Dule_smor Posted October 7, 2021 Report Share Posted October 7, 2021 AhahaNego ajd ovde da ne otvaram nov topik za glupost...sestra uzima neki TV za stan koji izdaje pa me pita jel moze nesto do 200 evra max da se nadje, a da je Smart TV, ne mora veliki, 32 inca je ok, ionako je za garsonjeru. I da, Android Smart ili samo Smart, ne znam ni koja je tacno razlika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 7, 2021 Report Share Posted October 7, 2021 Problem što su ti 32 Smart uglavnom običan Android, ne Android TV (oni Fox, Vox i ostali kinezi), pa je što se kaže korisnički iskustvo loše 🙂 a da daješ pare za neki LG ili Samsung 32 smart je bacanje para 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 7, 2021 Report Share Posted October 7, 2021 Ma jebe mi se za korisnicko iskustvo, stanarka je trazila neki Smart TV, bmk sad da joj kupujemo nesto od 500+ jura i 50 inca, Vox, TLC itd od 32 inca ce zavrsiti posao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2021 Report Share Posted October 7, 2021 Verovatno ima nešto poput ovoga - https://mi-srbija.rs/tv/tv/mi-led-tv-4a-32-eu S tim što vidim da ovo njesra nema ni fullHD što svakako ne bih preporučio 😞 ali je android TV i uklapa se u budžet, znači moguće je! evo možda ovo - https://www.tehnomanija.rs/tv-i-video/televizori/tesla-smart-televizor-40s605bfs.html fullHD ali je 40 inča, mada nije to nema baš razlika, nije baš ni 200e malo skuplje ali eto. ako je tesla u rangu alfe koji je isto "domaći" brend, taj android TV radi sasvim ok, nije spor itd. mi imamo neku alfu sa baš android tv-om, ja sam prijatno iznenađen. 8 minutes ago, Dule_smor said: Ma jebe mi se za korisnicko iskustvo, stanarka je trazila neki Smart TV, bmk sad da joj kupujemo nesto od 500+ jura i 50 inca, Vox, TLC itd od 32 inca ce zavrsiti posao sad tek vidim da je za stanarku, pa onda možeš i ovaj Mi, zabole te. mislio sam da je za sestru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 7, 2021 Report Share Posted October 7, 2021 ako je za stanarku onda moze i parce kartona na kome pise androjid tv 32'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2021 Report Share Posted October 7, 2021 2 minutes ago, mladenq said: ako je za stanarku onda moze i parce kartona na kome pise androjid tv 32'' pa ne mora, ali kad već traži smart tv, nije naglasila da mora fullhd, pa nek gleda ovaj hd ready! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 7, 2021 Report Share Posted October 7, 2021 2 minutes ago, Lucky said: nije naglasila da mora fullhd naivcina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 7, 2021 Report Share Posted October 7, 2021 ako je za stanarku onda moze i parce kartona na kome pise androjid tv 32''Hehe bas si vickast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2021 Report Share Posted October 8, 2021 Ili joj kupi od 500 pa nek ti otplaćuje mesečno ;D heheheeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted October 8, 2021 Report Share Posted October 8, 2021 Tesko ces naci 32" fullhd. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 8, 2021 Report Share Posted October 8, 2021 Upravo, to imaš samo neke jače modele tipa LG/Samsung i slično. Moja logika je da 720p rezolucija na 32" televizoru na kome se uglavnom gleda domaći televizijski program bukvalno ništa ne fali :) A takvih Vox/Fox/Vivax i sl imaš koliko hoćeš, vidi šta je na akciji i šta ima možda dužu garanciju pa uzmi to, tipa kreću negde oko 150 jura pa naviše. Android TV ima mogućnost instaliranja Android aplikacija, Smart TV ima uglavnom samo nekoliko ugrađenih aplikacija od kojih ja nikada nisam video svrhu za bilo šta osim Youtube i Castovanje ekrana s telefona recimo da bi gledao slike s odmora (a to imaju praktično svi). U toj klasi mislim da nema logike gledati "e ovaj ima bolju sliku", pa na primer ovaj Vox koji još ima i Android za 150+ evra (a možda ima negde i jeftinije) i 3 godine garancije deluje kao ok izbor, moguće da ima i neki bolji ali se ja ne bih previše opterećivao. Edit: A možeš da uzmeš i neki "domaći" Fox koji će onda to iskoristiti u svrhu ovakvih divnih kreacija Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 8, 2021 Report Share Posted October 8, 2021 1 hour ago, Zwerko said: Upravo, to imaš samo neke jače modele tipa LG/Samsung i slično. Moja logika je da 720p rezolucija na 32" televizoru na kome se uglavnom gleda domaći televizijski program bukvalno ništa ne fali 🙂 A takvih Vox/Fox/Vivax i sl imaš koliko hoćeš, vidi šta je na akciji i šta ima možda dužu garanciju pa uzmi to, tipa kreću negde oko 150 jura pa naviše. Android TV ima mogućnost instaliranja Android aplikacija, Smart TV ima uglavnom samo nekoliko ugrađenih aplikacija od kojih ja nikada nisam video svrhu za bilo šta osim Youtube i Castovanje ekrana s telefona recimo da bi gledao slike s odmora (a to imaju praktično svi). U toj klasi mislim da nema logike gledati "e ovaj ima bolju sliku", pa na primer ovaj Vox koji još ima i Android za 150+ evra (a možda ima negde i jeftinije) i 3 godine garancije deluje kao ok izbor, moguće da ima i neki bolji ali se ja ne bih previše opterećivao. netflix može da bude ok ko plaća, ja koristim za spotify recimo to je ok, pored youtube i imam VLC čisto jer može da "sažvaće" sve što mu ubaciš od formata videa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted October 8, 2021 Report Share Posted October 8, 2021 "Stanarka je trazila smart tv"... Dule... Sestra da kupi koji njoj odgovara, a od provajdera eventualno uzme smart box. Ako se stanarki ne svidja, neka kupi sebi TV kakav hoce da gleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 8, 2021 Report Share Posted October 8, 2021 Ahaha...pa ne znam, evo Mladenko me zajebava kako sam stipsa sto joj ne uzmem neki u 4k od soma jura heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 8, 2021 Report Share Posted October 8, 2021 kupi sestri dobar tv a sestrin stari daj stanarki 😄 anyway trazio sam pre nekog vremena fullhd 32 i nema osim nekih LG-eva, mozda se promenilo nesto u poslednje vreme s druge strane u selu imam tesla 32fullhd smart koji radi pa odlicno, ali tih modela nema vec vise od godinu dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 8, 2021 Report Share Posted October 8, 2021 (edited) 13 minutes ago, Dule_smor said: Ahaha...pa ne znam, evo Mladenko me zajebava kako sam stipsa sto joj ne uzmem neki u 4k od soma jura heh to ja vise lakija! ali bih se sustinski i slozio sa mikserom, nek kupi sebi tv ako joj se gleda haha Edited October 8, 2021 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2021 Report Share Posted October 8, 2021 Možda oće da gleda Netflix na TV-u A možda je čula negde smart TV i nema pojma. Pitaj je da ti kaže konkretan JUZ KEJS, ako vidiš da ne zna jednu aplikaciju da nabroji, onda nema pojma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 8, 2021 Report Share Posted October 8, 2021 1 hour ago, voodoo_ said: Možda oće da gleda Netflix na TV-u A možda je čula negde smart TV i nema pojma. Pitaj je da ti kaže konkretan JUZ KEJS, ako vidiš da ne zna jednu aplikaciju da nabroji, onda nema pojma! Traži joj prvo biznis kejs, i da ROI bude za manje od 5 godina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 8, 2021 Report Share Posted October 8, 2021 Propo Rur, pre 10 god bi svi napisali sprco, a sad samo Vudu kaze nek ti placa u naturi heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sting Posted October 8, 2021 Popular Post Report Share Posted October 8, 2021 3 minutes ago, Dule_smor said: Propo Rur, pre 10 god bi svi napisali sprco, a sad samo Vudu kaze nek ti placa u naturi heh Shta da pishu sprco kad znaju da nisi, proshlo je 10 godina poznajemo se dobro 1 5 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted October 8, 2021 Popular Post Report Share Posted October 8, 2021 polivaj Stinže mađijo 😎 1 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 8, 2021 Report Share Posted October 8, 2021 Shta da pishu sprco kad znaju da nisi, proshlo je 10 godina poznajemo se dobro Da se ne lazemo, true story heh 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 9, 2021 Report Share Posted October 9, 2021 19 hours ago, mikser said: "Stanarka je trazila smart tv"... Dule... Sestra da kupi koji njoj odgovara, a od provajdera eventualno uzme smart box. Ako se stanarki ne svidja, neka kupi sebi TV kakav hoce da gleda. 18 hours ago, Dule_smor said: Ahaha...pa ne znam, evo Mladenko me zajebava kako sam stipsa sto joj ne uzmem neki u 4k od soma jura heh pa dobro, zavisi kakav odnos imate!!! 🙂 dal je tu već neko vreme, pa hoće upgrade, dal' je došla i rekla ja ovo ne rentiram ako nemam smart tv, na šta liči stanarka i tako to! 18 hours ago, mladenq said: to ja vise lakija! iju što mene majku mu, pa ja sam mu predložio čak solidne 32" smart tv-ove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 9, 2021 Report Share Posted October 9, 2021 pa cek, jesu solidni ili su sranje koje nema fullhd i koje ne bi preporucio :d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 9, 2021 Report Share Posted October 9, 2021 52 minutes ago, mladenq said: pa cek, jesu solidni ili su sranje koje nema fullhd i koje ne bi preporucio :d mladene, priznaj, jel si ti ta stanarka!!! ovako - AKO je za stanarku tj. rentiranje gajbe sasvim radi posao i dobro šljaka taj androidTV i za gledanje netflixa i zvezdi granda će biti više nego dovoljan. Daleko je od kartona 🙂 Ako već ona insistira da ima smart TV i iako ne znamo detalje priče. Kad kupuje SESTRI onda bolje da kupi nešto što je fullHD ipak kupuje praktično za sebe, iako opet na 32" nema puno smisla taj fullHD pa onda može i da gleda veću dijagonalu, ali to smo već konstatovali nije slučaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts