dovlagsi Posted January 1, 2017 Report Share Posted January 1, 2017 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 a jeeeste, lako je sad pljuvati auto koji je tad bio vrh i isti kao 90% drugih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Debilan rivju. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Nije Jugo bio baš bio vrh kad je izašao, bio je "mali gradski auto" i štedelo se na svakom koraku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Realno, kakav Yugo, Stojadin najjaci auto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 20 minutes ago, voodoo_ said: Nije Jugo bio baš bio vrh kad je izašao, bio je "mali gradski auto" i štedelo se na svakom koraku. znači u suštini sve isto kao i danas kad neko pravi "mali gradski auto" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Bilde se čudi zašto auto nema automatsku klimu? "u to vreme se prozivodio Porsche 959"? So fucking what? Ne postoji Yugo sa 40 HP. Tako da ono.. bullshit. Ne kažem ja da je Yugo vrh auto, ali je rivju šit. Mali gradski auto, ajde da ga teramo po planinama. DE-BIL. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Rivju je klasična američka priča "ajde sad da napljujemo ono što svi već pljuju" i naravno da je retardirano porediti ga s Porscheom koji je imao automatsku klimu :) S druge strane sad sam malo čačkao i nisam imao pojma da je GV verzija koja se prodavala tamo zapravo bio naš Yugo 55, ja sam mislio da je u USA izvožen samo 65. Mada objektivno kad pogledaš u isto vreme si mogao za nekih $6.000, tj $2.000 više nego za Yuga, da kupiš Hondu Civic sa 1.3 60HP motorom. Plus je ona recimo imala opciju doplate za klimu. Jes da Ameri kenjaju po Yugu samo zato što je popularno, ali Civic i Yugo realno nisu za poređenje što se kvaliteta tiče, Yugo je baš bio treš i tada :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 kažu - trenutno na autoputu bgd - niš: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Zimske službe su odlicno spremile autoput.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 nisu još stigli da osete benefite povećanja putarina za 10% a sa starom cenom se nije moglo odreagovati. evo vidiš i @putar dobio skresan budžet pa ga nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 8, 2017 Report Share Posted January 8, 2017 KIA Stinger GT 3.3 V6 twin-turbo 370 KS 510 Nm 2.0 16v turbo GDI 255 KS RWD ili AWD napred BMW 6, pozadi Audi A7, unutra Merc C klase :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 8, 2017 Report Share Posted January 8, 2017 Jea, ali svejedno izgleda jebitačno. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 16 hours ago, dovlagsi said: KIA Stinger GT 3.3 V6 twin-turbo 370 KS 510 Nm 2.0 16v turbo GDI 255 KS RWD ili AWD napred BMW 6, pozadi Audi A7, unutra Merc C klase :) i jel će da košta milion maraka kao ona optima ili kako se zvaše? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 sasvim sigurno. cenim da će kod nas početna 2.0 turbo verzija ili 2.2 CRDi dizel kojeg najavljuju (200 KS), biti iznad 30 hiljada jura. ali će za razliku od Optime biti verovatno konkurentniji u klasi i samim tim - jeftiniji od sličnih modela iz premijum-segmenta sa RWD ili AWD pogonom.. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 Dati za Kia auto tolike pare je po meni i dalje suludo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 to sad može da bude predmet debate. Kia-Hyundai korporacija je četvrti proizvođač automobila na svetu, etablirani su na svim kontinentima, izuzetno dobro posluju u Americi, u Evropi imaju svoju najsavremeniju fabriku, performanse automobila su im adekvatne konkurentima u svim klasama u kojim se pojavljuju na tržištu, imaju najdužu garanciju na vozila. Sa druge strane, možemo pričati o devalorizaciji automobila na tržištu polovnjaka i o činjenici da će mi trebati minimum 6 meseci da prodam svoj Proceed :) ali još je veći problem sa Alfom, Citroenom i sličnim brendovima... Al aj samo jedna konkretna perspektiva - Stinger GT je istih dimenzija kao Mercedes CLS i istog koncepta (kupe sa 4 vrata), ali ipak ne dele isti deo tržišta, zato što je Kia - Kia. Stinger GT će biti 20-25 hiljada evra jeftiniji od novog Mercedesa CLS, sa sličnim motorom, gde je Merc čak bez dodatne opreme! Tu se sad ja malo začešem po glavi... to je ipak ozbiljnija klasa vozila i ne možeš u post-prodaji da baš izgubiš toliko novca zbog brenda... a auto ko auto siguran sam nije mnogo lošiji od CLS! Pitanje je - da li je dovoljno veliki stratum tog tržišta sa kupcima koji jednostavno imaju obavezan Merc/Audi/BMW brend uslov? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 Mislim da je tu glavni problem u tome što kad kupuješ takav auto, ti očekuješ "nešto" i onda kad sedneš u tu novu Kiu (videćemo kad budemo imali prilike da je uživo pogledamo ofc) ne dobiješ to "nešto" nego dobiješ Kia Ceed enterijer u autu od 30k. Isto je i sa Sportage npr. Naravno, koliko para toliko muzike i to je za 18k verovatno najbolji izbor ako neko želi SUV da pazari, Ali je 18k. Neka bude i 25k u nekoj nabudženoj verziji. Jednostavno mislim da postoji neka novčana granica iznad koje brendovi, kao što je Kia, ne nude "luksuz" koji ide uz tu cenu nego su jednostavno ostali zakucani na tom nekom kvalitetu dok im cifra ide gore. To na primer Tojota delimično izbegava sa Lexusom, ceo novi brend za to što žele da prodaju sa većom cenom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 e ja mislim da tu Kia i slični njima zaista greše - treba da naprave novi brend. moguće da već ovaj GT može da pripada nekom kvalitetnijem brendu. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 to i kažem - rokaj novi brend pa tu probaj nešto da uradiš, kao lexus, ajd' što da ne delimično i DS citroenov itd. Pa onda vidi kako će to da prođe kod publike. Prosto, pozicije su se tu negde već razvile i ljudi znaju šta očekuju u smislu cene i ponude kada neko kaže "Kia" kao i kada kaže "Mercedes". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 ja bi ovo kupio/vozio, bas sam juce gledao slike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 10, 2017 Report Share Posted January 10, 2017 i ja bi vozio da mi neko da, al nisam siguran da bi kupio da imam taj budžet da sam kupim ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 jesu izbacili cenu uopste? ovo izgleda toliko dobro da bi i ispljunuo kesh ako je u rangu 30k , mada pre gledam za 2-3 godine da uzmem model3 / ionuque , zavisi sta se bude jos dogadjalo do tada po tom pitanju. ovde bar isplati pola rate samo na konto godisnjih troskova ako uzmem neki EV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 dobro ovo je malo matoro, ne znam dal Daihatsu i Scion vise postoje kod Tojote gore, ali mi je svakako super ovo Geely - Volvo xD Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts