mohr Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 hrvati/bosanci stack,uglavnom,dodge 4life :D,retko kad se desi da ih i protivnicka ekipa u fullu reportuje,kripovi nisu startovali oni su mene i drugara prozivali da smo siptari i mleli po mic-u,instant mute... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Onaj ko minusuje ovakve postove nema više od 200 sati dote pa nije upao u takav tim do sada... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 to je neki 3 k mmr kompleksas,ne obracaj paznju na to drugar :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Imas 6 pobeda u nizu, i onda ti udje ova mirana i sjebe ti niza samo tako. http://www.dotabuff.com/matches/898278186 U 43 minuta gejm od solo support role sam imao vise farma od njega + retard nije mogao bukvalno jebeni arrow da pogodi kad sam bacao gail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Lik izašao sa dumom jer sam ja išao necro mid... Farmovao njim kripove u šumi, money for all :D Sabio mid i ge ge, nezaustavljiv nekro sa meka+shiva+agha u 20. min :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 (edited) Meni se upravo desilo nesto slicno. Igrao sa 2 dementna turcina i 2 rusa pikovi su isli ovako, medusa, lone druid, techie. Razmisljao da afk-ujem odma ali reko aj necu nego cu random pa da igram iz zajebancije. Dobio Rastu i otisao mid, u 20 minutu sam im usao u bazu i srusio stranu sa aghanimom a potom sa refresherom dokrajcio. Techie je inace abandovao posto su imali wardove i nikog nije ubio 10 min..... Edited September 15, 2014 by SpiRo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Evo meni opet, ispao nam bh, ja bio ogre, luna znala šta da radi i ja išao sa njom i ggovali po likovima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Evo meni opet, ispao nam bh, ja bio ogre, luna znala šta da radi i ja išao sa njom i ggovali po likovima :D U koji mmr ti igras, kad ti svakodnevno likovi napustaju gejmove? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 4k, ali nije bilo toga dugo, ali danas 2 puta u danu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 igramo protiv early game line up-a,LD prvo ide shumu a onda jos pravi 2 midasa,instant afk sam otis'o iako je game mogao ez da se dobije,odbijam da delim mapu sa retardom 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 17, 2014 Report Share Posted September 17, 2014 Meni se danas desilo posle ne znam koliko meseci da me neko iz tima odnese u pobedu. Nisam morao da igram lik ih je prebio sam. What a feeling.. I to lik je bio rus ali dobro i protivnicki tim je imao 5 rusa tako da ono, ovaj moj je verovatno bio simpanza a ovi njini orangutani. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 (edited) http://www.dotabuff.com/matches/903433014 to je to 2 12, 3 13, 5 11, 3 8.... !! Edited September 18, 2014 by GeNoC1de 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 jel bi rekao nekad neko za ovog da ima 5 k rank ? :D http://www.dotabuff.com/players/183675289 tuga... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 ^ u jebote koja tuga : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Meni je izgleda pravilo da ako RAZVALIM game i sa baratrumom u privih 10 minuta, da cu imati sigurno 3 retarda u teamu. (Tinker 30 minut BoT, Terror Blade 0-11 u 15 minutu, jos ja kupujem vordove) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 (edited) Ja kada imam samo 3 retarda u timu to je pobeda.. Gubim samo ako imam 4 bezumna fidera, ono useless igraci koji nemaju impact nikakav na igru sto je u sustini vecina 4k igraca.. Edited September 24, 2014 by SpiRo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 Ti mora da si mnogo dobar onda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 (edited) Ma ja jesam mnogo dobar nego to je jos 4k pa izgleda kao da sam bog dote.. edit: Evo upravo sam u ovakvoj partiji afk-ovao. Mirana, Lion i Drow idu btm lane, krenu Mirana i Lion prema runi da vide sta ima, u tom momentu pojavljuje se ursa, sponuje se haste runa. Mirana pokusava da uzmu haste iako je u dometu za deny posto je Ursa bio blizi, Ursa uzima haste. Ursa udara Miranu koja pokusava da pobegne od Urse sa hejstom, Lion prati pokusava da spasi ali nema nade kratak stun. First Blood Mirana, Lion i dalje se bori. Drow sve vreme ide napred nazad ne zna dal da bezi ili da se bori na kraju dolazi da pomogne ali Lion trci u suprotnom smeru od Drow-a. Lion umire, Ursa double kill. Ursa bezi. Drow, posle 9 levela nema 1 level silence, maksuje Slow i Auru. Tinker mid 1-5 score u 13 minutu. To su 4300 imbecili.. Edited September 24, 2014 by SpiRo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 (edited) random bat rider-a,kupi boots i ring na pocetak i go 0-17,sa takvim emo retardima bih postupao kao hitler sa jevrejima bez trunke grize savesti http://www.dotabuff.com/matches/919787716 najlosiji PL u istoriji dota 2 igre http://www.dotabuff.com/matches/920381643 3 puta sam pao u zadnjem tim fajtu...ovakvima bi recimo zabranjivao,ne dotu,nego internet generalno... Edited September 26, 2014 by mohr 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Najjaci su ovi rusi sto stavljaju tudje zastave na steam profile i prave se da nisu rusi a uvek su u grupi "Dota 2 items (предметы)" i name history je ispunjen ruskim imenima, jebo te koliko su glupi.. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 nisam znao da su počeli to da rade, carevi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 http://www.dotabuff.com/matches/931181349 Placem preko mikrofona molim ih al bukvalno ih molim da ne ginu, i skaj napravi 4 20 !!! U jednom momentu sam imao 7 2 2 skor - sto je predobro za voida! Zeus je bacio 15 ultyija da VIDI GDE SU PROTIVNICI ! I samo opratite moj LH, a pogledaj protivnicki, prve wardove su moji kupili u 23:46min, sto znaci da su ovi imali fri farm i space created ogroman i opet nemaju 300-400 kripova :( Koliko su onda moji losi, koliko su protivnici losi, i koliko sam ja los koji ne znam da napravim iteme da sam dobijem 1 vs 5 ili je to prosto nemoguce ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 lik ima preko 6 k points,wp volvo http://www.dotabuff.com/players/166811442 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 da li si ti svestan da svako ima dobre i loše mečeve? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 (edited) Ma jok, 1 mec i odmah znas da li je neko dobar ili los. Cak nema ni veze sto lik nije igrao 2 meseca. btw koja je poenta kupovanja HoD-a ako ces za 7 minuta da stackujes samo jednom? Mogao si da ostavis lifesteal na Morbid Mask realno. Edited October 1, 2014 by dovlaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts