nickwood Posted May 27, 2018 Report Share Posted May 27, 2018 Ja prekjuče išao BG-Pojate-Pojate-BG što se auto puta tiče i nichts. Smarao sam majstora naplatitelja na rampi u povratku i kaže da ne radi. Na računima ofc nije bilo ničega vezanog za prosečnu brzinu, odnosno regularan, standardni račun kao i ranije. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 https://www.blic.rs/vesti/hronika/divljao-po-putu-pa-ubio-cetvoro-mladih-muskarac-koji-je-izazvao-nesrecu-na-ibarskoj/j3r1dnq jebeni moron... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 mene zanima da li ovo može biti okarakterisano kao dinamična vožnja kao i to da li je osumnjičeni crnoberzijanac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 reki ae haxbala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 24, 2018 Report Share Posted October 24, 2018 Istorijski dan, slažem se sa nečim što je trotkiuj napisao. Ko se ne slaže, ima akcija na fejsu za dobrovljno davanje krvi za bahatog prasca, pa eto... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted October 24, 2018 Report Share Posted October 24, 2018 na kog se ovo odnosi? inb4 toma > situacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 24, 2018 Report Share Posted October 24, 2018 Evo mojŠabac skuplja autobus da mu se daje krv... Treba za vepra autobus ljudi. Muka mi je, majke mi. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 Kako to krvna grupa nije bitna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 Opa malo se namrljalo pre vožnje da se ubrza, treba da umre govnar i on i svi koji se trpaju da mu daju krv. Prirodna selekcija bato. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 (edited) 3 hours ago, Bohor said: Kako to krvna grupa nije bitna? Genijalno! :-) Već ste pomenuli standardne stvari - pijan, drogiran, prebrzo vozio, bez dozvole, to sve stoji, a ja ću sad da napakujem i dodatnu otežavajuću okolnost, ko je išao ŠA-BG selima da uštedi na putarini, cenim da će da se složi. Taj jebeni put - to je samo njiva i asfalt. Nema srednje linije, nema ivica ni ivičnjaka na krajevima, ničeg. Ni svetla nikakvog, ni osvetljenje, ni kuće, samo kilometri i kilometri njiva. Pravina za 100-120 km/h, pa krivina za max 70 da ostaneš u svojoj traci, 80-90 ako "isečeš" profi, i tako na jedno 3-4 mesta. Ako zakačiš ivicu, guma hvata zemlju, i kraj - nema, rekoh, ni ivičnjaka da te upozori da si previše vani kad "najašeš". Ništa. Ko prvi put ide tuda, lako može da se zajebe. Lik je prošao milion puta, tačnije rođen je tu, i sve ovo što sam napisao zna. I divljao je bemvarom koja još ima zadnji pogon. Eto. Mali dodatak. A put je preprometan, cela zapadna Srbija ide tuda za BG više nego autoputem... Pravo je čudo kako nije nikog pokupio. @traktori - realno, treba svi da mu daju krv, da se on od te krvi oporavi, i da ih posle sve opet pijan izgazi redom :-) Edited October 25, 2018 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 ajde iskulirajte, samo bog moze da mu sudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 22 hours ago, millancche said: Genijalno! :-) Već ste pomenuli standardne stvari - pijan, drogiran, prebrzo vozio, bez dozvole, to sve stoji, a ja ću sad da napakujem i dodatnu otežavajuću okolnost, ko je išao ŠA-BG selima da uštedi na putarini, cenim da će da se složi. Taj jebeni put - to je samo njiva i asfalt. Nema srednje linije, nema ivica ni ivičnjaka na krajevima, ničeg. Ni svetla nikakvog, ni osvetljenje, ni kuće, samo kilometri i kilometri njiva. Pravina za 100-120 km/h, pa krivina za max 70 da ostaneš u svojoj traci, 80-90 ako "isečeš" profi, i tako na jedno 3-4 mesta. Ako zakačiš ivicu, guma hvata zemlju, i kraj - nema, rekoh, ni ivičnjaka da te upozori da si previše vani kad "najašeš". Ništa. Ko prvi put ide tuda, lako može da se zajebe. Lik je prošao milion puta, tačnije rođen je tu, i sve ovo što sam napisao zna. I divljao je bemvarom koja još ima zadnji pogon. Eto. Mali dodatak. A put je preprometan, cela zapadna Srbija ide tuda za BG više nego autoputem... Pravo je čudo kako nije nikog pokupio. @traktori - realno, treba svi da mu daju krv, da se on od te krvi oporavi, i da ih posle sve opet pijan izgazi redom :-) vozio pijan, nema tu šta, može put da bude i savršen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 (edited) Pa to i kažem. A put je očajan, i on to zna, ceo život se vozi tuda. I krene pijan noću i prebrzo -> bolid. Ne opravdavam ga, već okrivljujem za šuntavilo. * očajan - mislim, asfalt je ok, ali ništa drugo nema što put treba da ima :-) Edited October 26, 2018 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 1 minute ago, millancche said: Pa to i kažem. A put je očajan, i on to zna, ceo život se vozi tuda. I krene pijan noću i prebrzo -> bolid. Ne opravdavam ga, već okrivljujem za šuntavilo. * očajan - mislim, asfalt je ok, ali ništa drugo nema što put treba da ima :-) pa pijan je, ne razmišlja, plus ga ostavila žena, teško mu je mnogo, mora i da se drogira od muke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 Jeste, tačno, još mu i slava udarila u glavu, ne znamo mi kako mu je teško :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 Ima i skup auto koji ide brzo sam od sebe, samo pipnes papucicu gasa. Nije on. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 9, 2018 Report Share Posted November 9, 2018 A LEPO VAM KAD U KAFANI PEVATE NJEGOVE PESME A A? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 9, 2018 Report Share Posted November 9, 2018 Nije on toma zdravkovic.... smiritese.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 9, 2018 Report Share Posted November 9, 2018 On 10/25/2018 at 8:52 AM, Bohor said: Kako to krvna grupa nije bitna? Nije bitna jer bolnici trebaju zalihe krvi svih grupa. Njemu ce ofc dati njemu kompatibilnu ali ko god da se operisao u Srbiji verovatno su mu rekli da bi bilo dobro da dovede par clanova porodice da daju krv. Inace kolaju price da se krv prodaje na zapad pa je zato nestasica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 Ma da...onaj procenat alkohola posle nesrece je kad mu je neimenovani lekar iz pecalbe dao transfuziju alkohola... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 Aleksandar Šotra, za kojeg se sumnja da je u subotu džipom "hamer" napravio niz incidenata u centru BG uhapšen je po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu Prema rečima očevidaca, vozač hamera je u subotu prvo oborio semafor u Palmotićevoj ulici i zakucao se u kiosk u kojem je bila radnica, koja je lakše povređena. Potom je nastavio kroz Palmotićevu, gde je udario u dvorišni zid jedne kuće. Onda je izašao iz vozila i pobegao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 28, 2018 Report Share Posted December 28, 2018 loša droga jbt hamer, ko danas vozi hamer Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 28, 2018 Report Share Posted December 28, 2018 28 minutes ago, dovlagsi said: loša droga jbt hamer, ko danas vozi hamer prodaju ga na oglasima, već linkovali, ali niko neće da kupi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted January 31, 2019 Report Share Posted January 31, 2019 Vazduplohov je tesko povredjen https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=01&dd=31&nav_category=16&nav_id=1500221 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted January 31, 2019 Report Share Posted January 31, 2019 "Poginula je osoba koja je bila u automobilu sa kojim se sudario njegov auto je poginula" lvl B92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts