glavonje, sva oružja) onda ću pažljivo videti mogu li šta da ubacim još. Elem, znam da ni prošli nije gotov, ali biće uskoro, ali evo glavonje broj dva.
 4. Sporo kao sporo učitava ili trokira u samoj igri? Ovo bi trebalo na krompiru bez grafičke da radi na 1000 frejmova.
 5. O jea Sutra povratak na programerski grind TT
 6. Hvala Vudz, probaću pred vikend. Malo sam se umorio pa pre dolaska kraja nedelje kada ću da mu ga dam po rešavanju ovih stvari radim nove pozadine. Evo jedne! https://twitter.com/FatPugStudio/status/986572583251439616
 7. Je l' me jebeš da imaš 5:4 monitor :))) namestiću u meniju draško mod pa ću okačiti novu verziju :)
 8. Aaa, pa dobro, za steredenn znam od pre dve i po godine, videću taj grood...
 9. Izvini Drale, promaklo mi je. Je l' možeš da mi okačiš skrinšot da vidim? Koja ti je nativna rezolucija? Kretanju treba još malo finog podešavanja, treba možda za nijansu mekše, slažem se, ali je generalno igra za džojped, ne za tastaturu. Nema u 0.131 više ekrana za izbor rezolucije, trebalo bi da pokrene u 16:9 na nekoj rezoluciji koja nije full skrin po difoltu. Radim noću i raspadam se zdravstveno.
 10. Utišao sam u poslednjem bildu dok ne iznivelišem i ne ubacim kontrole u meni
 11. Ako misliš na hyperblaster, to je planirano ponašanje za prvi nivo tog oružja, užasan spread koji te tera da drndaš dugme non stop.
 12. Ups, zanemarite prošli link, nisam povezao PANIC dugme :D https://www.dropbox.com/s/f0vcria30eyldtm/0.131.rar?dl=0 pokazivač multiplikatora poena više ne fejluje (dok ne pređe preko 99, što se neće desiti). Što je besmislena, šaltaj brate. Samo ću da namestim da moraš da pritisneš ponovo dugme za pucanje da bi opalila, da ne možeš da držiš pucanje i samo cepiš C dvaput. I da, nema više glupog ekrana na početku, odmah počinje. jbg za čaure, 2x2 piksela, jedino da ih smanjim na 1x2.
 13. Evo HOT FIX https://www.dropbox.com/s/n6xl4669xo51mxe/V0.12.rar?dl=0 Sa R restartujete nivo, kad zaginete možete u meni sa m, ili restart sa r (pisaće na ekranu). Utišao sam muziku dok ne odradim to malo bolje.
 14. I da, autosvič je malo jeben, desilo mi se da pokupim glupi pulse gun opet