manson Posted April 12 Report Share Posted April 12 https://www.instagram.com/reel/DXBdlyJCH-F/ ovaj kao da je avion pukušao da spusti, ili da postavi neki rekord 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 12 Report Share Posted April 12 u proseku na ulicama voze moroni 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Šta mislite o ovakvim situacijama?https://www.reddit.com/r/SipsTea/s/mOlYJguHmaŽao mi ovog što je udaren, valjda nije povređen, ali ovaj što vozi ovako na braniku je zaslužio.E sad, da sam ja u ovakvoj situaciji kao ovaj beli, ne znam, nisam siguran da bih ovako postupio, ali razumem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago Voze ljudi k'o kreteni i uvek ce biti tako. Ali ovo je svesno ugrozavanje necijih zivota, pogotovo ovog lika napred. Ovo nije za zatvor, vec za ludnice, oba ova lika. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 11 minutes ago, manson said: Šta mislite o ovakvim situacijama? https://www.reddit.com/r/SipsTea/s/mOlYJguHma Žao mi ovog što je udaren, valjda nije povređen, ali ovaj što vozi ovako na braniku je zaslužio. E sad, da sam ja u ovakvoj situaciji kao ovaj beli, ne znam, nisam siguran da bih ovako postupio, ali razumem. pa po pravilu je kriv ovaj drugi upravo iz razloga zbog kojeg se ovo odigralo, tj. naglo kočenje pa kad si se nabio "u dupe" ovom ispred to ti je svesni rizik koji preduzimaš. ja ne bih uradio kao ovaj beli samo zato što deluje još dodatno nesigurno manevar koji je izveo jer nisi ti baš siguran ako želiš da napraviš ovako nešto kako će da se odigra situacija sa ostalim učesnciima u saobraćaju. ne bi me čudilo da je u ovom slučaju možda i on kasno video pa izbegao jer je gledao tipa u retrovizor ili šta god. inače sam skapirao da kroz vreme me sve manje tangiraju ti što idu uz branik, u gradu ih ni ne primećujem, na otvorenom putu konstatujem ali se pomeram tek kad procenim situaciju da je razumna, nisam ni u fazonu da namerno neću da se pomerim pa posle da se bavim ludakom na putu ali ni ne skačem odmah u drugu traku kad naiđe. 15 minutes ago, daniiL said: Voze ljudi k'o kreteni i uvek ce biti tako. Ali ovo je svesno ugrozavanje necijih zivota, pogotovo ovog lika napred. Ovo nije za zatvor, vec za ludnice, oba ova lika. ovo vozilo u skroz levoj praktično stoji, nije ni tu baš laka procena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Ovaj auto u levoj traci je imao ispred sebe automobil na nekom ok rastojanju. Meni deluje da je zbog tog auta usporio. Takodje mi deluje da ovaj sto je eskivirao vise vodio racuna o ovom idiotu sto mu se nabio u prkno, nego sta se desava na kolovozu. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago Sa budalom ne možeš normalno. Ako ti neko vozi na braniku pustiš ga da prođe. Nema potrebe da vaspitavaš budalu koja vozi na braniku 120km/s Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 36 minutes ago, daniiL said: Ovaj auto u levoj traci je imao ispred sebe automobil na nekom ok rastojanju. Meni deluje da je zbog tog auta usporio. Takodje mi deluje da ovaj sto je eskivirao vise vodio racuna o ovom idiotu sto mu se nabio u prkno, nego sta se desava na kolovozu. pa da, tu se apsolutno slažemo - zato i nisam siguran da je ovaj beli bio u fazonu e sad ću da izbegnem ovog u poslednjem trenutku pa da zeznem ovog iza da se nabije (ne isključujem naravno ljudi su retardi). više mi deluje da nije gledao i onda izbegao i on sudar u poslednjoj sekundi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts