Jump to content

djolodjolo

The X
  • Posts

    232
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by djolodjolo

  1. Nadji na KP ljude koji narucuju sa sportsdirect-a. Ugrade ti se 20% na cenu + placas postarinu od Subotice do tebe. Ja sam narucivao u poslednjih godinu dana sigurno preko 500-600e i nikav problem nisam imao. Do jaja je posto nekad imas baas ogroman popust i onda se poprilicno isplati.
  2. Merodavan je djokicu, ne znam koliko vas radi u NCR-u i moze da procita logove koje pojedini ljudi iz POS-a pisu ali ono je jezivo.
  3. Svaka cast za cenu. Ovo je poprilicno jeftino.
  4. Svaka cast za sestru a i za humor.
  5. Prodajem potpuno nove gorepomenute patike kupljene pre neke 3 nedelje. Kupljene su online preko Sport Vision-a ali su mi male a SV nije hteo da mi ih zameni za druge posto je poslednji par bio u pitanju. Placene su 6990 din a inace su oko 12-13000 u prodavnicama, ako ih jos uvek ima razume se. Ja ih dajem za 6000 din pod uslovom da ih ne uzme brat u medjuvremenu. Druga je slika je moja, razume se, a ako nekome treba jos slika vrlo rado cu slikati mada su patike potpuno i bez ikakvih ostecenja. Uz patike ide i racun. Velicina patika je 46 [30cm]. Kontakt: 062/634-275
  6. Mozda je OT: ali gde sve imaju ovakve staze u Beogradu ili blizini?
  7. djolodjolo

    RURomobil!

    Kakvi ste vi carevi sa tim automobilom. Svaka cast za ideju i realizaciju!
  8. To je poslednja varijanta ali mi se ne daje 60e za nov nalog ako ima neko ko vise nece da igra. Vidim da na KP moze da se pazari za 2000-3000 din acc sa obe stavke ali bih radije uzeo odavde.
  9. Dakle kao sto pise gore kupujem DVA ACCOUNT-a. Gear, likovi, goldi i sve sto je na nalogu mi je TOTALNO NEBITNO niti planiram da placam to. Trebaju mi dva cista, po mogucstvu kao nova account-a, da bih cepao sa drugarom. Dolazimo gde treba u Beogradu da preuzmemo to i placamo. Ponude na PM ili na 062/634-275.
  10. Kupio bih acc kao sto kaze gore a mozda i dva. Nebitna mi je oprema, goldi niti bilo sta posto cu ispocetka da ga igram sa drugarom. Licno preuzimanje u Beogradu ili da vi prvo meni date acc da ja vidim jel to sve kako treba pa da saljem pare posto ne bih da me neko scammuje pa da pravimo problem gde ga nema.
  11. Ako se ne varam to su androidi ili kiborzi u neku ruku a ne roboti :D
×
×
  • Create New...