reki Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 to je ovaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 pa koliko vidim ovo je neki levi9 auto, sav izbrendiran, a ova slika dole iz bgd je kod 29. novembra znači ide iz njihovog ofisa koji je dole kod dunavske, pa očigledno pravi turneju po svim kancelarijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 Aha, nisam ispratio da su oni to nešto nabavili, ali sad kad se malo bolje zagledam vidi se taj brending, nije toliko upadljiv na prvi pogled. Nek ide onda na turneju! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 Vau, lepo 👍 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 TOBRE vise ovakvih stvari a manje raspalih novih BMW-ova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 ovaj BMW ko kupi dobije free "RETARD" tetovažu na čelu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 (edited) posto nemamo random topik, ukrali su mi jebene poklopce za vucnu kuku napred, komadic plastike Posto nigde ne moze da se nabavi kod nas, poslao mejl delti, poslali mi ponudu 7500 za 2 kom, kao POTVRDITE MOLIM VAS :)))) ali su mi dali i sifru dela hehe pa sam izguglao neki japanski sajt koji radi shipping, trebalo bi sa sve postarinom IZ JAPANA da me izadje 21euro, to bi bio hit. Edited September 28, 2022 by reki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 Mislim da ti je to lakše da nadjes na nekom otpadu, ako ništa bar brže. Ili da se prokonsultujes sa nekim majstorom za Hondu on možda ima neki kanal iz koga se nabavlja zamenski deo. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 ma jok, sa majstorom sam i pricao, njegova opcija je bila da ima drugara koji moze da napraviti to na 3d printeru. a kaze da na otpadu tesko, jer ko god ima prednji branik nece da skida to 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 Pa skini i ti nekome :) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 7 hours ago, dovlagsi said: ipak će biti hibrid - V8 + elektro total 644 KS 4,2 sek 270 kmh bmw ukrao hjundaiju dizajnera a pitali se što bio toliko jeftin 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted September 30, 2022 Report Share Posted September 30, 2022 On 9/28/2022 at 11:58 AM, dovlagsi said: novi infantilni bmw u serijskoj verziji BMW xM ipak će biti hibrid - V8 + elektro total 644 KS 4,2 sek 270 kmh On 9/28/2022 at 7:17 PM, Lucky said: bmw ukrao hjundaiju dizajnera a pitali se što bio toliko jeftin 😞 Sta, za ovo im je trebao dizajner? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 30, 2022 Report Share Posted September 30, 2022 I ovde je prethodni model X1-a bio duplo lepsi Ociglendo su zaposlili slepe i gluve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2022 Report Share Posted September 30, 2022 istripovali su se sa tim oštrim linijama, mada nije da nisu najavili sa nekim prethodnim (sad ću da lupim) x4 ili tako nešto koji je takođe pozadi izgledao kao ovaj xM iznad i bio grozan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted September 30, 2022 Report Share Posted September 30, 2022 (edited) Ja se ispovracam kad vidim tekuci KИ Sportage, na koji ovaj BejNVe mnogo lici po ostrim crtama Edited September 30, 2022 by Nek' 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted September 30, 2022 Popular Post Report Share Posted September 30, 2022 auto sa specijalnim potrebama 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2022 Report Share Posted September 30, 2022 7 hours ago, Nek' said: Ja se ispovracam kad vidim tekuci KИ Sportage, na koji ovaj BejNVe mnogo lici po ostrim crtama ako ništa, košta duplo manje pa si kao duplo manje lud 🙂 doduše, da ne grešim dušu, iznutra su ga namunjili na maks (u okvirima ovog brenda vozila) - ne znam koji auto ima ovoliki ekran unutra a da nije merdža: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 Pera je pokušao da prikrije svoju kupovinu ali jbg, odala ga tablica! od pre dva dana oko slavije 🙂 čekao jedno pola minuta da se uključi na slaviju i onda iznervirano zveknuo po gasu - ja ne znam dal bih smeo preko onih šina ovim kolima tako da pređem 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 3, 2022 Report Share Posted October 3, 2022 novi maserati grantourismo ili GT 3,0 V6 bi-turbo 550 KS 320 km/h, biće i EV verzija jednostavno i prelepo, svaka im čast na novom dizajn lengvidžu sa kojim su krenuli posle MC20 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2022 Report Share Posted October 3, 2022 ko'ke felne, još malo pa sa strane uopšte više neće biti vidljiva sama guma, samo felna 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 3, 2022 Report Share Posted October 3, 2022 felne su najvažnija stvar na kolima uvek bilo i biće! 1 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2022 Report Share Posted October 3, 2022 18 minutes ago, dovlagsi said: felne su najvažnija stvar na kolima uvek bilo i biće! posebno ako su sive! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 MG ponovo kod nas https://www.b92.net/automobili/vozili_smo.php?yyyy=2022&mm=10&nav_id=2222700 Quote Kompletna MG gama je već dostupna za poručivanje u Srbiji. Uvoznik za našu zemlju je kompanija Adriatic Auto iz Beograda. Jedan od aduta brenda za koji se veruje da će biti vrlo značajan svakako je garancija.Sva vozila imaju sedam godina garancije ili 150 hiljada pređenih kilometara. U MG Motoru ne kriju kako im je jedan od ciljeva preuzimanje kupaca modela Hyundai i Kia. baš da vidimo i cene 🙂 nema ništa ovde za sada https://www.mgmotor.rs/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 6, 2022 Report Share Posted October 6, 2022 13 hours ago, manson said: MG ponovo kod nas https://www.b92.net/automobili/vozili_smo.php?yyyy=2022&mm=10&nav_id=2222700 baš da vidimo i cene 🙂 nema ništa ovde za sada https://www.mgmotor.rs/ e pa da, pisao sam već negde, možda je Dovla okačio - video sam pre jedno mesec dana, sad možda ima i više, CarGo MG vozilo. A ako ima jedno, verovatno su uzeli flotno tj. desetak ili koliko već. Tako da ih ima na ulicama. Ovaj elektro model iznutra izgleda baš jadno. Ovaj Marvel zapravo nije toliko loš 🙂 Inače, evo ima i rešenja za gorivo! Quote Производња енергије и горива за аутомобиле од сточног отпада. Звучи превише добро да би било истинито, али то се дешава на фарми у близини Пјаћенце. Отпад који настаје од 600 крава поможе возачима да увелико смање трошкове горива за своје аутомобиле. Првобитно посвећени узгоју и продаји млечних производа, власници овог породичног предузећа одлучили су да направе корак напред. "Током последњих неколико година, започели смо пројекат који нам омогућава да производимо обновљиву енергију и да имамо стварну кружну економију. Мислим, можемо производити енергију из сточног отпада, заједно са пољопривредним нуспроизводима", каже Николета Чела, власница фарме и бензинске пумпе. Иза фарме, посебна структура извлачи био-метан из животињског отпада и транспортује га одмах на пумпи, где купци да добију свој јефтини гас. Процес се одвија директно од произвођача до потрошача, кроз неколико метара мале жуте цеви, а цена тако добијеног гаса је упола нижа од земног гаса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 6, 2022 Report Share Posted October 6, 2022 Verujem da ovo ne menja ništa živo za kupce, ali ajde: Quote Kao deo “Renaulution“ plana, Grupa Renault revidira šemu distribucije. U tom smislu, postignut je dogovor između Grupe Renault i Grupe Emil Frey za preuzimanje poslova distribucije Grupe Renault u Srbiji. Ovom transakcijom, Grupa Renault ima za cilj dalje jačanje pozicije na lokalnom nivou zahvaljujući efikasnom modelu poslovanja koji podržava i komercijalne ambicije i zahteve u pogledu zadovoljstva kupaca. Grupa Renault je odabrala Grupu Emil Frey zbog visoke stručnosti u oblasti distribucije automobila. Oni će iskoristiti veštine lokalnog tima i snažno partnerstvo sa prodajnom mrežom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts