Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Kakav sorcery u fotosopu kad mu das da sklopi panoramu! Znaci dao sam mu deset slika koje je slikao neki debil, malo gore, malo dole, nakrivo, napravio ih je da jebe mame... Ali bolje ne raditi na mobilnom i3 procesoru :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Dođoh malopre iz Beča, jebem ti skušu kakva gradčina, imperija u svom punom značenju, Na stranu što je sam istorijski centar preogroman, nego što ima toliko palata koje su toliko monumentalne i sa prebogatom ornamentikom , iza svakog ćoška se povjavi neka nova. A onda kreneš da ulaziš u te zgrade a unutra enterijeri tek ostavljaju be reči.

Odlično sam iskoristio posetu, video sam Beč maksimalno koliko sam mogao za tri dana pešačenja po užem i širem centru, posetio par muzeja, ušo u svaku zgradu u koju je smelo da se uđe :D A obe večeri sam se preusvinjavao od alkohola i hrane, drugo veče palma je doveo da peva studentariji ni manje ni više nego српску мајку™ aka Cecu :D

strip-1362642304-278613.jpg

AE!

srpskivojnik-3.jpg

Pa i videli smo i operu i muzeje i dvorce, malo je Gađanski promašio, ali razumem šta želi da kaže.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

marija hilfer štrase ftw !

Sve žene navrnule tamo na šoping svakog dana, a jedine ozbiljnije pare koje sam ja potrošio u Beču jeste 35e na onu integrisanu kartu za 7 muzeja po izboru. Cigarete sam poneo od kuće, da jedem i pijem u izobilju bilo mi je plaćeno, a nisam od onih koji odu u inostranstvo da bi kupovali odeću (gadi mi se takva filozofija), tako da sam maksimalno uštedeo pare. Nije da ne kupujem u inostranstvu, ako se desi da vidim nešto što mi se svidi i pristupačno je normalno da ću da uzmem, ali je jako odbojno to razmišljanje da se sistematski ide u potragu za kupovinom umesto da iskoristiš vreme koje imaš tamo na milion pametnijih načina.

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

a nisam od onih koji odu u inostranstvo da bi kupovali odeću (gadi mi se takva filozofija),

[roflmao] pa dobro jbt, ako vec ides negde preko, sto da ne kupis neku krpu ako je lepsa, kvalitetnija i dosta jeftinija nego kod nas?

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Realno je u pravu. Znam gomilu (usudio bih se da kazem vecina njih je takva sa kojima sam putovao do sad) ljudi koji MORAJU da kupe nesto samo zato sto su otisli u drugu zemlju. Sta vise, vrlo cesto se zrtvuju neke druge stvari (muzeji, parkovi, sta god da vec moze da se vidi) samo da bi se otislo u Zaru, C&A, H&M ili neku od slicnih prodavnice, koje zapravo imamo i ovde. A to da je jeftinije i kvalitetnije je smesna prica...

2ch4bup.jpg

Sta si napisao, kili?

sto se tice kupovine u inostranstvu, ljudi izdvoje pare pred put i onda se spreme da ih potrose tamo negde i zato kupuju stvari a realno kad bi trebalo da iskesiraju tu kintu ovde bilo bi "ma zajebi, skupo je." i mogu se naci jeftinije stvari ali je u principu isti kurac.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

svakom svoje, zen, svemir, dulio i tako to, nekog radi taj shopping trip, ali je potpuna zabluda da su stvari tipa u H&M-u "kvalitetne za male pare". A i u outletima ima smisla kupovati samo stvari koje su na rasprodajama, nema vece gluposti od odlaska u outlet ili shopping mall gde je "sve za dz" i onda kupiti nesto sa default rafova gde su regularne cene ...

Ja konkretno nikad ne bih trosio minut svog vremena na shopping u gradu u kome nisam proveo pre toga bar nedelju dana na bleju i obilazak

svinje drugari <3

oko inostranstva i šopinga: ja sam uvek u fazonu da sačekam sa kupovinom nečega što mi treba ako znam da ću uskoro ići preko, ali me onda mrzi da se cimam sa šopingom pa na kraju najčešće i ne kupim ništa. a jeste sve jeftinije i kvalitetnije u evropi prve kategorije, u mađarskoj i rumuniji je isti kurac kao ovde, možda za nijansu jeftinije.

svakom svoje, zen, svemir, dulio i tako to, nekog radi taj shopping trip, ali je potpuna zabluda da su stvari tipa u H&M-u "kvalitetne za male pare".

Ja konkretno nikad ne bih trosio minut svog vremena na shopping u gradu u kome nisam proveo pre toga bar nedelju dana na bleju i obilazak

Dok sam imao sreće da putujem preko poslovno, obvavezno sam klincu kupovao stvari preko.. H&M-u je bio pojam kvaliteta za nas (s obzirom na cene).

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...