Doca Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 (edited) Assault on Precinct 13 (1976) http://www.imdb.com/title/tt0074156/?ref_=sr_3 Nekako mi je bilo baš gotivno dok sam gledao film a onda su me smorile malo neke scene. tipa kada članovi bande ulaze kroz one prozore kao u nekoj igrici sa lošim ai-jem a pritom ovi koji brane stanicu imaju neograničenu municiju :D Sve u svemu ok izbor ako želite da zablejite sat i po vremena uz neki film koji ne zahteva mnogo mozganja. Edited September 22, 2013 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 doco jesi gledao isti film sa itan hokom http://www.imdb.com/title/tt0398712/?ref_=sr_2 ako jesi jel ista bolji taj iz 74e? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 nisam, nešto ne volim da gledam rimejkove :/ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 meni su oba ok, mada je ovaj novi malo onako... meni bar nije držao toliko pažnju. Mada sam oba filma gledao u prevelikom vremenskom razmaku da bih mogao da baš uporedim ali ovaj rimejk mi je bio ok. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Novi Riddick majka - dostojni naslednik Pitch Blacka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 vin diesel je izvukao riddicka realno, tacnije svaki film iz trilogije) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 odgledao sam i ja This is the End. Šta znam, ima tu i tamo par dobrih fora, ali to je to, generalno je bezveze film. Doduše, Majkl Sera scene su super. U stvari ceo film krene zanimljivo do samog smaka sveta, a onda nekako postane bezveze. A i jebeno ne podnosim Denija Mekbrajda na kvadrat. Nemam na osnovu čega prepručim da se gleda, eventualno tih prvih 15 minuta, onda možete da ugasite. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Novi Riddick majka - dostojni naslednik Pitch Blacka drago mi je ako je tako, nesto sam nacuo da je sranjkast al ne bas iz pouzdanih izvora :) jel istina da je sve pare koje ima ulozio u ovaj film :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 drago mi je ako je tako, nesto sam nacuo da je sranjkast al ne bas iz pouzdanih izvora :) jel istina da je sve pare koje ima ulozio u ovaj film :) Bravo G, nisam znao da je film zapravo nezavisna produkcija i da je Dizel stavio kuću pod hipoteku da obezbedi finansiranje. Mada čisto sumnjam da je dao poslednju paru, samo od F&F franšize bi mogao da doživi udobnu starost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Production on the film was in jeopardy of shutting down when there was a delay in financing. Vin Diesel funded the film himself until the bank loan came through. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Katsu Posted September 23, 2013 Popular Post Report Share Posted September 23, 2013 Dobar dobar Riddick ! I evo jedna glupa kad smo vec kod ove teme :) 6 Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Obećao je i novi game...brat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 This is the end - говно After Earth - говно 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 pogledaj sad Europa report, bice win win, ili ce ti biti svejedno ili combo breaker meni je lepo legao posle ta dva govneta (mozda je samo manje govno nisam objektivan) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 i ja sam baš juče gledao Europa report, i ima taj oldskul sf vajb mada nije ništa spektakularno. Nemam nekih zamerki ali i nekih hvala, može da prođe. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Ridik jebe majke i zavija sarme u isto vreme. Mada, imam neki osecaj kao da mu fali nesto. Ne znam, neka vrsta napetosti koju je imao Pitch Black, da ne kazem da mu fali neki mali element horor filma. Mora biti jos jedan deo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Beli Tigar. Nekonvencionalan ratni film, bar za mene koji sam, aj da to tako nazovem, odrastao uz WW2 ratne filmove iz 60-70-ih godina prošlog veka (što stranih, što domaćih). Smeta mi što u poslednjoj trećini film zalazi u bezvezno filozofiranje i gubi fokus sa tenkovskih obračuna. Da su ispoštovali taj "Mobi Dik" vajb do kraja, bio bi to solidan film. Ovako - jedva prelazna ocena. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 The Conjuring http://www.imdb.com/title/tt1457767/ Ko je gledao Insidious, mora i ovo da gleda. Kome se svideo Insidious, ovo ima da mu/joj se svidi. :P U sustini, ovo je Insidious na steroidima.Creep faktor je 200% veci. 90% filma sam se najezio k'o picka najgora, par puta se i strecnuo. 8/10, preporuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Jel ima neki pristojan release ili si gledao webrip? Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Webrip skinuo.Onako, A:7, V:7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Jobs (2013). Preporuka. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post RaveN Posted September 25, 2013 Popular Post Report Share Posted September 25, 2013 znali smo da ne treba da ga gledamo i pre nego sto si ti potvrdio 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 (edited) Beneath hill 60 Vrlo dobar WW1 film u australijskoj produkciji Radi se o velikoj operaciji australijske (rudarske?) inzinjerije u evropi, preporuke http://www.imdb.com/title/tt1418646/?ref_=sr_5 Edited September 25, 2013 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 28, 2013 Report Share Posted September 28, 2013 Beli Tigar. Nekonvencionalan ratni film, bar za mene koji sam, aj da to tako nazovem, odrastao uz WW2 ratne filmove iz 60-70-ih godina prošlog veka (što stranih, što domaćih). Smeta mi što u poslednjoj trećini film zalazi u bezvezno filozofiranje i gubi fokus sa tenkovskih obračuna. Da su ispoštovali taj "Mobi Dik" vajb do kraja, bio bi to solidan film. Ovako - jedva prelazna ocena. ovo sto je deda rekao, nije los:) elem, dajte neku preporuku, muka mi je od ovih trash sf filmova koje sam gledao u poslednje vreme...ocu nesto tipa a man from earth, moon, sunshine, pa i ovaj europa report mi je lepo legao btw, kad ce elysium neki normalan rip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 28, 2013 Report Share Posted September 28, 2013 Ево Дуле, руски сф http://www.imdb.com/title/tt2208216/ 6/10, нисам га уврстио у прошле препоруке, пошто гледаш све што има примесе научне фантастике, можда ти се и допадне у поређењу са оним што си скоро гледао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts