killYg0r Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 Jeste video click bait naravno ali ako uporedimo Mislim da je jasno da su dizajnerima izvdili oci i odsekli ruke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 1 hour ago, killYg0r said: Mislim da je jasno da su dizajnerima izvdili oci i odsekli ruke a brate i ti porediš iconic model iz 80ih sa reno tvingom rendom. siguran sam da sad ako krenemo da kopamo možemo da nađemo u osamdesetim mnogo grdnih automobila 🙂 a onda samo još vodi računa i o sigurnosti itd tj. da dizajnerski pola tih automobila iz osamdesetih ne bi moglo da prođe danas po pitanju sigurnosti pešaka itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 Meanwhile:https://autorepublika.com/2023/11/16/fabrika-bmw-a-u-minhenu-proizvela-poslednji-motor-sa-unutrasnjim-sagorevanjem/?fbclid=IwAR2mp-WHeCnMWfJrXC44INYTPil7xKBdKrYEQxu8agvUUoAak2rretF1ea8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2023 Report Share Posted November 17, 2023 22 hours ago, Dule_smor said: Meanwhile: https://autorepublika.com/2023/11/16/fabrika-bmw-a-u-minhenu-proizvela-poslednji-motor-sa-unutrasnjim-sagorevanjem/?fbclid=IwAR2mp-WHeCnMWfJrXC44INYTPil7xKBdKrYEQxu8agvUUoAak2rretF1ea8 Romi se raduju toj novoj gomili rashodovanog metala koji će moći dalje da prodaju koji ostane od celog proizvodnog pogona :)) ofc, ako ne naprave od njega muzej ili tako nešto 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 18, 2023 Report Share Posted November 18, 2023 Ehhh... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2023 Report Share Posted November 18, 2023 pa sam taj volan, koji izgleda kul, već ne bi mogao da bude jer nema 'de airbag da mu se metne. da ne idemo dalje 🙂 jbg 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 18, 2023 Report Share Posted November 18, 2023 čuveni Ferari F40 iz 1980 🫠 klip je katastrofa ja sam shvatio da smo mi samo matori boomeri koji ne mogu da skapiraju "novi val" kao što naši nekad nisu mogli nas da skapiraju, pa su išli linijom da to novo ništa ne valja btw, Lucid goes SUV - Gravity base entry model 480 KS dual AWD 😂, pa onda Touring sa 620 KS, Grand Touring 1050 KS i Sapphire sa 1234 KS 🙃 od 80k do 250k $ išlo se na siguricu prilično za osobe koje nose ovakve pantalone na plažu! -pežo has entered the chat room- 1 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2023 Report Share Posted November 18, 2023 kakva preglupa ova druga slika :)) em auto niđe veze sa ovim "surferima" em pozadi izgleda nikad grđe. podseća me na war of the worlds iz šezdesetih onaj "dizajn" robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 18, 2023 Report Share Posted November 18, 2023 Pa dobro brt nije toliko loš, sad i ti Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2023 Report Share Posted November 18, 2023 napred mi je ok, pozadi mi je apsolutno neskladan. ignorisaću ovo sa strane i na vratima i pri zadnjem delu što deluje kao da je imao čukanje pa nije sredio limariju. ali ovo mi je retko ružno 🙂 šta je ovo, linije na sve strane, nezna se koji bi pravac - plus izgleda kao neki stereotip kinez 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 19, 2023 Report Share Posted November 19, 2023 ne znam, to je nekako novi šejp na koji treba da se navikne čovek. meni nije ružno iskr. bolje mi je to sve tu ispalo nego na limuzini Air evo malo detalja ovde https://www.instagram.com/reel/CztwwFXJFnZ/?igshid=MzY1NDJmNzMyNQ== Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 19, 2023 Report Share Posted November 19, 2023 27 minutes ago, dovlagsi said: šejp Фатооо 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2023 Report Share Posted November 19, 2023 2 hours ago, dovlagsi said: ne znam, to je nekako novi šejp na koji treba da se navikne čovek. meni nije ružno iskr. bolje mi je to sve tu ispalo nego na limuzini Air evo malo detalja ovde https://www.instagram.com/reel/CztwwFXJFnZ/?igshid=MzY1NDJmNzMyNQ== super je iznutra, može da prođe. nisam slušao zvuk ne znam dal su pričali o "nebu" dal' ima neka pokrivka da se navuče, ali meni i dalje to kad je samo staklo gore, ma koliko bilo dimovano, problem za to kad krene sunce da roka, ne verujem da može da blokira toliko da ti ne bude neprijatno ili da se auto previše ne ugreje. pošto planiraju u kaliforniji da prodaju najviše verovatno, računam da su razmišljali o tome 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 19, 2023 Report Share Posted November 19, 2023 Meni je ovo skroz ok izgled, ok jeste malo zadnji deo problematičan ali čak i sa tim je lepše od 80% današnjih sranja, posebno u tom SUV segmentu... Meni je čudna ta cena od 80k do 250k? mislim, baš je veliki opseg, baš me zanima šta se dobija u toj osnovnoj varijanti... da ne pričamo kako mi je to malo glupo sa strane brenda, pošto mislim da je prvi model startovao od fazon 150k i tako su se kao pozicionirali, kao neki LUXURY GAS, plus su naravno potpuno novi, što verujem da dosta kupaca vidi kao prepreku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted November 19, 2023 Report Share Posted November 19, 2023 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 20, 2023 Report Share Posted November 20, 2023 Pežo 12 hours ago, togFU said: pošto mislim da je prvi model startovao od fazon 150 Jest al su posle dodali i entry level Pure model koji je 87k. Ovaj od 250k je tehnološki znatno napredniji od ostatka game, ispod 2 sek do 100 kmh, samo Nevera je brža od svih produkcijskih modela igde ikad. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 20, 2023 Report Share Posted November 20, 2023 Kakve gluposti, kome je to bitno u praksi, auto od 1200ks rofl...nije ni cudo sto ce propasti auto industrija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2023 Report Share Posted November 20, 2023 1 hour ago, Dule_smor said: Kakve gluposti, kome je to bitno u praksi, auto od 1200ks rofl...nije ni cudo sto ce propasti auto industrija a brate, oduvek si imao te što su od 0-100 za sekund ... statusni simbol kao i većina drugih stvari samo što je ovo skuplje. kome trebaju patike od 1000 evra ili torbe od 5000 evra? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 20, 2023 Report Share Posted November 20, 2023 Football mom default Suv koji ubrzava za 2 sek kao statusni simbol? Rolleye, kad ce ta kometa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2023 Report Share Posted November 20, 2023 1 minute ago, Dule_smor said: Football mom default Suv koji ubrzava za 2 sek kao statusni simbol? Rolleye, kad ce ta kometa nevezano za ovaj konkretan auto, pa football moms su zapravo broj 1 za merenje piše (pun intended) međusobno 🙂 ajd' malo je lakše u USA uzeti skup auto na lizing, ali opet ne i prelako da ga može imati svako. na kraju krajeva cela industrija je sad u "SUV" fazonu već neko vreme, ja ne znam dal' iko kupuje obične sedane više, tako da 'de će drugo da gruvaju te brze modele nego tu, jer se to trenutno prodaje. sutra kad se "obrne krug" pa ne znam, karavani postanu in, praviće to 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 20, 2023 Report Share Posted November 20, 2023 ma da, realno je kriza i pravi se isključivo ono za šta postoji realno tržište. nece biti mnogo sapphire modela na ulici, ali je 250k i tako će lucid sebe naplatiti za tako malu seriju proizvodnje. mene čudi što isprva nisu krenuli na tržište sa suv modelom, nego su 2 godine drndali limuzinu koju niko neće 🙂 ovome je sad konkurent samo rivian r1s, tako da očekujemo teslin potez uskoro. model x nije dovoljan i gullwing vrata su danas već isfurana, nisu više loženje kako je bilo u početku 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted November 21, 2023 Report Share Posted November 21, 2023 On 11/18/2023 at 10:07 PM, Lucky said: napred mi je ok, pozadi mi je apsolutno neskladan. ignorisaću ovo sa strane i na vratima i pri zadnjem delu što deluje kao da je imao čukanje pa nije sredio limariju. ali ovo mi je retko ružno 🙂 šta je ovo, linije na sve strane, nezna se koji bi pravac - plus izgleda kao neki stereotip kinez 🙂 rasisto Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2023 Report Share Posted November 21, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 26, 2023 Report Share Posted November 26, 2023 "novo crno" auto-industrije je definitivno da spojiš dva ekrana u liniju, ono što je Merc imao u A klasi pre hiljadu godina. restilizovani Tukson će imati sad to tako: Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 26, 2023 Report Share Posted November 26, 2023 Realno je odlicno tako. Kao i spojeni zadnji farovi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts