Jump to content

kruko

The X
 • Content Count

  22,500
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

kruko last won the day on February 11

kruko had the most liked content!

Community Reputation

1,478 Kole

About kruko

 • Rank
  Wille zur Macht
 • Birthday 12/08/1982

Kontakt podaci

 • Twitter
  https://twitter.com/FatPugStudio

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

19,398 profile views
 1. Samo da bacim poy, ovo je on hold, pripremam lokalizaciju i još neke stvari za konzole. Spreman je zadnji boss doduše, kul je, ali nisam spreman još da pustim live.
 2. @mladenq izvini, ne stižem da pripremim ono za tebe, nadam se da ću u narednih par dana moći. Rešio sam problem bindovanja kontrola pa će i to moći da se menja uskoro. Mrčim se na poslednjem bosu, ogroman posao. poy
 3. To sam i ja mislio, ali džojped je mama. Doduše, nemoj neki bezveze koji ima samo d-pad, loš je trip. Sa pečurkicama je super. Ali stvarno su prelaki neki bosovi, neke sam malo zbrzao čini mi se.
 4. Sad sam malo cepao boss raid, ono je presmešno, malo ću ja to da otežam.
 5. Jeste, zar nisi apdejtovao, pušten je pre neki dan. Turbo je bilo koje dugme za pucanje ako se sećam dobro. Staviću i da piše.
 6. Video si skalu dole, dobijaš poene, al kad te pogodi asteroid poz, koliko si dobio, dobio si. Kad dođeš do kraja dobiješ puno poena. Ako si držao turbo duže od pola vremena dobijaš sve to x2, ako si držao turbo duže od ¾ vremena dobijaš sve to x4. Bossova ima 15, boss raid je 60 puta godišnje, 5 različitih kombinacija od tih 15. Menja se na 6 dana.
 7. Da, pa tako se potrefi, nasumični su mu napadi, počeo sam da mu dodajem još napada, nije mi taj ispao nešto. Čačkaću još taj boss raid.
 8. Nije problem, snima sve u jedan txt fajl koji ćeš mi poslati i to je to. ------- Evo za kraj
 9. E da ga jebem, nisam ništa tehnički akao. Je l' mogu da ti pošaljem dev verziju da mi baciš odatle log? :*
 10. Ustvari bre dule, imaš 3 sekunde da pokupiš oružje, ko te šiša :D Digao sam na 5 sekundi i dosta.
 11. Ah sranje odmah ću da ispitam. Graze ti se puni kad izbegneš metak za dlaku, kad izbegneš 10 zaredom dolaze ortaći. I dobijaš bonus za svaki za dlaku izbegnuti metak. Sad sam igrao boss raid, obrnuo sam bez problema, mislim, nije kucalo. Jesi imao možda onaj hornet nest, gomila projektila koja izlazi? A to da se boss pojavi ore nego što pokupiš oružje je validno, srediću.
×
×
 • Create New...