Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

5 hours ago, millanče said:

Pa nemoj ako je isti 😄 Ne znam šta onda vide u njemu 😄 A pomfrot iz meka sam imao običaj da umačem u šejk 😕

nisi jedini koji je umakao, meni to uvek bilo nejasno ali dosta njih to radi 🙂

a oreo, čisto da proveriš!

1 hour ago, togFU said:

Ali ja sam bio ozbiljan kad sam napisao da Pringles nije čips - jer to nije, u bukvalnom smislu te reči. I to znam jer sam davno gledao "how it's made" emisiju onu što je beše išla na Discovery-iju.

Dakle, to nije krompir iseckan i ispečen, nego zamislite da uzmete PIRE krompir, oblikujete da bude list i tako ispečete - na potpuno isti način se pravi i taj novi Oven Baked Chipsy. Dakle to NIJE ČIPS! Mislim da čak oven baked ima još neke dodatke i sranja... iako u spotu opušteno prikazuju krompir koji se peče u rerni (d

ovođenje kupca u zabludu omg!!)

u pravu si, drugačija je tekstura a i nije realno da tako može da ispadne čips koji je čips baš pravilnog oblika i tako poređan.

za oven baked nisam znao ali me ne čudi, jer je sad u naletu čitava serija tih proizvoda što koriste krompir ali nemaju samo krompir već i brašno ili mikseve ili tako nešto, biće uskoro lansirano još jedno 5-6 takvih od raznoraznih proizvođača, kao što ih ima već preko onoliko.

a kad smo na toj temi, FloridaBel mislim je krenula u prodaju onog "čipsa" od sira, što je samo sir pa "pečen".

37 minutes ago, sttevann said:

Inace, kad pomenuste Oreo, onaj fejk sto se prodaje u Lidlu(nisam siguran da li u svim zemljama, ili je ovo nesto spec za ch), je za usrani Oreo i mama i tata zajedno.

Image result for lidl oreo

Blago ustajali rinfuzni išleri i noblice od 29,90 din za 100 grama su za oreo mama, tata i roditelj zajedno 😄

• Haha (+1) 1
  • Upvote (+1) 1

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

haha.a ja sam mislio da su samo meni oreo sranje i jedna od losijih tih "sendvic keks" varijanti... jer ono svugde Oreo oreo..pa ima neki serijal o snimcima macaka iz azije..i crno bela macka se kao zove Oreo...

e sad fora da ih moja cerkica bas voli .valjda bas sto tako hrskaju ..sta li 🙂  moguce da mi koji nismo navikli na oreo mislimo da je sranje 🙂

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

7 hours ago, qwert00 said:

haha.a ja sam mislio da su samo meni oreo sranje i jedna od losijih tih "sendvic keks" varijanti... jer ono svugde Oreo oreo..pa ima neki serijal o snimcima macaka iz azije..i crno bela macka se kao zove Oreo...

e sad fora da ih moja cerkica bas voli .valjda bas sto tako hrskaju ..sta li 🙂  moguce da mi koji nismo navikli na oreo mislimo da je sranje 🙂

dok sam jeo to, stvarno mi se nije dopadao ... nekako mi je sam keks (crni deo) bio suviše neutralan i bez ukusa, a beli deo tj. fil kao neki običan fil ... recimo Išleri koje je pomenuo milanče su mi stvarno oduvek bili bolji. Noblice nešto nikad nisam preterano gotivio ... na primer i Filbi mi je bolji od Orea.

7 hours ago, mohr said:

Dok sam ziveo u Kini jeo sam OREO 24/7 s tim sto u Walmartu ima vise razlicitih vrsta a hocete da kazete da vam se ne svidja Milka Oreo ? 🙂

Nisam probao taj, probao sam samo varijante beo i ceo obložen čokoladom itd i isto mi je mišljenje 🙂

13 hours ago, millanče said:

Blago ustajali rinfuzni išleri i noblice od 29,90 din za 100 grama su za oreo mama, tata i roditelj zajedno 😄

qft

noblice noblice siđite sa police...

• Like +1 1

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

2 hours ago, Lucky said:

Nisam probao taj, probao sam samo varijante beo i ceo obložen čokoladom itd i isto mi je mišljenje 🙂

Ja bih rekao da je mislio na Milka čokoladu sa malim Oreo keksićima. Probao sam to, ok mi je, ali s druge strane mislim da nisam probao nijednu Milku s bilo kojim keksom a da mi se nije svidela, hoću reći verovatno nije do keksa 🙂 

Heghlu'meH QaQ jajvam

1 hour ago, absolute said:

Najlepše želje...pa tri prazna mesta...pa onda šta god...

Kakav oreo, kakvi bakrači ;D

istina cela!

1 hour ago, absolute said:

Sa svime i prazno...agregatno i pojedinačno 😄

i ostadoh bez pluseva...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

4 hours ago, Zwerko said:

Ja bih rekao da je mislio na Milka čokoladu sa malim Oreo keksićima. Probao sam to, ok mi je, ali s druge strane mislim da nisam probao nijednu Milku s bilo kojim keksom a da mi se nije svidela, hoću reći verovatno nije do keksa 🙂 

eh pa to onda nije oreo nego milka i ima mleveni oreo tu i tamo ... koji pritom nema nikakav ukus 🙂

2 hours ago, absolute said:

Najlepše želje...pa tri prazna mesta...pa onda šta god...

Kakav oreo, kakvi bakrači ;D

ima nešto specifično u najlepše želje "teksturi" kod čokolade, stvarno je drugačija od ostalih.

2 hours ago, Dule_smor said:

Heh Lucky prodao forum Ana.rs 😄

to ti je sad blic, tako da ne! 🙂

5 hours ago, Lucky said:

ima nešto specifično u najlepše želje "teksturi" kod čokolade, stvarno je drugačija od ostalih.

7 hours ago, Dule_smor said:

Ima...zove se C-O-K-O-L-A-D-A

\o/

• Like +1 1

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Ja sam u Holandiji krljao:

Image result for oreo enrobed

Evo, da bude preko cele strane 😎 Inace sam islere svojevremeno kupovao na meru. Doza mi je bila 500-600g Islera, 400-500g bananica i jos nekoliko puta po 100g ostalih random slatkisa koji mi se svide na oko. 

Ono sto sam zapazio kod slatkisa kod nas je da su prepuni secera, mnogo vise nego u inostranstvu. Verovatno smo navikli na taj "high" i onda su nam inostrani sranje.

3 hours ago, beba isus said:

meni je u poslednje vrijeme omiljeni slatkis rum kasato, kosta 60 din, taman je kolicinski da se zasladim, i fin je (nije suv kao OREO :D)

Rum kasato je oduvek bio vrh, izvesni @Spu [RuR] našao šraf unutra, uvek o tome pričam 🙂 ali imam utisak kao da su ga smanjili po gramaži u jednom trenutku ... ima i ovih novih nekih ukusa pa i onaj duo, nije loš.

10 hours ago, mohr said:

Rum kasato stvarno nikada nije izasao iz mode,oduvek me zanimalo ako me zaustave da duvam hocu li imati neki %  🙂

to možda od Cherry onih bombonjera, od rum kasata verujem da si safe 🙂 čak ne znam ni da li ima stvarno ruma unutra ili samo aroma ruma 🙂

pre neki dan sam slučajno naleteo na ovu sliku i totalno zaboravio da je ovaj proizvod postojao:

149091765_2805998639677346_1862507708007305809_n.jpg