Jump to content

Saobraćajna nesreća - Novi Sad

Bahamut

Recommended Posts

On 12/7/2023 at 4:49 PM, FATA said:

Nemoj da pocnem da kacim X linkove Don Lakone!

Ovaj car u kamionu nije imao zelju nikoga da povredi niti je ubio nekoga tako da situacija nije bas crno bela i ne znam na osnovu cega si odlucio da mu treba oduzeti dozvolu. Verovatno je samo slucajno zalutao u suprotan pravac, a mozda ga je i navigacija naterala tako da ne bih bas trcao sa donosenjem zakljucaka. Mozda mu je i X bio ukljucen pa je obnevideo od svih poruka koje je dendi ostavio na guzvi u levantu bez ikakve poente i jadnicak se slogirao i zavrsio pravcu koji je pogresan za smer.

A možda je pojeo tvoju pastu pa ga poteralo u WC a ovo je bio najbrži put do klonje!

badumtsh.jpg

21 hours ago, oddball said:

Reki baca bolje fore nego dendi ribe. dakle, jasno je na ciju stranu stajemo 😄 

image.png

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
12 hours ago, manson said:

u, znam ovaj dan, išao sam na nbgd i znam da je većina puteva bila ok, ali tu i tamo dal je duvao vetar dal' šta i napravio je ovako klizalište, ja sam naleteo tamo kod Rode na nbgd u onoj širokoj ulici, bukvalno sve normalno u omladinskih brigada itd i onda skrenuo tu, kao klizalište.

Zna neko kako zapravo u praksi radi zakon o saobraćaju kada na primer vidiš nekog ludaka na autoputu? Pre neki dan je neki lik sa UKR tablicama divljao auto putem, ono blica da se neko skloni, pa posle ide ispred njega pa brake checkuje, pa vozi 300 itd, ali ako uzmemo da niko nema dash cam (a i to je pitanje dal je validno) šta mogu da urade vozači?

ako i pozoveš pandure, oni mogu da ga zaustave, kažu "e video te Đura da voziš 300" on kaže "nisam vozio 300" i to je to. Ili eventualno po toj prijavi onda ga oni "prate" pa ako ga panduri uhvate u prekršaju tek onda mogu da odreaguju? Ofc sve pod uslovom da im ne tutne 100 evri.

2 hours ago, evgeniy said:

javis ukrajinskoj ambasadi na kom si kilometru da isplaniraju gde da ga pokupe, pa salji govno nazad u avdejevku!

rln, još je vozio neki RSQ7 ili kako se već zovu ti namunjeni Audi džipovi!