Lucky Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 Masterminds - http://www.imdb.com/title/tt2461150/ Mislim da nijedan glupi horor koji sam odgledao ikada nije ni blizu faktoru debilizma koji ima ovaj film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 ja sam jedva odgledao do kraja, katastrofalno loš film Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 Hell or High Water - previše spor, nije mi legao. Nije loš, samo not my cup of tea. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 The Descent - http://www.imdb.com/title/tt0435625/ Nekako sam propustio ovaj film i slučajno sam naleteo na njega pre neki dan. Kasnije videh da je loše prošao generalno jer se pojavio u slično vreme kada i London napadi 2005 godine pa nije dobio priliku da bude ispromovisan. Nevezano za to, super razbibriga za veče kod kuće. Dobar početak, kasnije fina "napetost" koja cepa celim filmom, skučen prostor, interesantan kraj. Mali hint je da zapravo postoje dva kraja, UK i USA, pa pokušajte da pogledate oba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 gledao sam ga na TV odavno? je li to kad ribe popadaju u neku pećinu pa ne mogu da izađu? ako je taj, DOBAR je. neočekivano dobar. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 da, da, to je taj. nisu baš popadale u pećinu nego su ciljano tu otišle pošto su "pećinarke" ali nebitno je to :) film je iz 2005, tako da si ga sigurno mogao gledati na TV-u. ja ga uhvatih na nekoj listi filmova gde je bio jedini koji nisam odgledao. Postoji i nastavak, ali koliko vidim nije baš najbolje prošao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 la la land neverovatno. bez teksta sam. a pritom ne volim mjuzikle i uzeo sam da gledam ne znajuci da je mjuzikl, zamalo da ugasim kad sam saznao, srecom nisam. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 On 1/16/2017 at 11:43 AM, Lucky said: The Descent - http://www.imdb.com/title/tt0435625/ Nekako sam propustio ovaj film i slučajno sam naleteo na njega pre neki dan. Kasnije videh da je loše prošao generalno jer se pojavio u slično vreme kada i London napadi 2005 godine pa nije dobio priliku da bude ispromovisan. Nevezano za to, super razbibriga za veče kod kuće. Dobar početak, kasnije fina "napetost" koja cepa celim filmom, skučen prostor, interesantan kraj. Mali hint je da zapravo postoje dva kraja, UK i USA, pa pokušajte da pogledate oba. The Descent 2 - http://www.imdb.com/title/tt1073105/ Odgledao sam i drugi deo, naravno očekivano je lošiji nego prvi ali zapravo nije toliko loš. Dopada mi se što ne prezaju od nekih dosta hardcore situacija. Tradicionalno su ga krajem malo pokvarili, ali mislim da su hteli da naprave osnovu za nepotrebni nastavak, ali ne ni clifhengerom nego nekim neobično nakalemljenim dodatkom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 hell or high water nista posebno, ali drzi paznju 6.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 Frontiere(s) - http://www.imdb.com/title/tt0814685/ Francuski "horor" iz 2007 godine. Ekipa "krimosa" pobegne iz Pariza nakon konflikta sa policijom i nađu se u malom motelu za koji će se ispostaviti da ga vode neo-nacisti :) Film je baš solidno nafilovan nasiljem ali je interesantno videti francuski pogled na tu tematiku, ima taj njihov "šmek". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 koliko su ljudi nahvalili arrival ocekivao sam nesto spektakularno,dobar film ali nista posebno,kroz par dana cu vec da zaboravim na njega 7.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 the counselor film kao pretenduje da bude dobar i na papiru ima sve predispozicije da bude dobar, ali pretenciozni dijalozi koji su teško sranje i previše kič komstimografija i ja sam ga ugasio posle pola sata postujem samo da se još neko ne bi zajebao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 dzek ili dzon ili kako vec Ricer 2 Tomislav Kukuruz usrao motku, prvi deo mi ostao u secanju kao solidan Dzek ! http://www.imdb.com/title/tt3393786/?ref_=nv_sr_1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 Nocturnal Animals - http://www.imdb.com/title/tt4550098/ Meni se dopao, iako nisam preveliki fan Džejka, a moram reći ni Ejmi. Šenon je sa druge strane gotivan a ovog Erona quicksilvera nisam ni prepoznao :)) Drži pažnju, fina atmosfera, napeto od početka do kraja. Malo se razvlači u početku ali kasnije dođe na svoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 jel ima neko preporuku za tako neki opusten film kao sto je hell or high water, nesto gde ne mora bas mnogo da se razmislja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 no country for old men Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 gledo ofc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 pa i nije bas to film da ne mora da se razmislja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 ne mora ako nećeš da ga skapiraš pričam iz iskustva ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 to je i čar filmova braće koen! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 ako si mohr onda i ne mora, jer je u tom slucaju "no country" u rangu "run all night" Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 sry ako ti je film pretezak za shvatanje :),onda inception/arrival nemoj ni da pokusavas :D,a to sta je u rangu sa cim su tvoje reci...meni se recimo svideo non stop za koji si me ti hejtovao jos ranije a film je ono apsolutno da se opustis i gledas akciju u avionu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 ne znam da li je zbog toga sto sam ga pogledao prvi put tek pre nekoliko dana, ali no country je jedan od najboljih i najtezih trilera za shvatiti koje sam pogledao do sada a pogledao sam ih brdo... krivo mi je samo sto ga ranije nisam pogledao jer ga imao na hardu tipa od 2009, isto mi se desilo i sa prestizom pa sam bio oduvan... run all night necu ni da komentarisem jer djubre od filma ne zasluzuje pomen, ako se dobro secam ti si ga ocenio sa 8 ili 8.5 sto mi izaziva smeh i diskredituje te iz bilo koje dalje komunikacije vezane za filmove. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 upravo sam proverio svoj profil na imdb i ocenjen je sa ocenom 7,non stop sa ocenom 8,kontam da si pomesao ta 2 filma ali skroz nebitno,country for old men je stvarno dobar film ali ne znam iz kog razloga je tebi bilo tesko shvatiti ga,probaj sa mullholland drive i uvideces neku novu dimenziju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 dada pardon, non-stop je u pitanju, mada su djubre i jedan i drugi. no country prica jednu pricu koja gubi svaki smisao kada umru prvo vudi, a potom i brolin i pravi totalnu mozdanu pometnju... kako pricas, deluje da si ga shvatio na prvu loptu bez ikakvih problema sto mi deluje sumnjivo. tom logikom, mogao si da mu predlozis shater, prestiz, memento, doni darko, memoris of a murder i slicne... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts