Lucky Posted August 14, 2023 Report Share Posted August 14, 2023 Linija 50, uvek izvor vesti u beogradu 🙂 Најмање десет особа је повређено, две теже у удесу аутобуса и трамваја на Трошарини у Београду. Две особе су теже повређене и превезене у Ургентни центар, када је јутрос око шест сати на Трошарини трамвај искочио из шина, после судара са градским аутобусом, речено је РТС- у Хитној помоћи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 14, 2023 Report Share Posted August 14, 2023 Kako je glupo formulisana vest. Pa valjda je prvo autobus udario tramvaj, pa je tek posle iskočio tramvaj iz šina usled udara. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2023 Report Share Posted August 14, 2023 10 minutes ago, absolute said: Kako je glupo formulisana vest. Pa valjda je prvo autobus udario tramvaj, pa je tek posle iskočio tramvaj iz šina usled udara. ja sam video u nekoj vesti da je tramvaj zveknuo u zadnji deo autobusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2023 Report Share Posted August 15, 2023 iskreno nisam imao pojma da kao putnik u prevozu imaš pravo na nadoknadu u slučaju nezgode jer su vozila osigurana. ko zna da li se i kako to može realizovati, ali sad prvi put čitam da to postoji. Дамир Окановић из Комитета за безбедност саобраћаја, гостујући у Београдској хроници, рекао је да према Закону о обавезном осигурању и саобраћају, сваки путник у јавном превозу мора да буде осигуран – у аутобусима, возовима, авионима, путничим бродовима. "Путник има права да потражује у случају настанка инвалидитета или спречености за рад. Ако је дошло до смртног исхода, породица има право да тражи накнаду за њеног члана", објашњава Окановић. Према његовим речима, сваки путник има право да захтева од оног ко је изазвао саобраћајну незгоду накнаду штете за претрпљене болове, страх, такозвано умањење животне активности. "Путник има право на накнаду штете не само ако је у возилу јавног превоза, већ и када му прилази и напушта га", истиче Окановић. Окановић наводи и да путник има право да захтева наканаду штете због лакших или тежих повреда, па и оштећења ствари кад возач јавног превоза нагло закочи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 15, 2023 Report Share Posted August 15, 2023 Vraćamo se na priču o onom Urošu Paniću što je vozio narandžasti Lamborghini pa je divljao po Beogradu pa mu je policija isti kao "oduzela". Sad je otišao malo da se provoza po Budvi pa se izgleda posvađao s nekim likovima, stavljam snimak u spoiler jer je što bi se reklo uznemirujuć u smislu da prelazi nekom mečkom džipom čoveku preko noge. Koliko sam shvatio dobiće izgleda ukupno prekršajnu prijavu... Spoiler Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 15, 2023 Report Share Posted August 15, 2023 A to je taj lik...pa vrh zaista...jos negde procitah da nece odgovarati krivicno, jer se nagodio sa ovim likom...kometa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 15, 2023 Report Share Posted August 15, 2023 4 minutes ago, Zwerko said: Vraćamo se na priču o onom Urošu Paniću što je vozio narandžasti Lamborghini pa je divljao po Beogradu pa mu je policija isti kao "oduzela". Sad je otišao malo da se provoza po Budvi pa se izgleda posvađao s nekim likovima, stavljam snimak u spoiler jer je što bi se reklo uznemirujuć u smislu da prelazi nekom mečkom džipom čoveku preko noge. Koliko sam shvatio dobiće izgleda ukupno prekršajnu prijavu... Hide contents Tebra, kad si napisao "prelazi preko noge", zamišljao sam malo preko prstiju pa da odskakuće na jednoj nozi, ovo je brutalizacija... Puštaj kometu, nemam šta dalje da komentarišem... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 15, 2023 Report Share Posted August 15, 2023 Kako bre ne naleti na Fatu pa da dobije popravno-vaspitne batine. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post toma Posted August 15, 2023 Popular Post Report Share Posted August 15, 2023 Spoiler takodje kapiram da su mu ovo obe maloletne sestre Spoiler 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 15, 2023 Report Share Posted August 15, 2023 meni deluje da se ovaj debil nece smiriti dok ne ubije nekog a i tad je pitanje sta ce biti... ne vidim nacin ili neko njega ubije ofc 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 15, 2023 Report Share Posted August 15, 2023 Ma to je ta ekipa, šta se ložite svi. Uvek ih je bilo, uvek isto sa njima, samo sad eto svi imamo telefone sa kamerama i bb internet. Iskulirajte i ne idite u Budvu 🤷🏻♂️ Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted August 15, 2023 Report Share Posted August 15, 2023 Kako to mislite "vozio narandžastog lamboa" kad ga vozi i dalje, videh ga danas u Savskoj :)))))) Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 15, 2023 Report Share Posted August 15, 2023 Mozda je bio Baka Prase! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 16, 2023 Report Share Posted August 16, 2023 shpanche, nadam se da mu nisi gledao u maloletnu sestru! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 16, 2023 Report Share Posted August 16, 2023 ja moram da priznam da je izgleda "novo crno" da imaš roze auto, jer količina bmw-ova i porschea u roze tonovima koje sam video kod nas je suviše velika da bih rekao da je slučajnost 🙂 oni zeleni ili plavi više nisu kul izgleda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 16, 2023 Report Share Posted August 16, 2023 Pa kad pregaziš nekoga, da zna da imaš meku dušu zapravo... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 16, 2023 Report Share Posted August 16, 2023 Moram priznati da sam bio fasciniran činjenicom da su dva odvojena debila u Beogradu nabavili dva narandžasta Lamborghinija... Ja sam u startu mislio da je to isti auto kad avaj... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 16, 2023 Report Share Posted August 16, 2023 44 minutes ago, Junkie said: Pa kad pregaziš nekoga, da zna da imaš meku dušu zapravo... haha, true 🙂 17 minutes ago, Zwerko said: Moram priznati da sam bio fasciniran činjenicom da su dva odvojena debila u Beogradu nabavili dva narandžasta Lamborghinija... Ja sam u startu mislio da je to isti auto kad avaj... ako misliš na baku, ja sam mislio da on ima onaj lambo suv a ne obični lambo a i da nije narandžast, ali možda je bio neki poseban rabat na lambo narandžaste boje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 16, 2023 Report Share Posted August 16, 2023 Imao je žuti Lambo SUV, ali je onda došao na neki event sa narandžastim običnim Lambom pa su mi posle objasnili da to nije isti kao što vozi i ovaj Pana čak je i drugi model, nisam baš ulazio u detalje, samo mi je neverovatno da su oba narandžasta... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 16, 2023 Report Share Posted August 16, 2023 16 hours ago, reki said: meni deluje da se ovaj debil nece smiriti dok ne ubije nekog a i tad je pitanje sta ce biti... ne vidim nacin ili neko njega ubije ofc Bukvalno je to end game za njega 13 hours ago, dovlagsi said: Iskulirajte i ne idite u Budvu 🤷🏻♂️ Odlazak tamo je samo za low IQ ekipu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 16, 2023 Report Share Posted August 16, 2023 1 hour ago, Zwerko said: Imao je žuti Lambo SUV, ali je onda došao na neki event sa narandžastim običnim Lambom pa su mi posle objasnili da to nije isti kao što vozi i ovaj Pana čak je i drugi model, nisam baš ulazio u detalje, samo mi je neverovatno da su oba narandžasta... opa, moja greška. onda je def bila neka vikend akcija na kupovinu narandžastog lamba! (ofc da su oba rent-a-car :)) 38 minutes ago, killYg0r said: Odlazak tamo je samo za low IQ ekipu bio sam u budvi igrom slučaja prošle godine jedan dan (jer sam low iq! 🙂 i imao sam potpuno drugačija sećanja ono od pre 20 godina, kad je tu i tamo to imalo nekog smisla, sad je gore nego vračar historical koliko se izgradilo i to kuće jedne na drugim a onda povrh toga pošto je jelda za letovanje imaš onako one štendere pa se suše gaće i dušeci razbacani svugde, nema nikakvog reda, haos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 ovaj lik bukvalno dok ne zgine neće se smiriti. Pevač Darko Lazić osuđen je na novčanu kaznu od 190.000 dinara i 10 meseci zabrane upravljanja vozilom samo nekoliko sati nakon svadbe. Podsetimo, Darko je bio je za volanom „BMW“ iako ima zabranu vožnje do februra naredne godine, a policajcima na uviđaju dao je češku vozačku dozvolu jer mu je srpska oduzeta prenosi Telegraf. On je naleteo na kombi i tom prilikom je napravljena samo manja materijalna šteta. Povređenih nije bilo. Inače, Laziću je oduzeta vozačka dozvola zbog velikog broja kaznenih poena, a ima zabranu vožnje do februara 2024. godine. Njemu je vozačka oduzeta 2013. godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 Sistem funkcioniše, to je bitno 👍 1 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 Meni je u celoj priči fascinantno kako ne postoji niko od tih koji ga očigledno štite da bude u fazonu "ajde malo povuci ručnu, nemoj svakih par meseci da praviš udes, kao ipak si javna ličnost nekakva". U smislu da sad on tu vozi nešto normalno po gradu koga bi bolelo dupe da li ima dozvolu ili nema. Jer kao u odnosu na dosadašnji track record njega kada pandur vidi za volanom bi odmah trebalo da vodi na doživotnu robiju, kakva vozačka iz Nemačke, Češke, šta već... Edit: a drugo pitanje je ako mu je vozačka oduzeta 2013. kako ima zabranu do februara 2024? Ne znam da igde ima neki institut oduzimanja dozvole na 10 godina, ima na godinu dana ili trajno, ili sam ja nešto pogrešio? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2023 Report Share Posted August 31, 2023 verovatno mu je bila oduzeta 2013 zbog nečega, pa vraćena 2014, pa onda je prolazio samo sa manjim prekršajima sve do 2023 kada je dobio zabranu opet do 2024 ili tako nešto, nego nije baš na novinaru sad sve to da proverava! 1 hour ago, Zwerko said: kada pandur vidi za volanom bi odmah trebalo da vodi na doživotnu robiju, kakva vozačka iz Nemačke, Češke, šta već... piše i u članku tj. Okanović se javio, kad se oduzeme dozvola ona se odnosi na lice a ne na dozvolu samim tim sa bilo kojom drugom takođe ne sme da upravlja vozilom kod nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts