oddball Posted October 16, 2023 Report Share Posted October 16, 2023 bio sam ubedjen da gledam carbage topic, kad ono... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 16, 2023 Report Share Posted October 16, 2023 Ne postoji Lambo koji u žutoj boji nije bio lep ❤️ 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 Citroen e-C3 dačija spring sa boljim presvlakama EV 113 KS 11 sek./100 kmh 320 km range, 23300 eur Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 au, uspeli su da useru i jedino što je bilo preostalo od citroena, a to je logo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 19, 2023 Report Share Posted October 19, 2023 bukvalno ne postoji segment ovog proizvoda za koji moze da se kaze da je dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 19, 2023 Report Share Posted October 19, 2023 57 minutes ago, killYg0r said: bukvalno ne postoji segment ovog proizvoda za koji moze da se kaze da je dobar bukvalno su uspeli da poružne dodatno dacia spring koji sam po sebi nije bio nešto mnogo lep auto, ali su ovi dodatno uspeli da ga ukanale. 6 hours ago, togFU said: au, uspeli su da useru i jedino što je bilo preostalo od citroena, a to je logo pa i oni su vratili na stari što je očigledno trend ili su se istripovali makar ti francuzi da rade isto (kao Pežo npr). Doduše za razliku od Pežoa koji nekako može da se uklopi u današnje vreme, ovaj mi je ipak suviše old-school da bih mogao da kažem da može da prođe. Izgleda kao neki noname indijski brend automobila. 9 hours ago, dovlagsi said: EV 113 KS 11 sek./100 kmh 320 km range, 23300 eur pa ono, idu na cenu. Ja sam po Rumuniji zapravo dosta springova video da voze ljudi, ofc ne znam tačno koliko košta u rumuniji, verovatno je još jeftiniji, ali moguće da će probati sa tim cenama od oko 20k da privuku ljude. jer ako je full elektro i ima subvencija, on bi kod nas na primer samim tim trebalo da je 18300 eur. za te pare nema ništa da se kupi danas realno 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 20, 2023 Report Share Posted October 20, 2023 On 10/19/2023 at 1:40 AM, togFU said: au, uspeli su da useru i jedino što je bilo preostalo od citroena, a to je logo 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 20, 2023 Report Share Posted October 20, 2023 ovo ce ici kao alva. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 evropsko tržište automobila se sada ravna sa brazilskim i indijskim 🤷 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 Valjda će bar da dodaju vazdušne jastuke 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 11 minutes ago, manson said: Valjda će bar da dodaju vazdušne jastuke 🙂 ali i da skinu ojačanja za puteve u indiji i brazilu i pancir stakla sa ovog izdanja za brazil 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 25, 2023 Report Share Posted October 25, 2023 Japan propo:https://autorepublika.com/2023/10/24/japanci-ne-mogu-da-proprate-efikasnost-kineza-pa-se-povlace-s-trzista/?fbclid=IwAR1ywyOiIX1jqOb6_FBaa_hPspN7el3iuDFOqkhDlC8Yb7UrW78mPkZa_jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 25, 2023 Report Share Posted October 25, 2023 Kvantitet dominira svetom Zato Indijaca ima milijardu + a normalnih ljudi mnogo manje AJMO BRE 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2023 Report Share Posted October 25, 2023 6 hours ago, Dule_smor said: Japan propo: https://autorepublika.com/2023/10/24/japanci-ne-mogu-da-proprate-efikasnost-kineza-pa-se-povlace-s-trzista/?fbclid=IwAR1ywyOiIX1jqOb6_FBaa_hPspN7el3iuDFOqkhDlC8Yb7UrW78mPkZa_jo već su se sa dosta tržišta oni povukli, moguće i da su neki njihovi problemi u pitanju. vidi na primer tojotu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 25, 2023 Report Share Posted October 25, 2023 B92: Nema više auto-puta kroz Beograd: Šta to znači za vozače? VIDEO http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2023&mm=10&nav_id=2421199Ovo za pešake mi je malo suludo, ili lupa Okanović? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 25, 2023 Report Share Posted October 25, 2023 Ahaha ako sve ovo navedeno u tekstu stvarno urade onda su bas mungosi...a Okanovic je mentol odavno, nista novo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 25, 2023 Report Share Posted October 25, 2023 Ne valja kao AP, ne valja kad nije AP SRBINU NIKAD DOBRO 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2023 Report Share Posted October 25, 2023 1 hour ago, manson said: B92: Nema više auto-puta kroz Beograd: Šta to znači za vozače? VIDEO http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2023&mm=10&nav_id=2421199 Ovo za pešake mi je malo suludo, ili lupa Okanović? bila je davno priča o ovome, mislim da on sad priča šta znači ukidanje ovoga i šta MOŽE da bude, a ne da će to baš direktno i da stave. znam da su pričali da će da naprave mnogo više ulazno-izlaznih delova (na primer jedan takav odavno "čeka" tamo ispod autokomande, sve su već napravili i na kraju stoje oni betonski stubovi) i da će to verovatno povući i stavljanje određenih semafora. što bi opet bilo glupo ali ajde. sa druge strane, pasarele relativno ok rade preko autoputa (pozdrav fati) pa ne vidim što bi to menjali, samo neka naprave još neku. mislim naravno na ove na starom delu a ne one kod arene što pešak prelazi kao u super mariju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26, 2023 Report Share Posted October 26, 2023 Čitajući po netu šta sve donosi od izmena ovaj zakon, dve stvari su mi pale napamet: a. Očekujem u najskorijem roku bicikliste na autoputu koji će da se voze jer sad imaju pravo i to onako na sred trake 🙂 b. Jedini "logičan" razlog koji sam pronašao je to što se kad ovo uradiš menja zakon po pitanju gde možeš da gradiš oko autoputa. Sad je neka "sigurna zona" tipa 40m a ovim se smanjuje na 10m, tako da kapiram da je to urađeno kako bismo dobili još neke građivine uz autoput tj. sada standardni put. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2023 Report Share Posted October 26, 2023 Sta drugo ocekivati od mafijaske drzave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2023 Report Share Posted October 27, 2023 pazi, to je jedna od teorija, ne mora da znači da je tačna! :)) ali ako je tako, kapiram da je posebno "osetljiv" onaj deo oko IKEA tamo jer što ne bi AV dig'o još neke tržne centre i šta god pored Ikee kad ih ona već ima tamo, i ovamo na drugu stranu ceo potez naravno posle bežanije do aerodroma itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 27, 2023 Report Share Posted October 27, 2023 B92: Robotaksi udario ženu na putu, moraju da sklone sva vozila sa ulica http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2023&mm=10&nav_id=2421262Kalifornijske vlasti suspendovale su taksije bez vozača kompanije Cruise koja je u vlasništvu General Motorsa, nakon što je u San Francisku jedan njihov robotaksi udario ženu koja je bila pešak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 28, 2023 Report Share Posted October 28, 2023 Japanci (opet) na misiji da spasu auto industriju 🙏 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 28, 2023 Report Share Posted October 28, 2023 12 minutes ago, dovlagsi said: Japanci (opet) na misiji da spasu auto industriju 🙏 Moja sledeća Mazda 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2023 Report Share Posted October 28, 2023 21 hours ago, manson said: B92: Robotaksi udario ženu na putu, moraju da sklone sva vozila sa ulica http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2023&mm=10&nav_id=2421262 Kalifornijske vlasti suspendovale su taksije bez vozača kompanije Cruise koja je u vlasništvu General Motorsa, nakon što je u San Francisku jedan njihov robotaksi udario ženu koja je bila pešak. eh, pa nije iznenađenje 🙂 23 minutes ago, dovlagsi said: Japanci (opet) na misiji da spasu auto industriju 🙏 lepo nacrtano, "bumo videli" što bi rekli ovi Srbi preko reke (da se odbranim od stane i draleta) kako će biti serijski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts