ПУТИН Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 brate, pa rekli su 8 lopata!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 vera matovic svojim plakatima oblepila pomoc koju je poslala Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Ma ne smem u takvim situacijama da reagujem, jer sam ja tu kao Cigra, a ne kao Djordje. : Mene generalno nerviraju ti sto pljuju i kenjaju po Fejsu i verovatno necu to uraditi, ali realna je prica da ih treba ispljuvati sa sto vise strana, kako bi se proculo kakva su gamad. Ти си ту као човек и тако треба да се понашаш :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 ljudi ako ne iskoristimo ovaj trenutak da definitivno u glavama razdvojimo bitno od nebitnog treba nas jebati i još vek. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Vera Matović scumbag pick of the week, aj da je s jedne strane samo pa bi bila stoka, nego iz svih delova prostorije da ne bude zabune. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 ljudi ako ne iskoristimo ovaj trenutak da definitivno u glavama razdvojimo bitno od nebitnog treba nas jebati i još vek. pa kako ne... pozitivna strana ovakvih katastrofa (ako ih uopste ima), je da sve ispliva na povrsinu. sreca pa je mnogo manje ovakvog sljama, u odnosu na prave ljude i na ljudskost koja je izdominirala sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Кад је у Шабац прво вече стигао Интер-коп камион, то је био пакао. Душмани пунили џакове до врха и везивали канапом, ни један џак испод 60 кила није имао гарантовано Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Mi smo sipali po 4 lopate u dzak i nista vise od toga. Pesak je mokar tako da nije bilo potrebe da se sipa vise od toga a ti likovi koji su tovarili i po 8 lopata, nisu normalni. Dobio sam 6 dana nagradnog odsustva, taman dovoljno vremena da se oporavim za posao. Moram da kazem da u svoj onoj nedaci koja nas je sve zadesila i tokom svih onih radova, sklopio sam lepo drugarstvo sa 6 likova. Cujemo se redovno, danas su bili do mene dok su mi menjali braunilu i stavljali infuziju. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sekira Posted May 22, 2014 Popular Post Report Share Posted May 22, 2014 Tamo gde sam ja bio su isto govorili da sipamo 4 lopate u džak. Inače sam prvi dan (subota) bio u selu Bosut, drugi dan u Jameni odakle su nas prebacili u Morović, gde sam bio i treći dan. Selo Bosut, betonska brana propušta vodu na svakih par metarahttps://www.dropbox.com/s/ki7yjov30jgaolg/2014-05-17%2019.12.36.jpg U Jamenu sam stigao tek oko 19h uveče i voda je sat vremena pre toga s leđa prišla selu i prošla kroz centar podelivši selo na dva dela. Tu je baš bilo dosta ljudi koji su punili džakove ali kad su nadležni ukapirali da nema 'leba od tog sela naredili su da potrpamo sve vreće u kamion i bežimo iz sela da ne bi ostali zarobljeni. Kamioni sa vrećama su onda poslati u selo Morović koje je udaljeno nekih 15ak km od Jamene. U Moroviću smo od tih napunjenih vreća napravili mali deo brane i nastavili sa punjenjem vreća do 23h i onda su nas poslali kući, samo su lokalci nastavili sa radom. Jamena: https://www.dropbox.com/s/h0czf9ym1qvs2i9/2014-05-18%2020.00.19.jpg vidi se koliko je brzo voda navirala kad se penila u podnožju ove male padine https://www.dropbox.com/s/nyrpiebzeay6bq9/2014-05-18%2020.00.25.jpg https://www.dropbox.com/s/a9epbhrjkvbiqv9/2014-05-18%2019.36.38.jpg Sveopšti utisak je katastrofalna organizacija, nemar pojedinaca (lik koji je bio u radnom odelu vodovoda sedi na vrećama i pije pivo i viče čoveku čijih se 7 kamiona nalazi u delu Jamene koji u svakom momentu može biti odsečen od ostatka sveta da malo uspori i ne pravi tenziju i paniku), ali i sjajna atmosfera u selu Bosut gde su muškarci radili, a žene išle uz nasip sa tacnama toplih kiflica, toplom kafom, čajevima, sokovima i vodom. Treći dan u Moroviću je najveće razočarenje. Na fb strani šidske opštine su objavili hitan poziv da svi volonteri dođu u Morović da se pune i nose vreće na nasip. Drugar i ja se spakovali i otišli, radili 15 minuta, a onda je nestalo vreća. Onda su se lokalci kojima je naređena evakuacija skupili ispred kriznog štaba da jebu mame mamine ne znam kome. Uglavnom, popizdeli su zato što su radili 3 dana kao konji da bi im onda naredili da se evakuišu, a oni su ubeđeni da nema te vode koja njih može ugroziti. Kružila je priča da će potopiti Morović ako Sava dosegne neki nivo u Šapcu, a oni na to, naravno, nisu pristali. Evo snimak ispred kriznog štaba posle sastanka: Posle je došlo i do fizičkog obračuna dvojice lokalaca. Sve u svemu, sat i po vremena smo tu nas 150 dobrovoljaca čamili na suncu čekajući da dobijemo neko uputstvo, da punimo vreće koje su u među vremenu stigle ili da idemo. Tu se nađe neki matori koji nas rasporedi po grupama da idemo na neke sekundarne nasipe da preuzmemo vreće i da ih donesemo na glavni nasip. Seli mi na traktorske prikolice i odvezao nas lik u tri lepe na nasip koji čini samo najlon, bez vreća. Vreće su trebale da dođu za par sati. Uglavnom, konfuzna situacija bez ikakve organizacije i smisla. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted May 22, 2014 Popular Post Report Share Posted May 22, 2014 u sportskom centru na Banjici je pakao, ostali su samo cigani, koji su oterali belce zato sto su se, pazi sad ovo, MASOVNO KARALI nocu, pred decom i ostalim ljudima, bez problema, cak su i odbili da se deca i zene presele u hostele (belci su naravno pristali ali su bili nadjacani u glasovima). I sad vrhunac svega, donose im ortaci koji su volonteri tamo, cokoladu najlepse zelje, na sta im ganci mrtav ladan govori - necu to sranje daj mi milku. Pa jebo im pas mater, ima da odemo da ih satremo sve od batina sad. 16 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Treba im jebati mater a onda ih deportovati. Nemam nista protiv roma al ti sto prave sranja nisu romi nego cigansture za koje mi nije zao uopste. Samo trose pomoc koju ni ne zasluzuju posto ne verujem ni da su zapravo gradjani ove zemlje... 1 Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 требали су да их пошаљу да се бију за поквашене патике на попусту 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 ortak mi je pricao isto za gancije u slaviji.Prave haos a niko im nista ne moze.Ne odgovara im hrana,nabije se nih 50 na ulaz kao prava cerga i zveraju u ljude sto prolaze,drndaju liftove,po nekoliko puta uzimaju pomoc i stekuju po sobama.I ostali ljudi iz Obrenovca kukaju na njih i beze od njih. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Kruzi neka prica gde su neke ciganke zadojile neke bele bebe, i sada ne sme niko da se buni na ove druge cigane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 kako ne sme?Sta je sa ovim avangardnim bebama?One se bune,mada vise placu,kad ciganske bebe dobiju vise paznje od njih. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 nije to samo do cigana. drugarica koja volontira u areni priča kako je ljudi vraćaju po "lepše ćebe" i slične stvari. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 (edited) 6 lopata u dzak! :D zavisi kolika je lopata jel tako anyway preksinoc surak organizovao klopu za crongorske vatrogasce dobrovoljce, ja pojacao sa kojom gajbicom piva, fini momci... jbg bas kad nismo mogli ranije i vise ljudi da ugostimo Edited May 23, 2014 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Kažem ja ...nije Hitler bio lud. 4 Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Kruzi neka prica gde su neke ciganke zadojile neke bele bebe, i sada ne sme niko da se buni na ove druge cigane. Mislim da su se ciganke ponudile da doje bebe posto nemaju nista drugo da daju, ne znam da li se to zapravo i desavalo. Enivejz, malo off topic, ali to za cigane nemojte da vas cudi, oni se generalno tako ponasaju. Drugarica je morala da lezi tipa 3 meseca s bebom na Institutu za majku i dete i pricala mi je kako je milion puta prisustvovala tome kako vracaju ljude s decom koji su dosli na hitan prijem jer nemaju knjizicu, ovo ono. A onda dodje brdo cigana koji naravno ne da nemaju ni knjizice ni nista ali naprave buku i odmah ih primaju sve regularno. 1 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Dunav kod Smedereva opao desetak cm od jucerasnjeg dostizanja kote vanredne odbrane od poplava, sada je 690 http://www.hidmet.gov.rs/ciril/hidrologija/izvestajne/opseg.php?hm_id=42055 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Shekk Posted May 23, 2014 Popular Post Report Share Posted May 23, 2014 [:D] 11 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 И ето, није био смак света након оне катастрофе у четвртак/петак/суботу, како су најављивали, противно извештајима РХМЗ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shoosh Posted May 23, 2014 Popular Post Report Share Posted May 23, 2014 mali upgrade shekkove fore :) 19 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 guise pls Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts