Popular Post Neptune Posted January 4, 2016 Author Popular Post Report Share Posted January 4, 2016 Uzeo sam pre mesec i po dana Scirocco, 11.000e, DSG menjac, 2010 god, uvoz iz Svice. Auto ide kao metak, sto se da i naslutiti, odlicno lezi na putu, gume ne vriste. Prilicno je tvrd, sto je za nase puteve sranje, ali ima dovoljno mesta i napred i nazad (ako sede dvoje nazad, troje ne moze). Unutra je klasican VW, golf klasa rekao bih. Potrosnja je 8-12l (benzina), zavisno od stila voznje. Autoput 160kmh je 11l npr. Ja sam generalno prilicno zadovoljan, preporuka ko voli brze hecbeke. Nisam ciljao na to da "budem primecen", ali je to definitivno propratni efekat, jer ih nema mnogo na putevima. Tj zene ne primecuju, uglavnom samo muskarci koji ne mogu da provale da li je golf ili passat :) 8 Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 baš sam se pitao ko odabere ovaj auto da kupi, nekako mislim da su ljudi zaboravili i da postoji :)ali u svakom slučaju u sreći i veselju da ga voziš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 Meni je to jedan od retkih VW modela koji mi se bas svidja, verovatno ga ne bih nikada kupio jer volim prakticnost karoserije s petoro vrata, ali opet jako zanimljiv model. Jos ako je bas ovaj sa slike s crnim felnama super izgleda, cestitam. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 prelep auto i jos irl izgleda mnogo bolje, beli sa crnim felnama 10/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted January 4, 2016 Popular Post Report Share Posted January 4, 2016 je l' samo meni automobili sa crnim felnama generalno izgledaju kao da imaju čelične :( 3 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 je l' samo meni automobili sa crnim felnama generalno izgledaju kao da imaju čelične :(^qft Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 +1 , a pogotovo mi je bezveze varijanta bela boja + crne FEJLE, mislim lol :)Ali scirocco mi je vrh auto, svaka čast gari na kupovini, mnogi bi za te pare uzeli nešto racionalnije, ali treba se nekad i voditi "srcem" i to poštujem! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 meni je beli scirocco jako lep, za felne nisam siguran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 tako i trebakurac za uzimanje kola koja sto manje trose ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 i meni je kul scirocco, samo me nije jasno zasto kako to da ga vidjam samo u beloj boji, crni bi mi bio mnogo lepsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 El moguce da sisa 12L po gradu jbt? 21 vek je jebeno, esu oni normalni....... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 Moja poznanica vozi crni, tako da ne brini Dule, ima ih :)El moguce da sisa 12L po gradu jbt? 21 vek je jebeno, esu oni normalni.......Nije covek naveo koji je motor, ali sa DSG menjacem idu oni od 160KS, 200 ili vise, za tu snagu ako ga nagazis 12l uopste nije mnogo, pogotovu ako uzmes u obzir uzivanje u voznji :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 jer svaka vožnja po gradu mora biti smor u gužvi, što bi rekli, vitjy pls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted January 5, 2016 Author Report Share Posted January 5, 2016 meni je licno najlepsi u bronzanoj boji:prodavao se i crveni, koji isto super izgleda, ali je bio 15k. a sto se tice potrosnje, DSG prebacuje kako stiskas gas - sto znaci da mozes konstantno da vozis ispod 2.000 obrtaja, i onda ce potrosnja da bude 7-8 litara. al jebo to onda :) Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 šta kupiti za 2-2,5k evra, prvi auto, nemam a i da imam verovatno ne bih dao više za prvi automobil.PUNTO STOP DOPUNE I GEJ STOP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 kupi fokusa od mene :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 samo nemoj punta \0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Nemate pojma :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 golfa ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted April 7, 2016 Popular Post Report Share Posted April 7, 2016 pošto ti je prvi auto moram da ti kažem očiglednu stvar koju ljudi često zanemare - nije fora samo kupiti auto već voziti i održavati sa razumnim troškovima.punto 1.3 mjet ili astra g što se mene tiče. 4 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Preteče me Docy, pisao sam s wc šolje bmk.Dakle kupovina kola nije samo "daš pare na primopredaji" i poz, sačekaće te gomila troškova (zavisno od sreće i od toga da li kupuješ od nekog po preporuci, ili random preko oglasa), tim pre što za 2500 nemaš kola mlađa od 8 godina. Kad krenu razne gluposti da propadaju od habanja i starosti, značiće ti to što su turski delovi za Punta jeftiniji od npr. Forda ili Renoa. U svakom slučaju bih preporučio da juriš kola od 2000 a tih 500 čuvaš u šteku za eventualne dodatne troškove tokom prvih meseci.I bitno je da si načisto sa sobom da li kupuješ pussy wagon ili prevozno sredstvo :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Baš ovo što voodoo kaže, ne bih sam bolje sročio.Nagledao sam se slučajeva ljudi koji su zadnju paru (dali u zlataru) dali za auto koji su kupovali, i posle imali mali ali 200-300-evra-problem sa istim. I onda frka, pozajmljivanje para i ostalo... Tako da uzmi za 2k i imaj štek za servis, u tom rangu cena ne može niko da ti da savet koji auto da kupiš već sam igraš lutriju ko je kako održavao auto. Ili znaš za neki auto da ima korektnu istoriju održavanja, pa kupiš taj. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 (edited) Namerno sam napisao tako štur post da vas ne bih naveo u kom pravcu da idu odgovori, mada vidim da sam to ipak uradio sa poslednjom sprdnja rečenicom "PUNTO STOP".Naravno da znam da je bitno i održavanje, i naravno da neću dati poslednji dinar za auto.E sad, neki moj prvi izbor su bili golf 3 (ali sam ga ubrzo precrtao), Astra G, Fokus, a odnedavno sam se izložio i na audi A3 (za koji bi mi trebalo malo više para, ali ok, ne žurim), tu je i Alfa 147, za koju mnogi kažu da je generalno kvarljiva itd... ni punto nije skroz isključen iz igre.U principu je dilema da li slušati srce ili mozak :DEvo npr komšija jutros objavio oglas, znam lika, skroz ok i pošten gari, to je ono što mi dosta znači i zato i razmišljam o ovome iako je punto. (podsetite me koja generacija zastave 10 je ok, valjda samo ona prva što su samo sklapali u KG? A ostale su krš?)http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8042806/zastava-10Dok bi na primer "srce" pre išlo u ovom nekom pravcu :DJako lepo i očuvano izgleda alfa, ovog lika na primer ne znam ali imam jednog "mutal friend" pa bi verovatno mogao i da spustim cenu i da dobijem iskrene odgovorehttp://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7199380/alfa-romeo-147-19-jtd A ovo je neki uvoz klasičan, lutrija što bi reko dovla, al jebiga kad mi se sviđa :Dhttp://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7365650/audi-a3-19-tdi Edited April 7, 2016 by togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 jel se vi zezate da vam je onaj golfasti auto lep :|rur u ful fauve fazonu !ne ozbiljno, meni je guzica tog auta retko ruzna, cak i na slikama, al nek sluzi u sreci i veselju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 ama golfa bre.. 4ku 1.9tdi i da te vidi babookakve crne zastave i alfe -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts