Jump to content

Vesti iz sveta automobilizma

VELIKI KURAC

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pored toga sto je Volvo precenjen i pored toga sto su promasili trziste (a onda i ceo balkan) da li je iko lud da plati ovo toliko para?

Za 100k mozes da biras premium sta god ti padne na pamet, da ti ostane za putovanje oko sveta i da ti puse elitne prostituke u svakoj zemlji koju posetis

• Haha (+1) 1

Ali i Volvo je premium 😉 Šalu na stranu po inostranstvu se dosta kupuje, nisam se vozio u ovome, ali sam se vozio u V90 što je isto to samo karavan. Stvarno je unutra ludilo kakav je i udoban i sve to, uspeo sam da istovremeno upalim i grejanje i hlađenje sedišta pošto sam seljak 🙂 ali bih rekao da postoji vrlo tržište za taj Volvo, s tim da su to uglavnom ljudi koji pare i inače ne troše na kurve i imaju dovoljno da putuju. A ovi kod nas znaju da to sve naravno ne prolazi ali jbg moraju da rade nešto 🙂

• Like +1 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

1 hour ago, dovlagsi said:

by far najlepši automobil ikad upriličen

prvi put vidim, ima potencijala, da! ALI - jako mi smeta ovaj ludacki razmak izmedju A stuba i pocetka tocka, kao da su celu kabinu greskom pomerili unazad za 30 cm...

malo me podseca na ovaj lepi auto, posebno od nazad

Aston-Martin-Lagonda-Taraf.jpg1-million-will-buy-you-the-lousiest-asto

• Like +1 1

Pa koliko su ti jeftine te kurve kad proputuješ i svet za 15k eur i ostane ti za njih? To ono kao ja sam toliko dobar jebač da one meni plaćaju? :tf:

Šalu na stranu, premium plug-in hibridi u Srbiji su ono "naterao nad proizvođač da uzmemo, nismo mi hteli" situacija jer su poprilično besmisleni kod nas pa je teško porediti cene. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

13 hours ago, dovlagsi said:

opet pričaš napamet, ne možeš. danas možeš da kupiš X5 sa solidnom opremom za 100k. ako pričamo o novim kolima naravno.

Za tih 100K možeš BMW 7 da kupiš, ili M5. za 70-80K i4 M50. Reci da bi za te pare radije kupio Volvo Kineza?

22 hours ago, manson said:

Za tih 100K možeš BMW 7 da kupiš, ili M5. za 70-80K i4 M50. Reci da bi za te pare radije kupio Volvo Kineza?

Jesi bio ti u BMW-ovom salonu ovih dana? Ovde, u Srbiji, ne može to.

Ponavljam, onaj Volvo što sam ga okačio je kuriozitet jer IMAJU taj auto na placu i prodaju ga za te lol pare, jasno da takav BMW sa takvom opremom (a ne onaj kilijev sa štof sedištima ☺️) košta i više. 

Lično, radije bi kupio Volvo kineza pre BMW-a uvek, jer ne upadam u imidž vlasnika BMW-a. Ali onaj neki model za normalne pare, imaju i takav a ne samo onaj kuriozitetni 🙂

facebook.com/speed.rs

Ne brinite, sad će sajam, pa kad svi postave sve šta imaju na lageru, ima da se puši!

Moje razmišljanje ide u smeru da ćemo videti dosta klotara kojekakvih umesto premium verzija i generalno ove neke "naručene" kao ovaj Volvo što ne znaju šta će sa njima.

Ofc čak i za te će reći da je rok isporuke godinu dana 🙂

a šta je imidž vlasnika bmwa dovla?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Just now, reki said:

nista jos, za jedno 3 nedelje ce ovaj lik na stanju imati 2 svemirca, 1.8 i 1.4 restyle, pa cu verovatno uzeti jednog

bogami, teška odluka! 🙂 ništa, javi kako prođe - obavezno overi i sve drugo i opremu i stanje unutra ide, ne samo motor ofc.

najbolje i neki limar da pogleda malo oko udara i to.

23 hours ago, Highl1 said:

a šta je imidž vlasnika bmwa dovla?

nahajpovan sed lik sa tetovažama u Dsquared jackson-slim džinsu koji posle partije malog fudbala priča kako mu je sandra dala bekdor sinoć. uvek dok vozi priča na mobilni, nikad blutut.

• Haha (+1) 1
  • Downvote (-1) 4

facebook.com/speed.rs

hm, ok. Nikad nisam kapirao generalizaciju ljudi koji nose iPhone ili voze neki auto, ili npr nose određenu obuću, odeću i sl, pa onda zbog njih neko sebi neće nešto da kupi jer eto to nosi ovaj ili onaj. Ne vidim zašto bi mene bilo briga ko šta poseduje, ako se meni ta ista stvar sviđa. Na kraju dana, to je samo predmet koji kupimo i koristimo odredjen deo života, a posle ga zamenimo za novi, bolji, drugačiji, etc

• Upvote (+1) 1

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi