dovlagsi Posted May 5, 2022 Report Share Posted May 5, 2022 KRECU SAJAMSKE PONUDE EVO JEFTINO NESTO Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 5, 2022 Report Share Posted May 5, 2022 Pored toga sto je Volvo precenjen i pored toga sto su promasili trziste (a onda i ceo balkan) da li je iko lud da plati ovo toliko para? Za 100k mozes da biras premium sta god ti padne na pamet, da ti ostane za putovanje oko sveta i da ti puse elitne prostituke u svakoj zemlji koju posetis 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 5, 2022 Report Share Posted May 5, 2022 Ali i Volvo je premium 😉 Šalu na stranu po inostranstvu se dosta kupuje, nisam se vozio u ovome, ali sam se vozio u V90 što je isto to samo karavan. Stvarno je unutra ludilo kakav je i udoban i sve to, uspeo sam da istovremeno upalim i grejanje i hlađenje sedišta pošto sam seljak 🙂 ali bih rekao da postoji vrlo tržište za taj Volvo, s tim da su to uglavnom ljudi koji pare i inače ne troše na kurve i imaju dovoljno da putuju. A ovi kod nas znaju da to sve naravno ne prolazi ali jbg moraju da rade nešto 🙂 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 5, 2022 Report Share Posted May 5, 2022 Hmm, to ste radili neko istrazivanje pa ste izvukli korelaciju koji vozaci kojih kola trose pare na kurve, a koji ne heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted May 5, 2022 Report Share Posted May 5, 2022 @Dule_smor posto nisi kupio Volvo znamo gde tvoje pare zavrse 😄 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dovlagsi Posted May 5, 2022 Popular Post Report Share Posted May 5, 2022 8 hours ago, killYg0r said: Za 100k mozes da biras premium sta god ti padne na pamet, da ti ostane za putovanje oko sveta i da ti puse elitne prostituke u svakoj zemlji koju posetis opet pričaš napamet, ne možeš. danas možeš da kupiš X5 sa solidnom opremom za 100k. ako pričamo o novim kolima naravno. ovde je fascinantno sto je ovo lagerski model, dakle neko je ovo poručio i sad stoji na placu. 🙂 bukv nikad ga neće prodati. jedna veoma tužna vest danas, jedna od onih koja ubija veru u bolje sutra bar za naših života: mazda NEĆE raditi novu najavljivanu mazdu 6, ostaće nam samo ovaj predivan koncept sa prednjim motorom od 6 cilindara i zadnjim pogonom... 😞 by far najlepši automobil ikad upriličen 5 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 5, 2022 Report Share Posted May 5, 2022 1 hour ago, dovlagsi said: by far najlepši automobil ikad upriličen prvi put vidim, ima potencijala, da! ALI - jako mi smeta ovaj ludacki razmak izmedju A stuba i pocetka tocka, kao da su celu kabinu greskom pomerili unazad za 30 cm... malo me podseca na ovaj lepi auto, posebno od nazad 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 kako malo, bukvalno su copy pastovali 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 12 hours ago, dovlagsi said: opet pričaš napamet, ne možeš. danas možeš da kupiš X5 sa solidnom opremom za 100k. ako pričamo o novim kolima naravno. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/18274369/bmw-530-e-xdrive-m-sport?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0 Uzmes ovo, proputujes ceo svet i gratis ide pusenje na balkanu gde god hoces Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 Pa koliko su ti jeftine te kurve kad proputuješ i svet za 15k eur i ostane ti za njih? To ono kao ja sam toliko dobar jebač da one meni plaćaju? Šalu na stranu, premium plug-in hibridi u Srbiji su ono "naterao nad proizvođač da uzmemo, nismo mi hteli" situacija jer su poprilično besmisleni kod nas pa je teško porediti cene. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 13 hours ago, dovlagsi said: opet pričaš napamet, ne možeš. danas možeš da kupiš X5 sa solidnom opremom za 100k. ako pričamo o novim kolima naravno. Za tih 100K možeš BMW 7 da kupiš, ili M5. za 70-80K i4 M50. Reci da bi za te pare radije kupio Volvo Kineza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 On 5/5/2022 at 9:35 AM, dovlagsi said: KRECU SAJAMSKE PONUDE EVO JEFTINO NESTO što bi rekli, biju ko neće! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 22 hours ago, manson said: Za tih 100K možeš BMW 7 da kupiš, ili M5. za 70-80K i4 M50. Reci da bi za te pare radije kupio Volvo Kineza? Jesi bio ti u BMW-ovom salonu ovih dana? Ovde, u Srbiji, ne može to. Ponavljam, onaj Volvo što sam ga okačio je kuriozitet jer IMAJU taj auto na placu i prodaju ga za te lol pare, jasno da takav BMW sa takvom opremom (a ne onaj kilijev sa štof sedištima ☺️) košta i više. Lično, radije bi kupio Volvo kineza pre BMW-a uvek, jer ne upadam u imidž vlasnika BMW-a. Ali onaj neki model za normalne pare, imaju i takav a ne samo onaj kuriozitetni 🙂 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 Ne upadam ni ja u imidz vlasnika Audija, ne budi stereotipista! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted May 7, 2022 Popular Post Report Share Posted May 7, 2022 Ja upadam u imidz vlasnika bordo Pezoa 307 :c 3 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 Ne brinite, sad će sajam, pa kad svi postave sve šta imaju na lageru, ima da se puši! Moje razmišljanje ide u smeru da ćemo videti dosta klotara kojekakvih umesto premium verzija i generalno ove neke "naručene" kao ovaj Volvo što ne znaju šta će sa njima. Ofc čak i za te će reći da je rok isporuke godinu dana 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 a šta je imidž vlasnika bmwa dovla? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 On 5/7/2022 at 9:34 AM, absolute said: Ja upadam u imidz vlasnika bordo Pezoa 307 :c tuzna prica stvarno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 pa medju prebogatim advokatima je tuzno \o/ Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 1 hour ago, reki said: tuzna prica stvarno reki šta si kupio na kraju balade? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 nista jos, za jedno 3 nedelje ce ovaj lik na stanju imati 2 svemirca, 1.8 i 1.4 restyle, pa cu verovatno uzeti jednog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 Just now, reki said: nista jos, za jedno 3 nedelje ce ovaj lik na stanju imati 2 svemirca, 1.8 i 1.4 restyle, pa cu verovatno uzeti jednog bogami, teška odluka! 🙂 ništa, javi kako prođe - obavezno overi i sve drugo i opremu i stanje unutra ide, ne samo motor ofc. najbolje i neki limar da pogleda malo oko udara i to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 Samo 1.8 matori! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 23 hours ago, Highl1 said: a šta je imidž vlasnika bmwa dovla? nahajpovan sed lik sa tetovažama u Dsquared jackson-slim džinsu koji posle partije malog fudbala priča kako mu je sandra dala bekdor sinoć. uvek dok vozi priča na mobilni, nikad blutut. 1 4 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 hm, ok. Nikad nisam kapirao generalizaciju ljudi koji nose iPhone ili voze neki auto, ili npr nose određenu obuću, odeću i sl, pa onda zbog njih neko sebi neće nešto da kupi jer eto to nosi ovaj ili onaj. Ne vidim zašto bi mene bilo briga ko šta poseduje, ako se meni ta ista stvar sviđa. Na kraju dana, to je samo predmet koji kupimo i koristimo odredjen deo života, a posle ga zamenimo za novi, bolji, drugačiji, etc 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts