SteXmaN Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 2 Guns - dobar filmčić,ništa spektakularno ali gledljiv i nisam se smorio. The Wolverine - više su se fokusirali na priču i likove nego na efekte sto je za pohvalu,dobar. Grown ups 2 - smeće,beda. way way back pogledao uz preporuku odavde verovatno bih ga i propustio,dobar.Priča,likovi,gluma sve je odlično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Призивање зла (The Conjuring) My cup of tea. Лили Тејлор ми је прирасла за срце још у "Уклетој кући" (Hounting). као да је створена за психо-хороре. филм је рађен по истинитој причи, о злу које спава чекајући и мрзи. тај аспект додатно заоштрава атмосферу, иако филм не нуди ништа ново у односу на безброј сличних остварења са сличном темом. сам пролог ће вам утерати језу у кости. ово није класичан хорор филм, по ужасу се не може поредити са Ринг-ом, рецимо, али ће вас добрано протрести. гледајте га сами, ноћу, код куће. у биоскопу не досеже свој максимум. 7/10, препорука. Al' ga opisa Draško, ispade najbolji horor ikada :) Dobar je film, nije loš, ima finu priču, isuviše slab kraj po mom mišljenju ali on ne kvari toliko opšti utisak, tako da ga svakako treba pogledati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 +1 za The Way, Way Back, krenuo je kao "average day in american society" što mi je generalno depresivno da gledam, al posle je ošlo uvis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Podsetili ste me da odgledam Moon. Sjajan film, zaista me je odusevio. Ne znam sto mi je trebalo toliko dugo da ga odgledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Ne znam da li je neko već kačio, ali ovo je predobro:http://www.imdb.com/title/tt2313197/ http://www.imdb.com/title/tt2166834/?ref_=fn_al_tt_1 Možda sam snizio standarde zbog Afleka, ali ovo me je oborilo sa nogu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Izašao dobar rip Riddicka, ako je neko čekao. http://torrentz.eu/a7c05b5f536083a3840dc600e96948fbab105f27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Hvala! Inače releasove u [ code ] tagove u odgovarajući podforum please ili samo naziv bez linka da te ne bije maler :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 зар тај није и даље крш? боље сачекати још пар дана за праве рипове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Ja sam jedva izdrzao i ovoliko da ne pogledam mrtvi Cam :). Ok je snimak, ali ko hoce blu ray neka saceka jos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 treba vam brainless movie,eo jednog takvog :) http://www.imdb.com/title/tt1821694/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Одгледах ове Последње дане на Марсу... средње жалосно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Ender's Game (http://www.imdb.com/title/tt1731141/) - odusevio me! Prvi put da je film toliko dobar da moze da se poredi sa knjigom - sve cega se secam iz knjige je gotovo idealno preneseno u film, glumacka postava razbija sa mladim Asa Buterfildom i veteranom Harisonom Fordom na celu. Odlican kasting, verodostojno prenesena prica iz knjige, sve su uspeli da iskombinuju tako da bolje ne moze biti. Skidam kapu i za efekte, ali oni ovde realno nisu najvazniji. Apsolutna preporuka za gledanje u bioskopu! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 ha, postade Kolosej još jedan Cineplexx :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 ha, postade Kolosej još jedan Cineplexx :D Zezaš me? :)) Pa ništa, sad ona agencija za borbu protiv monopola da nastupi, jer ako je Kolosej imao trećinu tržišta, Cineplexx u delti sigurno ima četvrtinu i Cineplexx u Kragujevcu još neki mali deo i eto monopolskog položaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Mislim da je to najbolji moguci razvoj dogadjaja za srpske bioskope... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Sto? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Zezaš me? :)) Pa ništa, sad ona agencija za borbu protiv monopola da nastupi, jer ako je Kolosej imao trećinu tržišta, Cineplexx u delti sigurno ima četvrtinu i Cineplexx u Kragujevcu još neki mali deo i eto monopolskog položaja! evo, sad objaviše na fejsbuku. Sto? zato što je bolji i ozbiljniji bioskop. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 bio je dobar i ozbiljan zato što je morao da se bori za tržišni udeo, a kakav će biti ubuduće ćemo da vidimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Ender's Game (http://www.imdb.com/title/tt1731141/) - odusevio me! Prvi put da je film toliko dobar da moze da se poredi sa knjigom - sve cega se secam iz knjige je gotovo idealno preneseno u film, glumacka postava razbija sa mladim Asa Buterfildom i veteranom Harisonom Fordom na celu. Odlican kasting, verodostojno prenesena prica iz knjige, sve su uspeli da iskombinuju tako da bolje ne moze biti. Skidam kapu i za efekte, ali oni ovde realno nisu najvazniji. Apsolutna preporuka za gledanje u bioskopu! Drzim te za rec! Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 to je zerbah, njemu svi vizuelno dobri filmovi, pa, dobri :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 zapravo nisam gledao endera, gledacu, ali imam pouzdanu informaciju da je knjiga uzasno iskasapljena i da je film totalno los. sad vec mora pod hitno da se gleda. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 E jebiga, ako sam toliko sjeban, onda nema smisla da pisem ovde vise uopste... Ne vidim kako su mogli bolje da prenesu knjigu na ekran. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 E jebiga, ako sam toliko sjeban, onda nema smisla da pisem ovde vise uopste... Ne vidim kako su mogli bolje da prenesu knjigu na ekran. Samo ti piši nemaju svi instančan osećaj za umetnički "dojam" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Meni, kao coveku koji je citao knjigu i kome je ta knjiga jedna od boljih SF knjiga, se film svideo. U filmu nema nicega sto nije bilo u knjizi, niti su izmisljane neke gluposti. Mozda nesto nekome zafali, ali opet, sve najvaznije dogadjaje su verno pokazali na platnu... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts