killYg0r Posted July 22, 2022 Report Share Posted July 22, 2022 2 hours ago, oddball said: Back to the Future anyone? https://www.hyundai.com/worldwide/en/brand/an-icon-from-the-past 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 kad smo vec kod Hjundaija: https://www.rt.com/news/559497-alabama-child-labor-hyundai/ Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 opet francuz haha JOJ CRKNITE MAJCI SVI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 ahaha pa jebote 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 les voitures brulantes! Ahaha francuska vozila su Bruljantna! ahaha i audi! Dule krenuo po mladu! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 spalio ga k'o Panteliju Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 On 7/21/2022 at 6:29 PM, dovlagsi said: suptilno ovog puta kako uspevaju svaki put da naprave još gori auto? pa čemu ovo "smirivanje" linija? kad su već krenuli u formula-abominacija ludilo nek nastave brate pa da vidimo 'de će to da ode. On 7/15/2022 at 4:00 PM, togFU said: eni ovo vrh izgleda, iako prezirem koreance ovo je stvarno za pohvalu. Da je ovo novi audi quattro ljudi bi svršavali ofc (da, znam za koncept od pre desetak godina na koji ovo podseća, al to je nevažno sad) dobar je, vidi se da je to taj neki pravac kao onaj njihov EV što je sad serijski, očigledno je ovo bio neki koncept pa od njega generisali ovaj serijski, vrlo fino deluje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 10 hours ago, reki said: opet francuz haha Shvatice jednog dana ljudi da FR proizvodi ne sluze kurcu! 3 hours ago, Lucky said: kako uspevaju svaki put da naprave još gori auto? Ako pogledamo samo kako izgledaju i novi Jazz i HRV, onda je jasno da tamo u dizajnerskom timu rade kompletni moroni a direktori koji odobravaju su ocigledno za penziju : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 19 minutes ago, killYg0r said: Shvatice jednog dana ljudi da FR proizvodi ne sluze kurcu! Ako pogledamo samo kako izgledaju i novi Jazz i HRV, onda je jasno da tamo u dizajnerskom timu rade kompletni moroni a direktori koji odobravaju su ocigledno za penziju : D uče od tojote, tj. najboljih. odnosno ajd tojota se malo sredila spolja, ali iznutra je i dalje krš (a honda prati u stopu). očigledno ti azijati nešto imaju krizu dizajna, pogledajmo samo kiu i hjundai, suzuki odavno ispao iz priče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 23, 2022 Report Share Posted July 23, 2022 1 hour ago, killYg0r said: Shvatice jednog dana ljudi da FR proizvodi ne sluze kurcu! 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 niti ti kriv vlajko, kriva je industrija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 Da sam bar ranije znao čoveče! 😳 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 nema veze, nikad nije kasno da zameniš auto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 A ko će sad time da se bavi, pa još nisam prodo ni prošli! Svi traže mercedese, niko opela! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 zbog kasnije bolje prodajne vrednosti! bolje da si uzeo onaj mercedes kombi za prevoz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 24, 2022 Report Share Posted July 24, 2022 I onda mu odradi ovo: https://www.instagram.com/p/CKAG5BupuYK/?utm_source=ig_web_copy_link Laki popravi IG embedded! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 25, 2022 Report Share Posted July 25, 2022 15 hours ago, killYg0r said: Laki popravi IG embedded! Mogao bi zaista. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 Evo malo zabave - top10 prodaja svih novih kola u Evropi i samo SUV modela: i posle kažu nema kola na prodaju! 😁 mrzi me doduše da tražim podatke o eu prodaji pre recimo 10 god, kapiram da je bilo više Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 nikad ne bih pogodio da je Fiat 500 u top 10... isto tako golf u top 3, jeste očekivano ali samo potvrđuje činjenicu da ma koliko da ga oni useru i osakate sa uštedama na materijalima itd, golf je ipak golf jebiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 realno, najbolje auto! Spoiler 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 24 minutes ago, togFU said: nikad ne bih pogodio da je Fiat 500 u top 10... isto tako golf u top 3, jeste očekivano ali samo potvrđuje činjenicu da ma koliko da ga oni useru i osakate sa uštedama na materijalima itd, golf je ipak golf jebiga Aj za Fiat 500 mi je uvek čudno jer to verovatno Italijani samo kupuju, ali Golf sam ja iznenađen da je pao na treće mesto. Ono bukvalno to mu je najgori plasman poslednjih 20 godina, tako da se definitivno jeste osetilo to što su usrali model na prodaji. Problem je ako useru i naredni onda će doći iz dupeta u glavu i ovima što uzimaju Golf kao default vozilo. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 37 minutes ago, togFU said: nikad ne bih pogodio da je Fiat 500 u top 10... isto tako golf u top 3, jeste očekivano ali samo potvrđuje činjenicu da ma koliko da ga oni useru i osakate sa uštedama na materijalima itd, golf je ipak golf jebiga fiat 500 je zicer da je u top10, nema 'de ga nema i ko ga ne kupuje. još je kao "ženski" pa ga sve žene žele (pun intended) a ako si ipak muško onda kao abart da ispadneš baja. i kod nas gde se okreneš imaš fijat 500 da vidiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted July 28, 2022 Popular Post Report Share Posted July 28, 2022 1 hour ago, Dule_smor said: realno, najbolje auto! pogledajte koji auto na 2:15 lagano u levoj traci, dok neki tamo mnogo noviji francuzi gore 😄 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 ovima iz vw-a je verovatno jasno da je suv jedini pravac i napraviće sledeći tiguan da bude zver jbg 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 3, 2022 Report Share Posted August 3, 2022 https://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2022&mm=08&nav_id=2193232 Quote Nekolicina osiguravajućih kuća juče i prekjuče podigla je cene polise osiguranja od autoodgovornosti za oko 22 odsto u proseku, što je podiglo i ukupnu cenu registracije, saznaje "Blic Biznis". Oni koji nisu promenili cenovnike od 1. avgusta, učiniće to narednih dana. E, ali ovo je hajdučija https://www.b92.net/automobili/aktuelno.php?yyyy=2022&mm=08&nav_id=2193149 Quote Rok trajanja registarskih tablica je neograničen, ne računajući one koje sadrže slova Č, Ć, Š, Ž, Đ, Y i W, koje moraju da se menjaju čim im istekne registracija. "Registracija mi je isticala početkom jula, a na njoj sam imao slovo Ć. Rečeno mi je da moram da zamenim tablice i saobraćajnu, te mi je to predstavilo dodatni trošak kom se nisam nadao. Sve ukupno me je izašlo 8.000 dinara. Sreća u nesreći je što su mi tu uslugu izvršili u samom centru za tehničke preglede, te nisam morao sam da se maltretiram sa uplatama po poštama. Međutim, u samoj policijskoj stanici u Zemunu proveo sam više od tri sata da bih tamo dobio nove tablice, jer su gužve svuda nesnosne", ispričao je on. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts