Get Adobe Flash player

kruko

The X
 • Content count

  22,368
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

About kruko

 • Rank
  Wille zur Macht
 • Birthday 12/08/1982

Kontakt podaci

 • Twitter
  https://twitter.com/FatPugStudio

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

18,551 profile views
 1. Vump, vump, nisam još stigao da se pozabavim time, peglam glavni meni i mod za slabovide, pa da pustim demo. Nego jebi ga, posao, obaveze i sranja...pa se onda smorim i radim neku glupost tipa da boss puca na dva dela kad ga eliminišeš [emoji849] Check out @FatPugStudio’s Tweet: Vidim da se ljudima baš dopada, i ja bih igrao ovako čak iako nemam problema sa vidom haha, verovatno ću da poradim na tome još kad dođe vreme. Inače, ako sve bude ok, a ne vidim zašto ne bi, Fat Pug Studio sa svojim štandom na Dreamhacku u Švedskoj od 15.06.-17.06. ^_^
 2. Dobra ideja, probaću da napravim nešto slićno.
 3. Imam problem sa nalaženjem dobrog zvuka za štit iskreno. Imam u glavi šta bih da napravim, ali ne ide nešto. No otom potom. A eksplozija je mnogo i ne trebaju da budu preterano pune, naporno je za uvo. Osim toga, svemu su dosta isečene niske frekvencije zbog muzike, ne mere sve da se utera u isti prostor da zvuči kako treba.
 4. Da ti trouglasti treba malo da se utišaju i iseku malo frekvencije. A veliki kad opali brdo metaka...pa, treba da ograničim broj zvukova istog tipa koji mogu da opale u isto vreme.
 5. Rad na zvuku se privodi kraju https://streamable.com/apw0z Kako vam se čini? Još uvek je sve suvo, bez kompresije, efekata i sličnog, samo klot zvuk. Neke stvari treba pojačati, neke utišati ofc.
 6. GameMaker je super ali mi nešto nije legao. Taj njihov izmišljeni GML ne mogu da upotrebim nigde drugde, dok je c# prilično korišćen i van segmenta igara. A i da, Unity izuva.
 7. @f4ts0 Nisam toliko napredan, biće dovoljno i fizičko izdanje za switch :) hvala na deljenju! [mention=803]Highl1[/mention] Sam samcijat u Unity-ju. Grafika je plaćena ofc, ne umemm da crtam. Peglam bagove pred demo, ali sredim jedan, iskoče mi još dva, moram da se saberem u pustim to u etar više, negi sve ajde dodaj još ovo, još ono. Noćas sam u 3 ustao da radim, pucam po šavovima. Skoro 200 puta je wishlistovana igra zadovoljan sam za sad, nadam se da će indiegogo dobro da prođe, spremio sam neke pare i sam da grunem da to poleti.
 8. Ne znam kako bi bilo za telefon, malo je zeznuto zbog kontrola, ali za switch definitivno radim port ako pokrijem troškove i zaradim 450 dolara preko za SDK. Može na Linuxu, ali neće biti podrške, tako da ako ne radi, vraćam pare.
 9. Peglam neke sitnice i bacam demo na steam za koji dan, ima nekih dokumentovanih manjkavosti, ali ne mogu više da čekam.
 10. Promenio sam slike sa gridom, smanjio opacity, dodao još jedan layer mreže, ubacio pozadinu, malo sjaja...bolje je, okačio sam izmenjene slike već. Hvala Dule!
 11. Aha, typo, promaklo mi verovatno, tnx. Probaću to sa gridom. Iskreno, to sam nešto na brzinu nabacao i nikad nisam našao vremena da poboljšam.
 12. @G!!! Svestan sam, ali ne može Kickstarter iz Srbije. Varijante preko nekoga preko su mi katastrofa. @shw. Prijavio sam se za developer nalog pre dva-tri dana. Verujem da će ok proći igra na PC-ju, pa ću onda da uzmem SDK (450 dolara je + carina, porez, ah). Ali da, spravica je kao stvorena za igru.
 13. Hvala. Hvala za SK, Ivane :* I generalno na svemu, još od početka.