mohr Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 odlicna nebulozna komedija na foru tucker and dale vs evil,nesto slabija doduse ali sa puno dobrih momenataScouts Guide to the Zombie Apocalypse http://www.imdb.com/title/tt1727776/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Excess Flesh - http://www.imdb.com/title/tt3468698/Mogao je da bude baš zanimljiv film da se nisu suviše istripovali pa otišli u hipster/artsy fazon produžili neke scene preko svake mere i nekad išli i na "šok" bez potrebe.al' u osnovi dobra zamisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Izasao Hail Caesar hdrip. Dobar je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 onaj sa hardcoded tajlandskim titlom preko donje trecine ekrana ili je izazao clean? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 ima hardcoded titlove, ali to ne moze da zaustavi ideologiju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 istina...al opet...uzitak ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 mmmm hardcoded thai Inace odgledao ant-man, konacno dobar superherojski film. Tolko je blentav film da sam uzivao. Plus dva tizera na kraju umesto jednog! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Ja sam antmana krenuo da gledam i nešto me u startu nije kupio i onda sam ga pauzirao kao "kasnije ću" i evo, x meseci kasnije i dalje ne odgledah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Ja odgledao Prometeus i mogu reći da film uopšte nije loš kao prilikom prvog gledanja...kraj je nareterdiraniji od svega, ali generalno, nije tako los... 2 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 nemy pls Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Ja odgledao Prometeus i mogu reći da film uopšte nije loš kao prilikom prvog gledanja...kraj je nareterdiraniji od svega, ali generalno, nije tako los...oh ne, opet! :)tek sad provaljujem da ovaj glas sa honest trailers nije onaj koji je i u današnje vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Verovatno nomky mene lera :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Najjace je sto ona na kraju odleti sa vanzemaljskom letelicom prema vanzemaljskoj planeti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 9, 2016 Report Share Posted April 9, 2016 Jeste, i kad zagine tetka Sharliz od padajuceg dela svemirskog broda, koja je mogla ili da se pomeri pola metra u stranu ili da bezi 100 metara napred.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 The Boy - http://www.imdb.com/title/tt3882082/Ovaj film, zapravo, nije toliko loš. Na kraju kada se sabere zapravo ima mali broj rupa koje su karakteristične za žanr i onako, bez da otkrijem previše, "ima smisla" kad razmisliš nakon odjavne špice. Naravno, nije remek delo, ali u moru svega i svačega što sam gledao iz žanra predstavlja preporuku za vikend veče kod kuće, naravno nemojte u bioskopu novce davati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 OK, pomisliću da samo ja gledam filmove!The Veil - http://www.imdb.com/title/tt3533916/Zanimljivo videti Albu i Džejna u jednom hororu. Lili Rabe je ok, navikao sam na nju u American Horror Story, mada ovde nije baš briljirala.Sve u svemu, kraj je mega glup i da nije baš tako nekako zbrzan i bezvezan, mogao bi da bude i simpatičan film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Заборав (Oblivion, 2013)добар, изнад очекивања. филм је помало спор, али не претерано, али та спорост је само на тренутке дављење непотребним досадним кадровима, иначе има смисла у дочаравању пустоши са којом се суочавају наши протагонисти. филм је коректно сложен, Круз је стандардан, издвојио бих госпође Рајсбороу изнадпросечну улогу. очекивани обрт, но довољно занимљив да не уништи очекивање својом баналношћу. неколико логичко-технолошких недоследности и нелогичности не могу потпуно да униште релативно позитиван утисак. Олга... АХ ОЛГА... додаје романтичну ноту.крај је ефектан. филм је генерално компактан, занимљив, али без претераних излета који би му донели јачи статус. стиче се утисак да се "играло на зицер".стога: 6/10 (+1 на Олгу, шта ћете, слаб сам на плавооке бринете словенских облина) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted April 14, 2016 Popular Post Report Share Posted April 14, 2016 ja odgledao ponovo bliske susrete trece vrste :)Koliko je samo to vreme bilo optimisticnije, mozemo videti i ako uporedimo film sa danasnjim govnima o potencijalnom susretu sa vanzemaljcima :) 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 ride along 2,odlican za brain off,kevin hart izrastao u jako dobrog komedijasa,jedan od boljih iz ove novije generacije crnaca :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Подлих осам (Hateful eight, 2015.)врло добро!!!треба имати у виду огроман притисак који Тарантино има да испоручи добар филм, после онаквих легендарних филмова. није омануо. не могу рећи да му је ово најбољи филм, али је на нивоу, није подбацио. Мориконе писао музику - чек. глумачка екипа - стеларна - чек. Семјуел Џексон бриљира - чек. сценарио сабија - чек. фотографија и дијалози брутални - чек. шокантни призори и приче - чек. прштање крви у водоскоцима - чек.8/10, (-1 на већ виђено), ООООДЛИЧАН филм, за оне који воле Тарантина НЕЗАОБИЛАЗАН! препорука. 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 I ja odgledah Hateful Eight za vikend, slažem se da debelim skoro 100%, meni je možda mala zamerka koju on nije napisao suviše jednostavna priča nekako, posebno kad se poredi sa ostalim njegovim filmovima. Sve ostalo na nivou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 (edited) The 5th Wave... срећом те има убрзавање Edited April 18, 2016 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 odgledao 2 horora veceras,koliko su ocene na imdb-u merodavne kad je ovaj sa manjom mnogo bolji filmhttp://www.imdb.com/title/tt2400463/prespor,predug,fegeti u filmu,to su mi bas minusi,poslednja trecina filma je dobra i kraj je zanimljivhttp://www.imdb.com/title/tt3882082/?ref_=nv_sr_1megi iz walking dead-a glavna uloga,ima sve sto bi pravi horor film trebalo da ima,veoma jeziv da ne kazem creepy,odlicna prica i par cimanja,definitivno najbolji koji sam gledao ove god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 Meni je taj The Boy promasaj... kada se i dalje tripovala posle prvih par dana raznih "desavanja", pogotovo posle scena sa lupanjem vratima, donosenjem hrane ispred njenih vrata, i slicnog, da i dalje sa onim grouseri bojom kao "testira" lutku... zaplakao sam u sebi i pretvorio se u prdonju cinika pred kim i mnogo bolji radovi ne bi imali sansu.. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 (edited) Meni je taj The Boy promasaj...Hidden Content Ali tad je prsla, ja sam to tako doživeo, što joj se izmiksalo sa onim njenim izgubljenim detetom i ceo set događaja kasnije ide u tom smeru uključujući i "testiranje".Ono sa čime ja imam veći problem je što su se ćale i keva ubili? Kako je to on njih držao kao "taoce"? Jedino ako nisu na fazon da ne mogu više da gledaju svoje retardirano dete kako živi u zidovima, ali i to je malo "nategnuto" jer su mu dali ovu bejbisiterku da bude "njegova". Možda ja nešto tu nisam ispratio. Oni su mogli da izađu iz kuće kad god su hteli, pobegnu ... šta god. Edited April 20, 2016 by Lucky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts