Jump to content

Saobraćajna nesreća - Novi Sad


Bahamut

Recommended Posts

Povodom saobraćajne nezgode koju je na Voždovcu izazvala Nina Kovačević, producentkinja sa TV Pink, a u kojoj je teško povređena devojčica, oglasilo se Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu koje postupa u predmetu. Kovačevićeva je danas saslušana, a tužilaštvo je zatražilo da joj se odredi pritvor do 30 dana.

„Povodom saobraćajne nezgode od dana 26.6.2024.godine u Beogradu, u Ul.Vojvode Stepe, kojom prilikom je maloletna M.Đ zadobila teške telesne povrede, dana 28.6.2024.godine u Drugo OJT U Beogradu dovedena je osumnjičena N.K, prethodno zadržana od strane MUP RS po nalogu Tužilaštva, radi saslušanja, zbog krivičnog dela Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja- čl.297 st.1 u vezi čl. 289 st.1 KZ. Osumnjičenoj je na teret stavljeno da je predmetnu saobraćajnu nezgodu izazvala sa umišljajem, s obzirom da je vozilom upravljala pod dejstvom alkohola od 1.51 promila alkohola u krvi i jer je do nezgode došlo na pešačkom prelazu“, navodi se u saopštenju tužilaštva.

...a s obzirom da je prema podacima iz registra prekršajnih sankcija protiv osumnjičene podneto 33 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka zbog izvršenja prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, a po kojim zahtevima je Prekršajni sud u Beogradu doneo 11 osuđujućih presuda...

Ne znam koliko ima godina, ne deluje previše matoro, ali svaka joj čast na 33 prekršajne prijave, treba to postići 🙂 verovatno je još toliko uspela da izbegne sa 50-100 evra koje tutne panduru 🙂

Link to comment
Share on other sites

Iz rubrike "verovali ili ne?".

Bio sa drustvom gledali fucu ovih dana i upoznam nekog njihovog drugara koga znam od ranije ali tek sad prvi put da smo pricali.

Zapili se lepo, skroz kul lik i sad vec kasno cimam ko ce da me baci do gajbe. Padne odluka na tog novog ortaka i krenemo i krece on sa pricom gde moze da ih ima.. Raspricali se i dotakli se kazni kaze... Bez brige nemam dozvolu ne mogu da mi je oduzmu niti da me kazne. Caru oduzeli dozvolu 2011 jer je uspeo da sakupi 23 poena, uglavnom za voznju pod dejstvom alkohola.

Tu nije kraj.. Mene sad zanimalo pa ga pitam kako.. Kaze kad je jednom prilikom bio kod sudije, poklonio mu dobar sat i dogovorili se da mu ovaj spusta predmet na dno gomile. Ovaj mu od tada obecava da ce mu zavrsiti dozvolu medjutim nesto je sjebano u sistemu pa trenutno nije moguce. Nisu ga videli do skoro u sistemu pustali su ga, medjutim prilikom provere ove zime ovi mu kazu pa prijatelju ti nemas dozvolu od 2011??? Ovaj im nudio 200€ ovi nisu hteli da cuju... Ortak rece samo da pozovem burazera i dade telefon cikama u plavom. Bio fazon da,da,da i vratise mu telefon i rekose ae vozi slobodan si...

Nije mi bilo jasno da tako lako moze da se zavrsi prica, a ovaj ortak je najjobicniji smrtnik. Mogu tek da zamislim koje su kombinacije za ove sto imaju kintu i vezice.

prevelik ti avatar m8

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, toma said:

ajde, dete, vrati cika lakiju nalog. cika laki sigurno zna da ninica dinar nije platila bilo kakav prekrsaj, a kamoli da je dala pare random pandurima 33 puta.

Nisi me možda skapirao, ali ne znam sto bi bio nerealan scenario da da 20 evra kad je zaustave čisto da ubrza stvari, ne moraš bas uvek da poteze “znaš ti ko sam ja”!

5 hours ago, FATA said:

Nije mi bilo jasno da tako lako moze da se zavrsi prica, a ovaj ortak je najjobicniji smrtnik. Mogu tek da zamislim koje su kombinacije za ove sto imaju kintu i vezice

Jbg, to tako generalno radi svugde 😞 

Inače, kad smo na temi, pre dva dana na autoputu, vidim odjednom stoje svi, šta se dogadja, kad ono:

IMG_4128.jpeg
slika je loša ali beli punto koji na slici se vidi radi polukružno lagano ušao u pogrešan smer 😞

rekao bih tamo ili kod vatrogasaca ili se spustio od suda i kao hteo čovek levo i levo i skrenuo :))

srecom izgleda da je brzo skapirao ili su mu rekli. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...