voodoo_ Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Neka su, Alien 4 je i dalje tragedija. Ovoliko zumiranja lica zarad naglašavanja napete situacije nije bilo ni u SFRJ filmovima iz sedamdesetih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 jes preglup je :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 donnie darko,nisam imao ovakav osecaj posle gledanja nekog filma jos od mullholland drive-a,odlican i definitivno ga treba vise puta pogledati,prvo neka se sve malo slegne :D http://www.imdb.com/title/tt0246578/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 (edited) mohr 2015 otkrio Misery i Donnie Darko ^^ Sta je sledece, The Shawshank Redemption ? Edited June 30, 2015 by SpiRo 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Do 2020. će početi da se razume u sport! :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 ma jok,green mile :D,znam odavno za film ali sam ga tek veceras pogledao,misery mi je bio otkrovenje,ne znam kako sam njega propustio :),recimo da godfather nikada nisam seo da pogledam nijedan deo osim nekih delica koje sam hvatao na tv-u,ne mogu da se nateram nikako od vremena pa do sad :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Znaci nikad neces pogledati Dobar, Los, Zao, ili bilo sta od Tarkovskog... :( Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 AVP1 je remek delo za AVP2. Ali ni AVP1 ne bi bio los da nije onog bezumnog kraja bitke sa kraljicom i markiranjem one zene da je predator i sve te gluposti oko nje.. Markiranje alienovom kiselinom je u stvari potvrda o položenom ispitu iz ubijanja istih. Na stranu što se marker crta na čelo, nezavisno kojoj vrsti pripada lovac. Ali zato ima more drugih nelogičnosti i nekonzistentnosti, a u AvP 2 i gomila direktnih gluposti. Uštedite sebi vreme i moždane ćelije i pročitajte knige. Ovi filmovi treba da istrunu zaboravljeni. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Tokom poslednjih dana sam napravio Alien maraton, pošto sam te filmove poslednji put gledao pre između 5 i 10 godina. Trojke sam se još i sećao kroz maglu, dok se četvorke uopšte ne sećam, tako da sam maltene gledao "nov" film. Sve ovo pišem čisto da napomenem da se neko ne zajebe i gleda četvorku, ako mu je slučajno palo na pamet :D Od pseudointeligentnog SF horora sa relativno dostojanstvenim karakterima dogurali su do bednog video klub đubreta tipičnog za drugu polovinu devedesetih, bez ikakvog truda da se izgradi neki suspens, punog nadrkanih kul likova a la "xXx" (sa sve crnjom koji fura kaput i dredove, jebo mater :D ) i dijaloga pisanih verovatno nakon sprovedenog istraživanja nad mlađim srednjoškolcima. Dobro, vremenom su i u dvojci pojedine scene postale neplanirano jadnjikave zbog "kul" slenga iz osamdesetih, ali ovo u četvorci je drugi, mnogo dublji nivo jadnosti koji nikad ikad neće biti simpatičan :D Inb4 "gledaš akcioni film, zašto si kivan na likove i dijaloge", sramota me je kad odrasli komuniciraju (ne samo verbalno) onako kako neko sa 13 godina zamišlja da odrasli ljudi komuniciraju. Jebote, koliko je glup film :D Trojka je i dalje solidna, iako već posle prve trećine sve živo kreće da škripi, ali naspram četvorke je dramatično ozbiljnije urađen film. Baš sam pre nekoliko dana kupio DVD sa svim Alien filmovima, kao - "ovo bi trebalo imati u kolekciji" a kolekcija mi se sastoji od ukupno 0 DVDjeva :)) Taman da pogledam nekog od narednih dana, dobro si me podsetio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 hopefuly BlueRay a ne DVD ;o) inače po mom mišljenju Alien*>Aliens*>>> srednjih 40 minuta AvP> Alien 3>>>> Alien 4>govna>>prvih i poslednjih 20 min AvP 1>>>AvP2 *želja da se film gleda više od jednom inače ja sam skinuo dvd rip obe sezone Sledge Hammera sa bespotrebnim special featuresima pa ceifim epizodu-dve dnevno...ono je tako predivno loše i genijalno, s obzirom da je staro tipa 25-30 godina, nostalgija overload, jedino fale loši drečavo žuti titlovi noćnog programa rts-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Kad pomenu Rts, slucajno sam sinov naleteo na neki dragonball film na rts, em nisam znao da postoji, em je naravno krsh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 dragonball je nevidjeno djubre ali je interesantan fenomenološki po glavnim glumcima koji su posle par u američkom shamelessu i što je jedan od retkih vecih filmova gde se pojavljuje spajk iz buffy/angela...naravno i dalje je negledljiv =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Znaci nikad neces pogledati Dobar, Los, Zao, ili bilo sta od Tarkovskog... :( gledao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Juce po prvi put odgledao ceo "Goodfellas" i film mi nije nesto. Vidim na da se na imdb listi nalazi na 17om mestu i to je stvarno iznenadjujuce ( barem za mene ) 8 Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 Juce po prvi put odgledao ceo "Goodfellas" i film mi nije nesto. Vidim na da se na imdb listi nalazi na 17om mestu i to je stvarno iznenadjujuce ( barem za mene ) Now go home and get your fuckin' shinebox. 1 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 (edited) Da li si gledao Prometheus? Kako bi njega rangirao? Javicu ti kada ga ogledam. Now go home and get your fuckin' shinebox. Ima dobrih scena, ali jaci mi je utisak da sam sjebao skoro 2 i po sata nego da je dobar. Npr Bilo jednom u Americi mi je mama i tata za ovo. Edited July 1, 2015 by Hijavata 1 4 Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Longleyy Posted July 1, 2015 Popular Post Report Share Posted July 1, 2015 Juce po prvi put odgledao ceo "Goodfellas" i film mi nije nesto. Vidim na da se na imdb listi nalazi na 17om mestu i to je stvarno iznenadjujuce ( barem za mene ) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 (edited) Vi niste ni svesni da je potrebna hrabrost reci tako nesto Takav problem ja imam sa Tarantinom, meni jednostavno ne prijaju njegovi filmovi (osim Kill Billa, on mi je top10) i eventualno RG. Pogotovo mi se nije dopao Pulp Fiction, uzivao sam dok je bio Travolta a onda mi je bio sve dosadniji. Osetio sam koliko se ortak razocarao u mene kad sam mu rekao utisak Ja sam svestan da su njegovi filmovi kvalitetni, i nije mi bas zao sto sam ih sve odgledao, ali nisu ostavili veliki utisak na mene (osim sto PF vazi za najbolji film svih vremena a meni nije legao iako sam shvatao da gledam kvalitet film). I onda ne smem u RL-u ni da kazem da mi se ne dopada PF npr. Jer budem oznacen, kao wtf gledaj Americku Pitu Zato je Hijavata rekao "film mi nije nesto", i ne zasluzuje toliki hejt. A opet, mozda ce mu se svideti ako ga odgleda opet nekim slucajem u buducnosti. Jednom sam gledao American Psycho i ugasio na pola, a skoro nikada ne gasim filmove, dao sam mu posle nekog vremena novu sansu i toliko mi se dopao da nisam mogao da razumem sta se desilo prvi puta, osim da nisam bio raspolozen za takav film. Edited July 5, 2015 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 потпуно је тачно да је за такве изјаве потребна изузетна храброст. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 maltene ista kao reći da ti se svidja prometeus :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 nope, ti si samo matori troll ;o* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 a meni recimo kad je tarantino u pitanju ne leze samo kill bill 1/2 a pulp fiction bih mogao da ponavljam iznova i iznova :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 (edited) Znaci nikad neces pogledati Dobar, Los, Zao, ili bilo sta od Tarkovskog... :( Ja sam probao sa par ljudi "filmofila" i solaris su gasili na pola a stalker na trecini :( Rubljev moze da prodje samo kod verskih fanatika da odgledaju ceo :) lepota ove muzike i ovakvih slika hopefuly BlueRay a ne DVD ;o) inače po mom mišljenju Alien*>Aliens*>>> srednjih 40 minuta AvP> Alien 3>>>> Alien 4>govna>>prvih i poslednjih 20 min AvP 1>>>AvP2 *želja da se film gleda više od jednom inače ja sam skinuo dvd rip obe sezone Sledge Hammera sa bespotrebnim special featuresima pa ceifim epizodu-dve dnevno...ono je tako predivno loše i genijalno, s obzirom da je staro tipa 25-30 godina, nostalgija overload, jedino fale loši drečavo žuti titlovi noćnog programa rts-a Meni je Alien Resurection super :) Objektivno bolji od trojke i AvPa. Edited July 1, 2015 by StormScion 1 Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 nope, ti si samo matori troll ;o* Zapravo ove njegove izjave mene teraju da jos jednom odgledam Prometheusa...cisto da potvrdim da nesto nisam propustio... mada, iako se ne secam vecine stvari, i dalje je živo secanje na razocaranje posle odgledanog filma... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 1, 2015 Report Share Posted July 1, 2015 tvoje ili cecino, kabuuuum Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts