Guest Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 šta, nisi jak više?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 Hvala svima, pogotovo trolovima. Ima dobrih sugestija. Posle dosta vaganja, odlucio sam: Ko vas jebe, uzecu gajbu :* 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 До јаја ти је гајба ! Зови ме на журку за усељење !:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 Jes, pa da mi se sjati ceo RUR. Posle necu znati da li sam ja organizovao zurku ili sam dosao kod nekog na zurku. Takvi su ti RUR-ovci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 Je l' bi voleo da si normalan? http://en.wikipedia.org/wiki/Sarcasm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Hvala svima, pogotovo trolovima. Ima dobrih sugestija. Posle dosta vaganja, odlucio sam: Ko vas jebe, uzecu gajbu :* Em sto te niko nije trolovao, em sto si odlucio jos pre topika. Evo brate, svaka cast, usao si u lovu btk Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Odustani, koji ti je kurac Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 Ne mogu brate, kontam da je dobra prilika. Ako se sjebe blok, eto onda mozete da me prozivate. Sam sebe cu da hejtujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Nije dobra prilika jebote, šta ti je. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 ma jeste, 1850e kod AC, to ne može da bude loše, ipak je to nbg Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Šta ćeš ako ti se razbije prozor punjen argonom? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 opusteno, taman ide zima.. treba vune dda se lupi izolacija Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post peja_ Posted December 23, 2013 Popular Post Report Share Posted December 23, 2013 Ako se sjebe blok, eto onda mozete da me prozivate. do tada nema osnova 3 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Ne mogu brate, kontam da je dobra prilika. Ako se sjebe blok, eto onda mozete da me prozivate. Sam sebe cu da hejtujem. sve sve ali "dobra prilika" :) kapiram da bi ista "prilika" bila da sad bilo ko od nas ode tamo i kaže da hoće gajbu i oni mu daju istu tu "priliku" :) ali dobro, nema veze, samo cepaj, ako će to da te učini srećnim, ko smo mi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Meni je nerealno dati tolke pare za kvadrat a da je zvucna izolacija tako usrana. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 do tada nema osnova Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 men se čini da to nisu njegove pare, no dobro. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 pokusavam da se setim jednog trola na ovoj temi, i nema sanse Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 pokusavam da se setim jednog trola na ovoj temi, i nema sanse Failure.Sanitarium Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Mislim da je malo razočaran što niko nije iskopao sliku ribe koju će da vodi u taj stan da "ne prodajem ništa samo se hvalim" momenat bude kompletan [:D] Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Hvala svima, pogotovo trolovima. Ima dobrih sugestija. Posle dosta vaganja, odlucio sam: Ko vas jebe, uzecu gajbu :* to su te reakcije, brani se covek od nepostojecih trolova.. a sve zbog toga sto i sam znas da kupovina nije racionalna i "dobra prilika" . podsecas me na neku klinku koja kupuje haljinu za koju su svi rekli da joj lose stoji, al ona ce u inat svima da kupi i da stavi posle status "crknite dusmani" samo sto je ovde gajba u pitanju. sad su pojedinci ispali losi ljudi i trolovi, a nista od toga ne bi bilo da si uzeo stan odma i ne otvarao ovakav topic.. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 (edited) Evo da paste-ujem svoj prvi post u ovom topicu ponovo: "Ukratko, zanimaju me stanovi ovde. Cuo sam maltene sve najbolje od xyz ljudi. Sitne zamerke, tipa ko zna da li ce se projekat razviti do kraja itd. Uradjene su trenutno 3 lamele, treba da ih bude 11, trzni centar i ona cuvena staklena "kula". Ovo ostalo mi deluje realno, kule verovatno nece biti, gotovo sigurno ne u toj velicini (146 metara). Grujić je vlasnik te firme, zemljište je njihovo, ljudi se useljavaju, stanovi su odlični... Dajte nešto loše što bi me odvratilo od kupovine... :) E da, posle dosta pregovora, smanjio sam cenu kvadrata sa 2100 EUR na oko 1850... Ovde možete videti detalje http://www.west65.rs/" Naglasak je na poslednjem pasusu. Posle DOSTA PREGOVORA, sto implicira da sam vec duze vreme gledao / pratio / raspitivao se. Logika govori da sam 90% vec odlucio da je to TO, ali eto, imao sam vremena, posecujem godinama forum, pa reko i ovde da postavim pitanje, nece da skodi. Nigde nisam rekao da je kesh presudan, nisam naglasio da trazim "best buy" ili "budget friendly" varijantu, a 90% poruka je sa te strane. Poredjenja tipa "Ivana Ribara je 1290 EUR jesi normalan" i slicno je isto kao "Kupio bih BMW, sta mislite" - i odgovor u fazonu "jesi normalan kupi Dačiju za duplo manje para!!!111". Ma nije problem uzimanje stana, daleko od toga, ali ako se već neko pojavi i kaže "sinovi, imam 150k jura u škeu, video sam ove fensi stanove na lokaciji xy, šta mislite? voleo bih da bude fenseraj ako ću već da se ispružim toliko (spisak kul stvari koje želi). šta mislite?" i onda se se napravi neka polemika diskusija itd itd pošto sigurno ima ljudi koji imaju iskustva sa tim stvarima. Ovako je topik za podsmevanje i sprdnju. Sa ovim se generalno slazem, mogao sam i to da napisem (izuzimajući naravno retardirane delove "toliko i toliko u kešu, ali je ideja takva - viša klasa gradnje i sadrzaja). Suština je bila da prodiskutujemo malo o celoj toj ideji, da vidim da li neko ima neke dodatne informacije iz prve ruke o tom PROJEKTU, da li ce se zavrsiti do kraja, da li ima stanara (ispostavilo se da ima, i detaljno mi je objasnio sve u PM, hvala Wuflgare), itd. Ne razumem cemu prozivke i ostale offtopic stvari. Naravno da sam se zajebavao kada sam rekao "Ko vas jebe, uzecu gajbu :* ", tek da bude malo u stilu nekih odgovora na topicu. Dakle jednostavni PROS i CONS, kao sto je par ljudi i uradilo. Sve ostalo je trolovanje. Pogotovo ova poredjenja sa zenama, haljinama, torbicama... Što se tiče "dobre prilike", ja smatram da jeste. Plaćam najnižu moguću cenu kvadrata, izvukao sam maksimalno povoljne uslove, sa ozbiljnom tendencijom da dobijem i dodatne pogodnosti (čitaj: garažno mesto) gratis ili mnogo povoljnije nego što jeste. Moj brat se bavi građevinom, poznaje najbliže poslovne partnere od investitora koji je gradio West, i 1700 EUR po kvadratu je ujedno najniža pojedinačna cena po kojoj je neki stan prodat. (naravno, dok je sve bila livada). Ja kao niko i ništa sam više nego zadovoljan cenom od 1840 EUR. Ortak koji živi tamo, čiji je otac u izvršnom odboru Intese (koja je finansirala 45% projekta) je plaćao 1790 EUR kvadrat. Slažem se da je subjektivno koliko koja roba kome vredi, i da se svi verovatno zgražavamo na zlatne mercedese i telefone, ali opet - i to ima kupce. Hvala jos jednom, slobodno sad nastavite da flejmujete i ovaj post ako ima osnova. Edited December 23, 2013 by Ivan_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Longleyy Posted December 23, 2013 Popular Post Report Share Posted December 23, 2013 Sine kupujes Daciju po ceni BMW-a. shvati. 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 (edited) ROFL matori, ako ti je West kao BMW, onda šta da ti kažem... ako si hteo prestiž, i dalje na NBG ima DALEKO prestižnijih lokacija za tu cenu. mogao si kod Hajata da nađeš veću gajbu za te pare. a ako si baš zapeo za novogradnju, moliću da nam objasniš ZAŠTO TAČNO novogradnja? pičke se lože, sanjao si da ti je Joda rekao da je to - to, ubedili te stručnjaci da je najbolja novogradnja... edit: preteče me Longli. Edited December 23, 2013 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 računica je jasna - za te pare si mogao da zabodeš neuporedivo bolju lokaciju na nbgdu (gde ti neće sa jedne strane pičiti vozovi a sa druge autoput), i da bolje napimpuješ stan, sa sve tim izdrkavanjima i prozorima sa argon punjenjem Daj lokaciju sa ovakvom gradnjom, grejanjem na gas, i ostalim "magnetima za pičke". Evo sajt da ti pomogne http://novogradnja.rs/nekretnine/prodaja/stanovi/novogradnja/beograd-novi%20beograd/sort/s_cena-desc/page/0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts