Junkie Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 ovo su kola za indijsko trziste i poenta je da budu cenovno u rangu motora, po sve i bez airbagova, po principu, bolje u autu bez airbagova nego na motoru da se slupas.. znam da je bio polo za indijsko trziste, isto bez airbagova, esp-a itd, da cenu spuste na ~4-5k evra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 To je bila prvobitna ideja, prodavace se worldwide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 ne može to ni izbliza da prođe nijedan EU standard 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 pominjali smo ovo vec ranije, valjda nece ostati samo na konceptu http://www.topgear.com/car-news/concept/mazda-will-build-rx-vision-if-you-shout-loud-enough Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 samo da unutra ne bude stvarno ovako sakat Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dovlagsi Posted June 6, 2016 Popular Post Report Share Posted June 6, 2016 meanwhile u jednom beogradskom servisu... (ferrari nije bitan, ono tamo je G-klasa 4x42 isto na BG table) 3 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 videh skoro ovakav gwag 4x4, izgleda kao tenk jebeni, ogroman je mada je hilux lepsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Renault Twingo GT 0.9 TCe turbo 3cyl 110 KS 170 Nm 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Nije to čak ni toliko strašno, ja cenim da će kasnije možda biti i još jača verzija istog :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Nije to strasno, ima ona 1.0 Fiesta sa 140KS :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 ja bi twingoa furao.. ako moze esp da se iskljuci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 iz ovog ugla izgleda kao fića :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 iz ovog ugla izgleda kao sranje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Nova Cortage linija ruskih luksuznih vozila, Putin lično naložio da se plasiraju na tržište :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Zaboravih da okačim, meni je ova slika poslednjih par dana bila nekako najveća vest iz sveta automobilizma A ima i ova za ljubitelje blokova :) 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Meni je fascinantno što evidentno imamo neki novi sistem upravljanja semaforima i čim krene neka kiša svi prestanu da rade - ne znam u čemu je štos al' se ne sećam da je pre bilo toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Ovaj na slici i dalje radi :) Po onome što ja znam jeste da samo vrlo mali broj semafora u samom centru grada ima neku vrstu centralizovanog upravljanja, fazon manje od 100 komada. Svi, ali bukvalno svi ostali, kada padne jača kiša ili nestane struja se desi da se resetuju i onda bukvalno mora da dodje lik iz Beogradputa sa kombijem i da na onom ormanu pored raskrsnice ih ponovo aktivira, podesi, sta vec. Samo je tu mozda pitanje koliko su aktivni u tvom kraju pa mozda vise primetis, ali tako je bar poslednjih 15ak godina bez tendencije da se promeni :( Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Kakvi su ovo ludaci: 29 minutes ago, Zwerko said: Ovaj na slici i dalje radi :) Po onome što ja znam jeste da samo vrlo mali broj semafora u samom centru grada ima neku vrstu centralizovanog upravljanja, fazon manje od 100 komada. Svi, ali bukvalno svi ostali, kada padne jača kiša ili nestane struja se desi da se resetuju i onda bukvalno mora da dodje lik iz Beogradputa sa kombijem i da na onom ormanu pored raskrsnice ih ponovo aktivira, podesi, sta vec. Samo je tu mozda pitanje koliko su aktivni u tvom kraju pa mozda vise primetis, ali tako je bar poslednjih 15ak godina bez tendencije da se promeni :( Onda samo nisam obratio pažnju :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Evo ako nije bilo do sad i ako neko hoće :) http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8321540/ferrari-f-430 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Mnogo para, malo konja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7865793/bmw-320-da-m-performance Evo ako neko hoce nemca, verovatno isto para trazi kao taj za F430 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 bolje uzeti real deal http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8198110/bmw-m3-limuzina 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Je l' ovo jedan od onih video klipova nakon čijeg gledanja si u fazonu "haha, je l' moguće", a posle se ispostavi da je ovo ustvari sa snimanja nekog filma. Mislim suviše je stvari da bi se to tek tako desilo... lik pretrčava ulicu iz nekog razloga, zatim gliser velikom brzinom uleće, pa onda ovaj udarac poršea koji posle kao napušta mesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 ma i meni deluje kao snimanje filma (uz mali izuzetak ovog dela kad udari u ove stepenice) nego mi je mimo toga bilo zanimljivo - vidiš da proleće ovaj gliser u skoro punoj brzini, iza su dva pandurska vozila ... itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts