reki Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 sta god radio u kini, nemoj da jedes pse i neveruem da je cela dobio onolko minusova na vrhunski post, duljo nemoj nikad da se vratis na forum 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celoglavi_sup Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 aj sto je naminusovan bez veze, nego sto mu je obrisana legendarna fora za gorana ( koju je planirao sa vladom preko poruka satima unazad ) I sto mu je obrisano tovarenje duleta, teski udarci stvarno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Pulp fiksn na rts1 ko zeli da obnovi gradivo If Butch goes to Indochina, I want a nigger hiding in a bowl of rice ready to pop a cap in his ass. Ne znam sto ali mi je ovo najjaca replika u celom filmu i Busemijeva scena kada predaje sat. Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 busemi predaje sat u pulp fictionu? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 walken,pojavi se lik na kratko i objasni :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 walken buscemi? 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 trebalo je da pogledate film, da obnovite gradivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Drugovi, idem sutra u Kinu na nedelju dana. Kakva je situacija tamo sa cenzurom na netu? Čitao sam da su fb, yt i twitter blokirani. Da li whatsapp i viber rade? Najbitniji će mi biti Google da bi došao do informacija o turističkim atrakcijama i sličnim stvarima. Pretpostavljam da free vpn neće raditi posao pa mi preporučite neki koji nije preskup i koji može da se kupi na nedelju dana, i po mogućnosti koristi na više od 1 uređaja (androida) Živi bili! Uf, evo pokusavam da se setim za viber i whatsapp, ali ne ide. Znam da je fb blokiran, ali ako imas nekog naseg tamo, oni bi trebalo da znaju kako da se probije to. Gde ides? Peking ili nesto drugo? I da, ides na nedelju dana, batali internet i aplikacije. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Idem u Dongguan i imacu dan ili dva turizma pa ce mi dobro doci net, a whatsapp ili viber su a must i da idem na 2 dana :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Ti IM servisi ne bi trebalo da su blokirani, konkretno ta dva nisam koristio, ali Skype i Gtalk rade bez ikakvih problema. Google i Gmail rade, to ne treba da te brine, sad koliko stvari moze da se nadje na engleskom to je vec pitanje, savet je da iskoristis vreme koje ces verovatno blejati na aerodromima usput za neko istrazivanje. Ali sto se IM-ova tice ne treba toliko da te brine pristup, uzevsi u obzir vremensku razliku kao i da moze da ti se desi da budes malo slogiran od jet laga par dana, a ides samo na nedelju dana, osim da nisi nesto do usiju zaljubljen najverovatnije bi ti jedine poruke bile "ziv sam, sve je ok" :) U pogledu VPN-a ja nisam koristio jer mi nije trebalo, kad sam hteo da idem na FB sam se kacio preko Teamviewera na kucni komp :) S druge strane kolege su koristile ovaj https://www.strongvpn.com/, placa se ali nije neka drama. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Koliko me iznervirao word ... hoću da otvorim neki dokument i on pukne. A to je bio neki malo stariji fajl, pa sam se istripovao da je do toga (jer ga nisam dugo otvarao). Na kraju reinstaliram ceo office i stavim noviju verziju (što sam svakako planirao) kad ono isto. Protected view otvori ok, ali čim otvoriš "full" word, pukne. I na kraju krenem kroz safe mode, tu radi. I počnem da jurim onda add-inove i skapiram da se uvukao neki "send to bluetooth" pre jedno 10 dana, nemam pojma kako, možda kad sam nešto updateovao drajvere ili šta god, i on ga je bagovao. Morao sam sa nekim da podelim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Pravda za Ćelu, jedan od boljih trol postova u poslednje vreme! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 busemi predaje sat u pulp fictionu? Greska, ne znam sto sam se prebacio na njega. Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 on je badi holi u pulpu :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 http://boardshoponline.rs/torbe-i-ranci/ranci.html?pantheon_brand=1156reci da si sa rura i imas popust ;D 5% je 5% :D gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 (edited) https://twitter.com/maliperica00011/status/585803897475850241 Edited April 8, 2015 by majstor bora 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 uf probudim se a dei doso da mu dam minus dan moze da pocne 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 What is the future for the Coca-Cola brand? http://www.businessinsider.com/what-is-the-future-for-the-coca-cola-brand-soda-sales-decline-2015-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 narednih 5 dana 20+ stepeniae to je to, ne ulazim u pantalone 6 meseci makar sneg pao "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Ех ви млади. Ја од такве одлуке одустанем после 2 кишна дана :) ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 E, poceo vikend Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Drama ćevapi u Dositejevoj vrh Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Ваистину су врх Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 je l' postoji neka mesara u BGu koja prodaje dot grid sveske/listove/sta god? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 palo mi je i to na pamet, ali rekoh da pitam. inace nijedna knjizara (a pitao sam u ~desetak) nije imala tako nesto u ponudi, niti su znali o cemu pricam. jbg, stampanje it iz =c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts