Lucky Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 možda zato što ga nisi ni napisao? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 To nje možno! :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 https://www.paypal.com/rs/cgi-bin/webscr?cmd=_donate-intro-outsideDa li kod vas ima donate da se odabere? Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 deste.je l' na kraju postoji nacin da povucem pare sa paypal na skrill?konkretno, ako budem primao novac preko paypala treba mi neki nacin da novac zapravo dodje do mene a da ne moram da se drkam sa bankom. koliko sam video povlacenje novca sa paypal na skrill karticu je radilo ali su ukinuli. da li postoji drugi nacin? mogu i da otvorim nalog na nekom drugom servisu koji moze da mi posalje karticu kao skrill. moze i neki proveren servis koji naplacuje razumne provizije za transakciju paypal -> skrill.ako trenutno ne postoji "direktno" resenje zanima me u kom trenutku mene banka smara za novac? da li su pare "zakljcane" u trenutku kada mi stignu na racun ili je to "pravdanje" samo formalnost koju moram da obavim ako licno odem u banku? kontao sam da mozda nekako povucem pare sa paypal na intezin racun pa onda te pare odmah krnem na skrill a onda sa skrilla na bankomat da bih izbegao bilo kakvu papirologiju. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Meni sa Paypala lezu pare direktno na Intesin devizni racun i ne traze nikakve papire ili bilo sta. Dakle kao da sam dosao na salter i uplatio sam sebi pare samo nisam uplatilac ja nego Paypal. Standardni Hit racun sa Visa karticom koja je vezana na PayPal i preko nje povlacim kes. Jedino sto ne znam da li bi me u nekom momentu napenalila neka poreska ili nesto ako bi bila veca kolicina para, tipa po 1.000 eur mesecno ali za sad cutim :)Posle pare regularno prebacis u dinare ako oces da dizes sa bankomata ili odes u banku pa podignes devize, niko me nista nije pitao. Dakle iz nekog razloga ga ne tretiraju kao sto je ranije bilo doznaka iz inostranstva pa ti moras da popunis formular da su to neke usluge koje si izvrsio u inostranstvu i te fore. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 (edited) ja imam hit racun u intezi i kad se ulogujem na e-banking vidim dinarski i vidim devizni koji mi je vezan za onu visa internet karticu, a bio sam ubedjen da imam "pravi" devizni racun :Dznaci treba da se iscimam do banke i otvorim devizni racun + karticu i posle toga prolazi sve lagano? edit: takodje vidim da paypal prihvata samo bankovne racune iz SAD, znaci treba mi kartica preko koje bih povlacio pare? Edited May 17, 2016 by Doca Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Probaj na tu viza internet karticu da povuchesh mozda proradi.Ako to ne radi napravi deviznu karticu u banci i povlaci pare direktno na nju. A te akcije Skrill -> paypal nemoj ni pokushavati, oni su konkurenti i ne vole se nesto. A i da ima neka opcija odrali bi te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Ja koristim standardnu Visa karticu koju imas uz Hit račun kod njih, ona valjda po defaultu ima dodat i neki devizni račun ali to bolje proveri s bankom, moguće da sam ga ja nekad davno i otvarao posebno. A sto se Paypala tice da, ne možeš da dodas račun nego ideš na opciju "withdraw to card" i onda sam stavio istu tu karticu kojom i plaćam kad mi treba nešto. I to funkcioniše onako kako sam opisao gore. S tim da po mom iskustvu treba bar jedno 5 dana da legnu pare, tj maksimalni rok koji PayPal navede, ako ne i dan duže :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 i mene baguje to sa dva računa devizna u intezi, ali i ja imam tako, jedan ovaj uz dinarski račun što ima i drugi "pravi" devizni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 ja imam isto dva rachuna (dinarski i devizni) koja su vezana, u komercijalnoj banci za Viza karticu, koja je dalje vezana za Paypal. Objasnjenje za dinarski, koje mi je dato, je da to postoji zbog odrzavanja kartice ( 500 din na tri meseca) i to je to. Pare sa paypal-a, kada povucem na karticu, lezu sutra, iako paypal kaze da se ceka 5 do 7 radnih dana. osim tri procenta koje mi uzme sam PayPal, nisam primetio neku drugu tarifu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Da, dobro PP provizija se podrazumeva. Doduse vidis onda ta Komercijalna dodje bas dosta ekspeditivnija od Intese, meni je to bukvalno oko nedelju dana cekanje svaki put. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 (edited) pored deviznog računa koji mi je vezan za viza internet karticu imao sam još jedan devizni koji je vezan za tekući i on služi isključivo da zaštekam pare sa tekućeg (? :D) i eventualno ako dižem novac u inostranstvu sistem će prvo pogledati da li imam devize na tom računu pre nego što dohvati dinare sa tekućeg, tako mi danas rekoše u banci. otvorio sam račun i naručio vizu pa ćemo da vidimo kad stigne šta i kako, hvala u svakom slučaju. Edited May 17, 2016 by Doca Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Da li je neko od vas kontaktirao sa podrškom Paypala? Kako sam uspeo da skapiram njihovi servisi za podršku putem sajta i/twittera su jako spori, ;esto daju automatizovane odgovore i vidim da je jedini na;in da se sredi problem na nalogu da se kontaktira telefonom podrška.00 353 1 436 9111 Ovo bi trebao da je toll free broj za Rest of Europe. Pitanje - kako da proverim da li je zaista toll free ako zovem iz Srbije ili koliko bi me koštao poziv u trajanju od 10 min? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Uplati kredit na skajp i zovi ih, to ti je najjeftinija opcija. 10 evra ce ti trajati godina bukvalno, jako su jeftini pozivi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Ja sam gledao nesto za ameriku skoro i ne mogu da se setim cifre trenutno, ali preko fiksnog je bilo mnogo jeftinije nego preko skype-a. Pogledaj na sajtu telekoma cene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Ne znam kako moze da ispadne jeftinije preko fiksnog? Pogotovu je Skype za Ameriku bas dzabe a i za vecinu Zapadne Evrope, ja sam pre koju nedelju pricao sa UK bar 20ak minuta i izaslo me nesto tipa 1.5eur. A ovo sto je on stavio je pozivni za Irsku tako da kapiram da je slicno. Edit: Evo nadjoh na Skype sajtu za Irsku je 2.3 centa za minut kad se zove fiksni. Ne verujem da preko fiksnog moze da bude manje od 3 din/minut. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 Jeste to poziv za Irsku, ali se vodi kao Toll Free broj za korisnike ostatka Evrope... :) Jedino što ne znam da li to važi i za pozive iz Srbije. Uglavnom, ova ideja sa Skypom nije loša... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 39 minutes ago, Zwerko said: Ne znam kako moze da ispadne jeftinije preko fiksnog? Pogotovu je Skype za Ameriku bas dzabe a i za vecinu Zapadne Evrope, ja sam pre koju nedelju pricao sa UK bar 20ak minuta i izaslo me nesto tipa 1.5eur. A ovo sto je on stavio je pozivni za Irsku tako da kapiram da je slicno. Edit: Evo nadjoh na Skype sajtu za Irsku je 2.3 centa za minut kad se zove fiksni. Ne verujem da preko fiksnog moze da bude manje od 3 din/minut. Verovatno sam od onog znaka za cent pomislio da je dolar tako da izvinjavam se, moja greska :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Uspeo sam da rešim sve preko njiove podrške. Dakle ako imate problem sa transferom sredstava na karticu, jedino kako se može rešiti problem jeste putem njihovog call centra. Možete im pisati, ali ovo j definitivno najbrži put. Devojka u podršci mi je tokom razgovora sredila nalog, a objašnjenje zašto nekad sistem Paypala ne dozvoljava dizanje para jeste da to radi automatski iz sigurnosnih razloga. Btw, imam još jednu uplatu koju čekam, a gde Paypal ne dozvoljava sada drugoj strani da zaredom uplatu još jedan poslati invoice. I ta strana je kontaktirala njihovu podršku i dobio je odgovor da proba kroz 1h ponovo. Neverovatno. Btw prva sredstva koja sam posle njihove asistencija uspeo da prebacim na karticu su na holdu 72h, opet iz sigurnosnih razloga. Posle toga će ih releaseovati na karticu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Dobrodošli u prvu instituciju elektronskog novca u Srbiji! http://www.ipay.rs/ Danas je NBS objavila da je izdala prvu dozvolu za izdavanje elektronskog novca u našoj zemlji i to domaćem servisu iPay. Ovo je značajno, s obzirom da do sada nije bilo mogućnosti da rezidenti između sebe trguju e-novcem, te eliminiše korišćenje globalnih servisa poput PayPala, Payoneera i sl. koji su značajni za razvoj onlajn plaćanja u našoj zemlji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 (edited) 22 minutes ago, Lucky said: Dobrodošli u prvu instituciju elektronskog novca u Srbiji! http://www.ipay.rs/ Danas je NBS objavila da je izdala prvu dozvolu za izdavanje elektronskog novca u našoj zemlji i to domaćem servisu iPay. Ovo je značajno, s obzirom da do sada nije bilo mogućnosti da rezidenti između sebe trguju e-novcem, te eliminiše korišćenje globalnih servisa poput PayPala, Payoneera i sl. koji su značajni za razvoj onlajn plaćanja u našoj zemlji. Vlasnik verovatno Jorgovankin sestrić ili Andrej himself edit: gazda Pexim-a, tj predpostavljam bivši gazda Pexim-a Edited October 19, 2016 by nickwood bikoz Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Direktorka je bivša direktorka trezora u Privrednoj banci i u ZOP-u. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 6 minutes ago, nickwood said: Vlasnik verovatno Jorgovankin sestrić ili Andrej himself edit: gazda Pexim-a, tj predpostavljam bivši gazda Pexim-a ovo je revolucionarni pomak. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 1 hour ago, tortky said: Koja masna kurčina od dizajna. Ne samo od dizajna vec i od sajta pola stvari ne radi. Da ne pricamo o tome da im ne radi HTTPS https://www.ipay.rs/ Znaci ipak sve moze samo ako je u pitanju stranacki kolega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Ovaj iskrzani logo, pa font koji im je pobegao na unutrašnjim stranama, bukvalno fali još samo jebeni gif poštanskog sandučeta i planete koja se okreće pa da bude full GEOCITIES sajt. :)) Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts