Lucky Posted 11 hours ago Report Share Posted 11 hours ago kad smo već tu: Тешка несрећа у Богатићу – мајка погинула док је гурала колица, дете повређено, возач побегао У саобраћајној несрећи у центру Богатића, погинула је жена док је гурала колица са дететом, које је тешко повређено. Возач који је изазвао несрећу побегао. У центру Богатића, синоћ је погинула тридесетосмогодишња жена. Дете је најпре пребачено у шабачку болницу и одатле због тежине повреда упућено на Институт за мајку и дете у Београду. Како сазнаје РТС, возач који је изазвао несрећу је побегао је са лица места. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted 9 hours ago Report Share Posted 9 hours ago Pronašli su vozača https://rts.rs/vesti/hronika/5791309/bogatic-majka-poginula-dete-kolica-vozac-pobegao.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago 1 hour ago, cali said: Pronašli su vozača https://rts.rs/vesti/hronika/5791309/bogatic-majka-poginula-dete-kolica-vozac-pobegao.html realno je bilo pitanje vremena, malo mesto, sigurno neki očevidac koji je auto u pitanju itd. bitno da nije neki sns-ovac, taj bi nestao sigurno! ima još: Једна особа је подлегла повредама а петоро је тешко повређено у синоћној несрећи код Шумадија сајма у Крагујевцу. Троје повређених је животно угрожено. Како незванично сазнаје РТС, сви повређени су млађи од 21 године осим возача камиона. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago Dodaj tome i smrt vozača kod Šapca koji je ušao u suprotan smer i zakucao se u kamion. 3 smrti, 6 teško povređenih za jedan dan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago Auuu jbte 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago 1 hour ago, cali said: Dodaj tome i smrt vozača kod Šapca koji je ušao u suprotan smer i zakucao se u kamion. 3 smrti, 6 teško povređenih za jedan dan. Vikendom je veća šansa za saobraćajne nezgode jer se više pije, ide se na slavlja i sranja. Ali kad pogledaš statistiku koliko ljudi pogine godišnje u proteklih par godina, dođeš da je to verovatno neki prosek za nedelju kao dan 😞 2022: br. nezgoda: 33.234 / poginuli: 553 / povređeni: 19.131 / teže povređeni: 3.307 / lakše povređeni: 15.824 2023: br. nezgoda: 32.828 / poginuli: 502 / povređeni: 18.887 / teže povređeni: 3.366 / lakše povređeni: 15.521 2024: br. nezgoda: 32.274 / poginuli: 514 / povređeni: 19.322 / teže povređeni: 3.688 / lakše povređeni: 15.634 Ovo sam pre neki dan čuo na radiju su pročitali saopštenje MUP-a pa sam bio zbunjen poslednjom rečenicom: https://www.instagram.com/p/DOvM9eRDGNw/ Quote Samo pažljivom vožnjom, poštovanjem propisa i brigom jednih o drugima možemo sačuvati živote i ostvariti cilj – dan bez poginulih u saobraćaju. Ispadne da je nama cilj da imamo jedan dan u godini bez poginulih u saobraćaju... I kao to se obeleži, super, gini dalje... A koliko vidim letimičnom pretragom čak ni taj jedan dan nismo uspeli. Nažalost deluje da smo jedna od zemalja u Evropi sa najvećim brojem smrti u saobraćaju na milion stanovnika 😞 a kako ljudi voze dobro je da nije i više. Edit: nažalost našao sam ovu neku tabelu i baš se nismo proslavili, evropski prosek je ispod 50 smrti godišnje na milion stanovnika. Doduše aj kao ovde fali dosta balkanskih zemalja. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago Ko što rekoh, opet je počelo divljanje kolima iz nepoznatih razloga. I dalje ne mogu da razumem da ljudi voze brzo kao mentoli i da je to kao super kul. Jbm mu mater, pa dal ti ikad do mozga dođe da postoje razne nepredviđene situacije koje, ako se dese i ako ti prebrzo voziš, nećeš moći da izbegneš. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago to ti samo pokazuje stanje nacije uopšte, baš je loše 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago (edited) kako pricate ispada da ceo forum vozi po propisima i redovno staje na pesackom da izadje da babi sa kracom nogom pomogne da predje ulicu Edited 5 hours ago by FATA 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 3 hours ago, cali said: Pronašli su vozača https://rts.rs/vesti/hronika/5791309/bogatic-majka-poginula-dete-kolica-vozac-pobegao.html Vozaču koji je udario majku i dete u Bogatiću izmereno 1,43 promila alkohola u krvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago Kao i skoro svim ostalim sferama zivota podeljenja je odgovornost Narod je stoka neizviljena Policija ne radi svoj posao Kad obe stavke postanu svakodnevnica ovo je rezultat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 28 minutes ago, FATA said: kako pricate ispada da ceo forum vozi po propisima i redovno staje na pesackom da izadje da babi sa kracom nogom pomogne da predje ulicu Ne znam za ostale, znam za sebe. Vozim po propisima i, ako treba, izlazim babama u susret Šalim se za babe, ali za propise ne. Znači gde piše 40 - vozim 40, gde je 30 tu 30. Niti ću brže stići niti ću biti srećniji da se nerviram da li ću brže stići. Treba izvesno vreme da se čovek navikne i da uđe u zen fazu da vozi lagano, ali kad to postigneš onda si skroz miran. Moju ženu recimo to nervira, ja stanem i lepo joj dam da vozi. Kad je zadnji put popila 30k kazne i mesec dana zabrane, došlo joj je iz dupeta u glavu pa se i ona smirila. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 2 hours ago, FATA said: kako pricate ispada da ceo forum vozi po propisima i redovno staje na pesackom da izadje da babi sa kracom nogom pomogne da predje ulicu ja bih izdvojio idiote koji divljaju po gradu. mozemo spekulisati o ograničenjima po otvorenim putevima, ali vazda brzina i promili u kombinaciji sa vožnjom u gradu daju ovaj naš rezultat. a ova kilijeva tautologija gore je ono što je zaista strašno - stoka zna da uvek ima opciju da se negde s nekim dogovori ako se desi sranje, prekrsti se tri puta kod hrama i sve je okej! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 2 hours ago, absolute said: Ne znam za ostale, znam za sebe. Vozim po propisima i, ako treba, izlazim babama u susret Šalim se za babe, ali za propise ne. Znači gde piše 40 - vozim 40, gde je 30 tu 30. Niti ću brže stići niti ću biti srećniji da se nerviram da li ću brže stići. Treba izvesno vreme da se čovek navikne i da uđe u zen fazu da vozi lagano, ali kad to postigneš onda si skroz miran. Moju ženu recimo to nervira, ja stanem i lepo joj dam da vozi. Kad je zadnji put popila 30k kazne i mesec dana zabrane, došlo joj je iz dupeta u glavu pa se i ona smirila. a nemas problem sto ako vozis 30 gde svi voze 60, svi ti sviraju, obilaze i negde u teoriji je veca sansa za potencijalnu nezgodu ? 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 4 hours ago, absolute said: Ko što rekoh, opet je počelo divljanje kolima iz nepoznatih razloga. pa ako smo jedina zemlja evrope koja i dalje dozvoljava euro2-3 (koji već) krš da ide ulicama, gde tehnički i dalje može da se prođe za 1000 dinara, sve to vuče jedno drugo pa imaš likove koji za 500 evra voze krš 100 na sat koji ne može ni da zakoči i da je vozač trezan. stvarno mislim da je to situacija "samo kod nas". ima debila i u drugim zemljama ali nemaju baš ovu kombinaciju, makar moraju da voze bolja kola malo pa mogu da odreaguju a da ne pričamo o potplaćivanju pandura. 4 hours ago, absolute said: Jbm mu mater, pa dal ti ikad do mozga dođe da postoje razne nepredviđene situacije koje, ako se dese i ako ti prebrzo voziš, nećeš moći da izbegneš. pa to je "neće meni da se desi" situacija, kao ono prolaz kroz suprotan smer na petrovaradinskom onom prolazu - 99 puta i neće da se desi ali 100. hoće, pa lik ide na to. 22 minutes ago, reki said: a nemas problem sto ako vozis 30 gde svi voze 60, svi ti sviraju, obilaze i negde u teoriji je veca sansa za potencijalnu nezgodu ? 😄 kakav #pungas post :)) drugi ne poštuju pravila pa ti koji poštuješ si ustvari opasnost! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 15 minutes ago Report Share Posted 15 minutes ago (edited) 2 hours ago, reki said: a nemas problem sto ako vozis 30 gde svi voze 60, svi ti sviraju, obilaze i negde u teoriji je veca sansa za potencijalnu nezgodu ? 😄 Pa nek obidju, sta je problem:) Sto bih ja zbog tudje nervoze krsio propise. Ja se i sklonim kad god mogu da drugi prodju. Nemam nikakav problem sa tim 🙂 Edited 14 minutes ago by absolute Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts