brue Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 (edited) Филм је приколица стајског ђубрива, које се експонцинцијално према крају обрушава на гледалиште. Гледах пре неки дан, али нисам хтео да мрачим... ко вас јебе што сте ме призвали Edited June 15, 2015 by brue 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 (edited) http://www.imdb.com/title/tt3697626/?ref_=nv_sr_2 nesto drugacija prica od standardne koreanske "ubi, kolji da koreanac ne postoji!" kao sto to obicno biva, nesreca prati nesrecu... razvod, smrt majke i gazenje skitnice na putu ka mrtvacnici su samo pocetak onoga sto ocekuje koreanskog detektiva. ne toliko napeta koliko dobro osmisljena prica sa nijansama azijskog humora koji se meni generalno dopada. preporuka 7.5/10 http://www.imdb.com/title/tt1853739/?ref_=nv_sr_1 pocinje odlicno za horor, ali vec posle nekih 15-20min reditelj dobija zelju da usere film i kako to vec ide pretvara ga u najgluplji moguci triler... radnju filma bih kategorisao -> prvih ~15min horor, ostatak filma komedija, i ~15min trilera koji mozgu da se ubace proizvoljno pri prvoj naznaci "neke price".. brainfart 3.5/10 samo zbog prvih 15min filma Edited June 15, 2015 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Taj film baš i ne treba posmatrati kao standardni hororac, već više kao meta-parodiranje žanra, pogotovu što počinje mračno i ozbiljno (a u tome je i caka). Slično nalik Cabin in the Woodsu donekle +1 za ovaj korejanski, odličan glavni glumac, dobar i u dramskim momentima, i dobar tajming za komediju, i dobro se taba Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Филм је приколица стајског ђубрива, које се експонцинцијално према крају обрушава на гледалиште. Гледах пре неки дан, али нисам хтео да мрачим... ко вас јебе што сте ме призвали Upravo. Uzas. Meni je jedini plus sto sam ga gledao u Imax Laser theatre pa sam bio kao kuce u liftu zbog rezolucije, 3d-a i svega ostalog. Kad bolje razmislim i dobro mi je palo sto je film uzas, mogao sam da se fokusiram samo na eye-candy :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 Danny Collins, са Ал Паћином. Фин, необавезујући филм, са финим темпом. 8/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 (edited) Brate što gledaš filmove sa Vil Ferelom? :( Gledao Run all night, lepo mi je legao, fina akcija. Super mi je Run all night, nije mi los Liam + Ed Harris. Pogledao sam i Get Hard, vjerovatno zbog Harta, nisam ljubitelj Willa. Uglavnom Run all night 8.1/10 , a Get Hard 5.43/10 . Edited June 16, 2015 by Guccimist Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Pogledao sam i Get Hard, vjerovatno zbog Harta, nisam ljubitelj Willa. pda, hart je ostavio will farela u senci :D ono mogu da podnesem willa, ali svaka uloga je na isti fazon :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Farel je vrstan glumac i profesionalac, samo što mu eto gušt da uzima pare na istu foru i konfekcijske komedije. Sa druge strane, ovo mu dođe više kao ustupanje mesta Hartu, koji je simpa kao pojava, i gde još uspešno fura taj fazon neurotičnog crnčeta od metar i žilet (ima par sjajnih gostovanja po Konanima i ostalo na jutjubu sa njim). Elem A MOST VIOLENT YEAR Odlično, sa tematikom koja je vrlo aktuelna i kod nas, iako je film više napeta drama nego triler sa gangsterima kao što bi se dalo pretpostaviti po nazivu i postavci. Oskar Ajzak odlično odradio, ovde sam prvi put provalio ko je čovek u stvari (s obzirom da će biti u Star Warsima), bio mi je odličan u Agori, a inače je glumio i onog guru-bradonju iz Ex Machine, odličan rejndž ima lik. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 http://www.imdb.com/title/tt3404158/?ref_=nv_sr_1 samo cu reci "kakvi crni liam nesoni i ostala holivudska govna". iako nije oznacen kao "a must see" na dijegovom posteru sa neke od prethodnih strana, film je jedan od boljih akcionih koje sam pogledao u poslednje vreme... odmor za mozak i dusu od nonstopa i runallnight alike filmova.. preporuka 7.5/10 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 odgledah you're next takodje,osim sto je totalno promasen zanr i sto je stvarno daleko od horora,film je sasvim pristojan ako ga posmatrate kao triler pa mozda cak i misteriju,ocena na imdb-u odgovara kvalitetu filma 6-7/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 GET HARD Sranje, sa par dobrih fora i generalnom postavkom koja bi odlično funkcionisala kao serija kraćih skečeva u nekom Saturday Live fazonu, i onda to uzmu i razvuku na skoro dva sata, gde su već od pola filma svi smoreni i jedva čekaju da se završi. Potvrdjujem, davno ne pogledah losiji film iako mi se svideo trailer. 2/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 pogledao "frequencies" http://www.imdb.com/title/tt2414766/ Premisa je da svaki covek ima frekvenciju sa kojom se rodi i koja moze da se izmeri. Od nje zavisi inteligencija, sreca, odnosi sa ljudima. Glavni likovi imaju dijametralno suprotne frekvencije, sto ima zanimljive random rezultate ponekad. Film je tezi sf no sto izgleda na prvi pogled. Svaki sledeci chapter u filmu ga produbljuje, kao i sve sablone kojima se bave likovi. Sve preporuke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 MAGGIE Dobar. 1 1 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 sta je tebi tu dobro prijatelju,sat i po nicega :D,da nije svarcija nikad pogledao taj film ne bih :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Pogledao prije dva dana Anarchy Parlor jer me privukao LaSardo. Nije ispao lose film, mada mi je vec od pocetka bilo jasna stvar oko Jesse-a. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post StormScion Posted June 22, 2015 Popular Post Report Share Posted June 22, 2015 MAGGIE Dobar. smor 3 Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 (edited) 25 godina star psiho triler,sve preporuke za one koji su kao ja propustili ovaj sjajan film,kathy bates me je odusevila svojom glumom http://www.imdb.com/title/tt0100157/ 8.5/10 Edited June 23, 2015 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 http://www.imdb.com/title/tt3697626/?ref_=nv_sr_2 nesto drugacija prica od standardne koreanske "ubi, kolji da koreanac ne postoji!" He odgledao sam dobar je bas. Mada Mozda malo smeta sto je zanrovski tolika mesavina trilera akcije komedije i brutalnosti. P.s. zasto mi se cini da u cini svakom j. koreanskom filmu policija mora da bude smesna jadna pateticna puna korumpiranih kretena, u pocetku mi je bilo smesno sad vec smara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Because fuck the police! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 http://www.imdb.com/title/tt3404158/?ref_=nv_sr_1 samo cu reci "kakvi crni liam nesoni i ostala holivudska govna". iako nije oznacen kao "a must see" na dijegovom posteru sa neke od prethodnih strana, film je jedan od boljih akcionih koje sam pogledao u poslednje vreme... odmor za mozak i dusu od nonstopa i runallnight alike filmova.. preporuka 7.5/10 kakvo sranjce od filma boze mili (kao da su americki b producenti snimali film) smesniji je i pateticniji od vecina holivudski filmova, wtf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 25 godina star psiho triler,sve preporuke za one koji su kao ja propustili ovaj sjajan film,kathy bates me je odusevila svojom glumom http://www.imdb.com/title/tt0100157/ 8.5/10 Znala sam da je ovaj film pre nego sto sam otvorila link! Odlican. Odlicna gluma, odlicna atmosfera. Glumica je sabila, a i Soni. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 25 godina star psiho triler,sve preporuke za one koji su kao ja propustili ovaj sjajan film,kathy bates me je odusevila svojom glumom http://www.imdb.com/title/tt0100157/ 8.5/10 kako me ubedači ovaj post :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 pa nisam rekao 45 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 26, 2015 Report Share Posted June 26, 2015 (edited) THE GUNMAN Konfekcijski šit od filma, sa nagruvanim Šon Penom koji se utripovao da je akciona zvezda. Glupava i predvidiva priča, poluakcione scene koje su relativno ok, Havijer Bardem koji ponovo glumi gotovo identičnog morona iz Counselora, i Idris Elba koji se više pojavljuje na posteru nego u samom filmu. I oskar za genijalnu scenu smrti glavnog negativca na kraju filma, ijao. Edited June 26, 2015 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 THE GUNMAN Konfekcijski šit od filma, sa nagruvanim Šon Penom koji se utripovao da je akciona zvezda. Glupava i predvidiva priča, poluakcione scene koje su relativno ok, Havijer Bardem koji ponovo glumi gotovo identičnog morona iz Counselora, i Idris Elba koji se više pojavljuje na posteru nego u samom filmu. I oskar za genijalnu scenu smrti glavnog negativca na kraju filma, ijao. Pogledao isti sinoc, koje sranje od filma , ne mogu da vjerujem, ne znam sta me natjeralo da gledam ovaj film. Mukotrpno pogledao cijelih 30 minuta, ostalo premotavao do samog kraja. 2,33/10. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts