Lucky Posted June 20 Report Share Posted June 20 Možda samo simbolicno podseća nadovezujući se na post iznad! ja sam juče video dve ribe u kolima ulaze u suprotan smer u vojislava ilica jer se radi ulica i ofc ne znaju gde treba da idu i odoše gde ne treba i ofc naletele na kolonu i kao šta sad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 21 Report Share Posted June 21 On 6/16/2025 at 3:11 PM, Zwerko said: Ček, ček, a šta znači to nisu vlasništvo NN? U smislu u ovom sudaru gore je motokultivator definitivno vlasništvo ekipe iz Mileve Marić ali kao koga odande? Njih panduri ne mogu da identifikuju sa ličnim kartama kad se pobiju unutar zgrade, a ne da prizna neko da je njegovo neregistrovano vozilo na ulici... Šta se dešava u situaciji gde ne može da se utvrdi ko je vlasnik, tj gde se vodi kao NN lice? Jer kao ovde je moguće da je vozio Fatim, ali će Fatim da kaže panduru da to nije njegovo nego je uzeo od Elmira, a Elmir zapravo i ne postoji ili ne mogu da ga nađu... Odgovaraju solidarno vozač i vlasnik. Zato su mi najzanimljiviji likovi koji se iznenade, kada im,. jer su nekom batici prodali kola "na ovlašćenje", stigne regres jer lik koji je vozio pijan, nema para da plati štetu koju je načinio. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22 Report Share Posted June 22 Sve je to ok ali koji vozač i vlasnik za motokultivator? pitanje je dal' taj vlasnik uopšte postoji, a i ako postoji sigurno nema nikakvo osiguranje niti račun u banci 🙂 a isto tako i vozač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 7 Report Share Posted July 7 I Ameri imaju kandidate za Darvina https://www.fox32chicago.com/video/1613081 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 7 Report Share Posted July 7 pa zar oni nisu izmislili tu kategoriju? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Thursday at 07:12 AM Report Share Posted Thursday at 07:12 AM zanima me dal su bile fino ištampane onako da deluju kao prave, da se potrudio, ili samo ispisao slova na A4 ili nešto drugo! Приликом контроле саобраћаја у Миријевском булевару, полицајац је покушао да заустави возило "фијат пунто" које је имало папирне таблице, али се возач није зауставио већ је колима кренуо уназад, ударио и оборио саобраћајног полицајца М. С. (1996), а потом побегао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted Thursday at 07:17 AM Report Share Posted Thursday at 07:17 AM @togFU da je imao odstampane aezakmi tablice to mu se ne bi desilo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted Thursday at 07:46 AM Report Share Posted Thursday at 07:46 AM Znači zato su juče predveče zaustavljali redom na mirijevcu, prolazio sam tuda nekim poslom Inače majko mila na šta liči Karaburma predveče, kao crnački geto, sa sve cigama koji se voze bez majica na motorima i dovikuju se jedni s drugima sa 30 metara razdaljine 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted Thursday at 07:52 AM Report Share Posted Thursday at 07:52 AM (edited) Polićaci ne razlikuju Punta od drugih vozila, pa zaustavljaju sve? Ili samo Fijate? Edited Thursday at 07:53 AM by Dick Warlock 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted Thursday at 07:54 AM Report Share Posted Thursday at 07:54 AM Pa valjda računaju da taj što je pobegao nije glup da ponovo prođe Puntom, ali može da pokuša da pobegne s Karaburme tako što će da se odveze drugim kolima (ili neko da ga odveze), plus je verovatno sa nekom istorijom (nije saobraćajno zaustavljanje nego regularni policajci koji uzmu ličnu kartu svima u kolima i onda zovu centralu da proveri da li je privođen ili je pod istragom). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted Thursday at 08:00 AM Report Share Posted Thursday at 08:00 AM Ako racunaju da nije glup da prodje Puntom, onda treba da racunaju da Karaburma nije max sec zatvor iz kojeg nije moguce bekstvo, da nece ostati na istim papirnim tablama, da ce da pozove nekog drugog da vozi umesto njega, a on ce taksijem/prevozom. Izgleda da te silne kamere po gradu sluze samo za identifikaciju na protestima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Thursday at 08:06 AM Report Share Posted Thursday at 08:06 AM 19 minutes ago, voodoo_ said: Znači zato su juče predveče zaustavljali redom na mirijevcu, prolazio sam tuda nekim poslom Inače majko mila na šta liči Karaburma predveče, kao crnački geto, sa sve cigama koji se voze bez majica na motorima i dovikuju se jedni s drugima sa 30 metara razdaljine Karaburma meni tako izgleda i preko dana da se razumemo :)) kao oni spotovi iz latinskih zemalja kad lik priča o teškom životu ... svojevremeno sam nešto češće išao i prolazio tuda, kako prođeš onaj nazovi tržni centar ili šta god da je, kreće geto :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted Sunday at 08:23 AM Report Share Posted Sunday at 08:23 AM https://www.instagram.com/reel/DMlRO5EomsY/?utm_source=ig_web_copy_link Ау крв ти јебем, овај магарац кренуо раније, овај налетео са милион на сат и оде... 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted Sunday at 09:45 AM Report Share Posted Sunday at 09:45 AM Ovaj je krenuo na crveno ovaj je prosao kroz crveno. Ko je vise kriv? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted Sunday at 10:58 AM Popular Post Report Share Posted Sunday at 10:58 AM ne znam ali kretanje na crveno iz mesta deluje prilicno retardirano, potez koji i prilici jeddnom vozacu golfa 1 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Sunday at 01:29 PM Report Share Posted Sunday at 01:29 PM 5 hours ago, Elvis J. Kurtovic said: https://www.instagram.com/reel/DMlRO5EomsY/?utm_source=ig_web_copy_link Ау крв ти јебем, овај магарац кренуо раније, овај налетео са милион на сат и оде... standardno loša stvar kod vozača motoricikala je da obrni okreni izvuku deblji kraj u ovim situacijama 😞 3 hours ago, FATA said: Ovaj je krenuo na crveno ovaj je prosao kroz crveno. Ko je vise kriv? ovde je više simptom što je lik krenuo na crveno iako deluje da je do tada stajao na semaforu normalno, plus nije čak ni "ustartovao" pa da prođe sa 100 na sat nego krenuo lagano, kao da se istripovao da mu je došlo zeleno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted Sunday at 01:37 PM Report Share Posted Sunday at 01:37 PM Pisao je u komentarima lik neki, vozac autobusa koji je bio iza motora. Navodno na toj raskrsnici drzi crveno za oba pravca 5 sekundi, tako da su obojica prosli na crveno - motor sa fazon 120 km/h kroz naselje, a auto na crveno SA DETETOM u kolima... Susret dva debila, jedan izvukao deblji kraj... Zapravo, ovo jako podseca na slucaj koji je prethodio otvaranju/splitu ovog topica. I tada je neki auto prosao na crveno, naleteo na njih DESPOT (kroz zeleno doduse) sa 200 na sat i ubio ih :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted Sunday at 03:03 PM Report Share Posted Sunday at 03:03 PM 1 hour ago, Lucky said: kao da se istripovao da mu je došlo zeleno. Mogu samo da nagadjam i dam svoje misljenje. Motociklista stradao u Batajnici: Prošao kroz crveno i udario u auto - Blic Pogledaj poslednji video par puta i videces da ovaj u autu krece bukvalno kad se ovom pali crveno. Pretpostavljam da je ovaj u autu tu prosao zilion puta i zna da na promenu pesackog svetla ovom zatvara pa je jelte krenuo sa pretpostavkom da nece ni jedna budala kroz crveno kad ono. Sad sam merio od pocetka klipa gde je zuto pa do udara je proslo 5.5s a crveno je bilo upaljeno oko 3.5s gde je mogla da bude drugacija prica i da neki pesak mahinalno krene cim vidi da je zatvorilo crveno pa da nastrada. Tako da hvala golfisti sto je sprecio budalu da sutra oduzme zivot nekom neduznom pesaku. Steta sto ovako nije stradao i mitrovicev sin 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Sunday at 09:20 PM Report Share Posted Sunday at 09:20 PM 6 hours ago, FATA said: Pogledaj poslednji video par puta i videces da ovaj u autu krece bukvalno kad se ovom pali crveno. Pretpostavljam da je ovaj u autu tu prosao zilion puta i zna da na promenu pesackog svetla ovom zatvara pa je jelte krenuo sa pretpostavkom da nece ni jedna budala kroz crveno kad ono. Sad sam merio od pocetka klipa gde je zuto pa do udara je proslo 5.5s a crveno je bilo upaljeno oko 3.5s gde je mogla da bude drugacija prica i da neki pesak mahinalno krene cim vidi da je zatvorilo crveno pa da nastrada. Tako da hvala golfisti sto je sprecio budalu da sutra oduzme zivot nekom neduznom pesaku. Steta sto ovako nije stradao i mitrovicev sin pa dobro, iz ovog ugla se vidi da su bukvalno obojica retardirani, pošto su obojica znali za ovo paljenje/gašenje pa bili u fazonu "valjda neće" - ovaj lik kreće na crveno jer "valjda neće" neko da prođe na crveno kad mu se ugasi a ovaj lik prolazi kroz crveno sad "valjda neće" da neko krene na crveno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted yesterday at 05:11 AM Report Share Posted yesterday at 05:11 AM Ćorka i fina porodična traumica jbg Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted yesterday at 05:44 AM Report Share Posted yesterday at 05:44 AM (edited) Pa to što "misle da" znaju kako "pušta" semafor je samo objašnjenje logike iza ovakvog proletanja/kretanja na crveno, ne i opravdanje postupka. Pitanje je da li je ovo samo astronomska slučajnost, ili je količina likova koji voze po tim nekim "prečica" logikama toliko velika da je ovo na pragu da bude normalna pojava :o ? Mene brine da je drugo... Mislim, ok, "znaš semafor", a kako znaš da nije urađena promena/sinhronizaija juče, pratiš li redovno u "semaforskom glasniku", imaš li aplikaciju neku za to, nemam pojma, ideš li u kontra smeru jednosmernom jer znaš da je pre x godina bila dvosmerna (nalećem često na ove npr) :/ Edited yesterday at 05:49 AM by millanče 1 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 06:31 AM Report Share Posted yesterday at 06:31 AM 44 minutes ago, millanče said: Pa to što "misle da" znaju kako "pušta" semafor je samo objašnjenje logike iza ovakvog proletanja/kretanja na crveno, ne i opravdanje postupka. Pitanje je da li je ovo samo astronomska slučajnost, ili je količina likova koji voze po tim nekim "prečica" logikama toliko velika da je ovo na pragu da bude normalna pojava 😮 ? Mene brine da je drugo... Mislim, ok, "znaš semafor", a kako znaš da nije urađena promena/sinhronizaija juče, pratiš li redovno u "semaforskom glasniku", imaš li aplikaciju neku za to, nemam pojma, ideš li u kontra smeru jednosmernom jer znaš da je pre x godina bila dvosmerna (nalećem često na ove npr) 😕 niko ne opravdava ofc, čisto pričamo o tome kako je uopšte došlo do ovoga. jer razloga da ovaj u golfu krene na crveno nije bilo, ofc sad smo saznali da je najverovatnije lokalac koji zna da se ovima ugasilo zeleno. e sad zašto bi on krenuo tih 2 sec ranije na crveno da bi stigao negde drugo je pitanje. što se tiče semafora, inače menjaju ih često po gradu i onda i samog sebe zateknem da me iznenadi posebno u ulicama gde skrećeš levo i ti imaš strelicu/semafor za levo a iz suprotnog smera idu pravo. i sad semafor je "do juče" bio takav da prvo pusti ove što idu levo pa posle 10 sec npr pusti ove iz kontra smera pravo, i onda ga promene da idu oba u isto vreme. naravno pogledaš pa vidiš da su i oni krenuli ka tebi pa ne ideš levo, ali verovatno sličan slučaj i ovde gde prosto "znaju" semafor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted yesterday at 06:58 AM Report Share Posted yesterday at 06:58 AM Ivini, podrazumenvani režim mi je komunikacija sa tipovima debila koji stvarno nalaze neku vrstu opravdanja u takvom rezonovanju, zaboravio sam na trenutak gde sam :D Skroz mi je logična stvar, bar za Beograd, da postoje ljudi koji prate i modeluju koješta i traže i šteluju optimalnije tajminge da se smanje zagušenja, i da promene budu češće nego u manjim mestima. I sad imaš to, imaš šansu da naleti debil koji isto kao ti "zna", i opet ideš... Fascinantno. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted yesterday at 08:08 AM Report Share Posted yesterday at 08:08 AM 1 hour ago, Lucky said: što se tiče semafora, inače menjaju ih često po gradu i onda i samog sebe zateknem da me iznenadi posebno u ulicama gde skrećeš levo i ti imaš strelicu/semafor za levo a iz suprotnog smera idu pravo. i sad semafor je "do juče" bio takav da prvo pusti ove što idu levo pa posle 10 sec npr pusti ove iz kontra smera pravo, i onda ga promene da idu oba u isto vreme. naravno pogledaš pa vidiš da su i oni krenuli ka tebi pa ne ideš levo, ali verovatno sličan slučaj i ovde gde prosto "znaju" semafor. Ja imam jedan takav u Vojvođanskoj ulici koji moram da prođem nekoliko puta dnevno. I izgleda da su u toku neki saobraćajni eksperimenti na njemu jer ga na nedelju-dve dana menjaju, te prvo ide skretanje pa onda ovi iz suprotnog smera, te ide na kraju, te ide zajedno zeleno sa ovima što idu pravo u istom smeru, te ide na kraju tog talasa, bukvalno me jebu u zdrav mozak svaki put kad stanem na raskrsnicu razmišljam da li će se zeleno upaliti uskoro ili ću čekati ceo ciklus, koji je fazon 2-3 minuta jer moje to skretanje nije prioritet što je i logično, ali nek se smisle više! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted yesterday at 08:22 AM Report Share Posted yesterday at 08:22 AM 12 minutes ago, Zwerko said: Ja imam jedan takav u Vojvođanskoj ulici koji moram da prođem nekoliko puta dnevno. I izgleda da su u toku neki saobraćajni eksperimenti na njemu jer ga na nedelju-dve dana menjaju, te prvo ide skretanje pa onda ovi iz suprotnog smera, te ide na kraju, te ide zajedno zeleno sa ovima što idu pravo u istom smeru, te ide na kraju tog talasa, bukvalno me jebu u zdrav mozak svaki put kad stanem na raskrsnicu razmišljam da li će se zeleno upaliti uskoro ili ću čekati ceo ciklus, koji je fazon 2-3 minuta jer moje to skretanje nije prioritet što je i logično, ali nek se smisle više! A prosto gledati svoj semafor i čekati i poštovati svoj signal da kreneš je previše cimanja, a? :D Ti razumeš da neminovno dolazi ovakvo nešto i nama, samo lošije i kinesko verovatno? https://ladot.lacity.gov/projects/transportation-technology/atsac 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts