Jump to content

Saobraćajna nesreća - Novi Sad

Bahamut

Recommended Posts

• 2 weeks later...
11 minutes ago, manson said:

Šta mislite o ovakvim situacijama?
https://www.reddit.com/r/SipsTea/s/mOlYJguHma

Žao mi ovog što je udaren, valjda nije povređen, ali ovaj što vozi ovako na braniku je zaslužio.

E sad, da sam ja u ovakvoj situaciji kao ovaj beli, ne znam, nisam siguran da bih ovako postupio, ali razumem.

pa po pravilu je kriv ovaj drugi upravo iz razloga zbog kojeg se ovo odigralo, tj. naglo kočenje pa kad si se nabio "u dupe" ovom ispred to ti je svesni rizik koji preduzimaš.

ja ne bih uradio kao ovaj beli samo zato što deluje još dodatno nesigurno manevar koji je izveo jer nisi ti baš siguran ako želiš da napraviš ovako nešto kako će da se odigra situacija sa ostalim učesnciima u saobraćaju. ne bi me čudilo da je u ovom slučaju možda i on kasno video pa izbegao jer je gledao tipa u retrovizor ili šta god.

inače sam skapirao da kroz vreme me sve manje tangiraju ti što idu uz branik, u gradu ih ni ne primećujem, na otvorenom putu konstatujem ali se pomeram tek kad procenim situaciju da je razumna, nisam ni u fazonu da namerno neću da se pomerim pa posle da se bavim ludakom na putu ali ni ne skačem odmah u drugu traku kad naiđe.

15 minutes ago, daniiL said:

Voze ljudi k'o kreteni i uvek ce biti tako. Ali ovo je svesno ugrozavanje necijih zivota, pogotovo ovog lika napred. Ovo nije za zatvor, vec za ludnice, oba ova lika.

ovo vozilo u skroz levoj praktično stoji, nije ni tu baš laka procena.