voodoo_ Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Jebga, našao sam samo Aiwu bez toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 jako ga voliš, ne skidaš se s moga! HEAHEEHEHEEEEE Imam ja walkman i to sony, ako imaš nekog da ti ga donese iz NS javi se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 upravo sam pojeo 4 zele zeke "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 (edited) Kili aj sa mnom na zurku :) Edited December 20, 2012 by Atelas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 jebote bio sa ortakom na pivu sad i grad je sablasno prazan...nigde nikoga na ulicama, kafici prazni, gore nego kad je bilo ono pomracenje sunca '99...narod je odlepio konacno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 ok, ja sam odlepio:D al svejedno, juce je bilo mnogo vise ljudi u gradu iako je bio prvi dan slave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 jeste slava i hladno i sve, ali kladim se da ima dosta teletabisa koji su se posakrivali po kućama jer se plaše kraja sveta. doduše, takvi uglavnom i ne idu uveče u grad, tako da ne znam koliko su doprineli praznim ulicama i kafanama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 brate, bile su specijalne emisije po televizijama. fazon, uživo uključenja sa rtnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 na prvoj u ponoc nestalo slike za vreme javljanja novinara iz meksika. kad se pojavila, kaze car iz meksika "bas sam se uplasio kad sam vas izgubio". kompletna "fora" teski transfer neprijatnosti There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 čitam po tviteru neke prijave kako žene fejkuju bol u jajnicima da bi izbegle posao sutra i izvlače decu iz škole jer je bolje da budu kod kuće kad nastupi kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 jebote bio sa ortakom na pivu sad i grad je sablasno prazan...nigde nikoga na ulicama, kafici prazni, gore nego kad je bilo ono pomracenje sunca '99...narod je odlepio konacno eto verodostojnog izvestaja od strane mr squarea! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 dobar filing kad blejis, a dzukelica ti kunta kod nogu. Bas ti prirasta za srce... a kako i nece onako mali i umiljat. :) Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 predobro je kad se "obrne krug" pa neki ortaci iz srednje koje nisam video sto godina svrate i onda pričamo kako smo bili retardi u gimnaziji i smejemo se. sutra moram biti jak, i uveče i preko dana, spremi se trpy sve programerke ćemo vam uzeti :( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 vec tri dana me lomi prehlada, prekjuce i danas sam je sabio 6 kilometarskim brzim pesacenjem, tako da mislim da sam fasovao upalu pluća. ko me jebe kad nisam drkao ispod ćebeta i jeo luka i rakije You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Samo beli lukac! Secam se, pricala mi jedna zena na pijaci pre n godina, ona i njena deca pojedu po glavicu belog luka dnevno. Klinci to jedu kao jabuku, navikla ih od malena. Zapravo sam tako i uleteo u spiku, posto su klinci bili "jao jao, kupi nam lukac mamaaaaa" sve upiruci prstom u onaj vezeni lanac beloga. I kaze ona, klinci (tipa 8-11 godina ako se dobro secam) se nikad nisu razboleli, n-i-k-a-d, a i ona ne pamti kad je prosli put isla kod lekara od kada to hasa, a kapiram da je hasala preko deset godina. Sto volim da dajem savete kojih se sam ne pridrzavam! Javi kako ide, ako poslusas.. :D Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 ma ja poslednjih tipa 20 godina cim osetim da me lomi, odem kupim slanine, sava leba, luka i od kad se pojavio sumeci aspirin sa vitaminom c. rakiju imam. fap, luk, slanina, rakija, tusiranje, fap, luk, slanina, rakija, tusiranje, oblozi od rakije, uzaludni fap dok ne zaspim, sutra sam ko nov. nego sad nisam mogao da uzmem slobodan dan, bas sam i obecao da cu neato uraditi, a posto sam retos danas sam od komtrejda pesacio do bezanije bas bas brzim hodom/trkom i sad je ono, ode grlo.da popijem i vitamin ctj sumeci aspirin sa vitaminom c You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Samo ne znam kako fapovanje pomaze, al' dobro, mi mladji ne znamo te narocke lekove. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 pa preznojis se, ono bukvalno sto bi babe rekle iznojis viruse! i obavezno promenim posteljinu i cistu pidzamicu obucem izmedju 2 tretmana!o evo ga i rebel čita, on sve ovo radi samo umesto fapovanja toči miro You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Разјебаћеш имунитет тако. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Jel znas ti koliko je to neefikasno u pogledu praska, omeksivaca, vode i struje?Postacu Vudi jbte... not that its a bad thing. Samo efikasno! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 нећу, прошао сам поред храма, ту сам осетио мир и спокој ка мојем имуном системуinace jos je cudno da ja kada se razbolim postajemrazvratna gladna ala i jedem jedem jedem, kao da imam rupu u stomaku koja vice jos jos jos. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 :с Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 http://nintendo8.com/toplist/more/ Nintendo 8-bit games. Zna li neko dobar servis mobilnih telefona u krugu dvojke recimo? Prestao je da mi radi touchscreen na HD2 pa bih da probam nekako da ga popravim. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Imas u Kamenickoj, dole pri kraju (to ti je ona kaldrmasta ulica ka ekonomskom) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Једно глупо питање за оне који сарађују са комтрејдом :) да ли знате Марка Братића :) ? Етф је завршио и мислим да је тамо директор продаје рецимо :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts