Lucky Posted June 20 Report Share Posted June 20 Možda samo simbolicno podseća nadovezujući se na post iznad! ja sam juče video dve ribe u kolima ulaze u suprotan smer u vojislava ilica jer se radi ulica i ofc ne znaju gde treba da idu i odoše gde ne treba i ofc naletele na kolonu i kao šta sad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 21 Report Share Posted June 21 On 6/16/2025 at 3:11 PM, Zwerko said: Ček, ček, a šta znači to nisu vlasništvo NN? U smislu u ovom sudaru gore je motokultivator definitivno vlasništvo ekipe iz Mileve Marić ali kao koga odande? Njih panduri ne mogu da identifikuju sa ličnim kartama kad se pobiju unutar zgrade, a ne da prizna neko da je njegovo neregistrovano vozilo na ulici... Šta se dešava u situaciji gde ne može da se utvrdi ko je vlasnik, tj gde se vodi kao NN lice? Jer kao ovde je moguće da je vozio Fatim, ali će Fatim da kaže panduru da to nije njegovo nego je uzeo od Elmira, a Elmir zapravo i ne postoji ili ne mogu da ga nađu... Odgovaraju solidarno vozač i vlasnik. Zato su mi najzanimljiviji likovi koji se iznenade, kada im,. jer su nekom batici prodali kola "na ovlašćenje", stigne regres jer lik koji je vozio pijan, nema para da plati štetu koju je načinio. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22 Report Share Posted June 22 Sve je to ok ali koji vozač i vlasnik za motokultivator? pitanje je dal' taj vlasnik uopšte postoji, a i ako postoji sigurno nema nikakvo osiguranje niti račun u banci 🙂 a isto tako i vozač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 7 Report Share Posted July 7 I Ameri imaju kandidate za Darvina https://www.fox32chicago.com/video/1613081 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 7 Report Share Posted July 7 pa zar oni nisu izmislili tu kategoriju? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago zanima me dal su bile fino ištampane onako da deluju kao prave, da se potrudio, ili samo ispisao slova na A4 ili nešto drugo! Приликом контроле саобраћаја у Миријевском булевару, полицајац је покушао да заустави возило "фијат пунто" које је имало папирне таблице, али се возач није зауставио већ је колима кренуо уназад, ударио и оборио саобраћајног полицајца М. С. (1996), а потом побегао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago @togFU da je imao odstampane aezakmi tablice to mu se ne bi desilo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Znači zato su juče predveče zaustavljali redom na mirijevcu, prolazio sam tuda nekim poslom Inače majko mila na šta liči Karaburma predveče, kao crnački geto, sa sve cigama koji se voze bez majica na motorima i dovikuju se jedni s drugima sa 30 metara razdaljine 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago (edited) Polićaci ne razlikuju Punta od drugih vozila, pa zaustavljaju sve? Ili samo Fijate? Edited 4 hours ago by Dick Warlock 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Pa valjda računaju da taj što je pobegao nije glup da ponovo prođe Puntom, ali može da pokuša da pobegne s Karaburme tako što će da se odveze drugim kolima (ili neko da ga odveze), plus je verovatno sa nekom istorijom (nije saobraćajno zaustavljanje nego regularni policajci koji uzmu ličnu kartu svima u kolima i onda zovu centralu da proveri da li je privođen ili je pod istragom). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Ako racunaju da nije glup da prodje Puntom, onda treba da racunaju da Karaburma nije max sec zatvor iz kojeg nije moguce bekstvo, da nece ostati na istim papirnim tablama, da ce da pozove nekog drugog da vozi umesto njega, a on ce taksijem/prevozom. Izgleda da te silne kamere po gradu sluze samo za identifikaciju na protestima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 19 minutes ago, voodoo_ said: Znači zato su juče predveče zaustavljali redom na mirijevcu, prolazio sam tuda nekim poslom Inače majko mila na šta liči Karaburma predveče, kao crnački geto, sa sve cigama koji se voze bez majica na motorima i dovikuju se jedni s drugima sa 30 metara razdaljine Karaburma meni tako izgleda i preko dana da se razumemo :)) kao oni spotovi iz latinskih zemalja kad lik priča o teškom životu ... svojevremeno sam nešto češće išao i prolazio tuda, kako prođeš onaj nazovi tržni centar ili šta god da je, kreće geto :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts