Bliss Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 jahanje HYPE 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Gledao sam sinoc 7icu opet. Prva polovina filma je sjajna. Druga polovina je ok. Bolji je od sva tri prequala. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Ja sam probao da ga pogledam opet i smorio se posle 10 minuta i ugasio ga... Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 u svakoj sali pola zbilje, ali upravo ta konotacija, da je kylo whiny fanboy surogat, govori o tome sta dizni i jarbrams misle o svim fanovima (i to svima nama ubacenim u isti kosh - i vama sto volite ep 7, i meni koji ga gledam manje ili vise naklono u zavisnosti od raspolozhenja i onima koji kao Dandy ne mogu da ga odgledaju do kraja) taj stav "ako nam se ne divite na prosečnom plagijatu onda ste najgora deca" je veoma zreo, zaista =o))inace, koliko god da je u ep1 jarjar uvredljiv i koliko se jezhim od kid-pod-racer-anakina i midihlorijana, meni je mnogo gore da mi neko ubaci u blebnder ep4 i 5 i doda 10 novih likova i to pokusava da mi servira kao novi film...ni ostali filmovi u serijalu se nisu pokidali od originalnosti, ali se nazire da je ludi džordž bar pokušavao...nekad tragično kao u ep2, nekad sasvim ok kao u ep3...sa druge strane, ep 7 meni odiše političkom korektnošću i bezličnim "pravio me komitet"-vajbom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Sve je dobro dok ne dodje neko da objasni kako je sa naucne strane opravdano usisati sunce i izbljunuti ga Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 (edited) da je snimljeno nesto originalno, svi bi kukali kako nema trunke ono starog smekaizadje prvi deo ove trilogije koncipiran kao omaz prethodnim delovima, pljuje se jer nije dovoljno originalanrealno nema nista gore po razvoj filma bas kao i kod igre, nego udovoljavati fanovima, a svedoci smo da je sasvim ok hejtovati, pa se svi ti vapaji da je film toliko los zapravo gube u tom trendu sto nije dobro jer ne mozes vise ni naci pravu kritiku a da ti se ne smuci Edited April 11, 2016 by G!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 jedna stvar su duh i atmosfera a druga je prepisivanje plotlinea i stavljanje naglaska na pogresne stvari ("misterije"/spanska serija aspekt/ko je kome shurnjaja, zaova ili vec ne znam kakav tajni rodjak)case in point - serije clone wars i rebels - duh na mestu, a price "nacelno" nove (i mnoge od njih sa prepoznatljivim likovima) i cesto je njihova epizoda od 22 min zaokruzenija tematski i narativno nego ovaj film od 2+ satainace, statisticki gledano, kritika ep7 na netu ne postoji svi su se univerzalno slozili da je film super i najbolji i bla bla...film jeste tehnicki vrhunski i vrlo je zabavan, ali je i dalje suvi prosek i prezhvakavanje prethodno vidjenog jer kad ti je primarni cilj zarada onda podilazis najmanjem zajednickom imeniocu (pa cak i takav ima zjapece rupe u scenariju i prikazuje u par navrata elementarno nerazumevanje naucne fantastike =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Za Clone Wars bih rekao da je nešto najbolje od SW (kanona lol) posle Imperije. Mada nisam odgledao celu seriju.Rebelse sam probao da gledam i prve tri-četiri epizode su bile toliko loše da ono... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 clone wars je vrlo interesantan, koliko je onaj dugometrazni cgi film jadan toliko je sama serija vrhunski solidnasicno tome, pocetak rebelsa je gotovo bolan sa analozima svih popularnih arhetipova + rainbow-haired gej mandalorijankom, ali nakon par epizoda udju u neku svoju shemu shemu, sto kazu kriticari "pisci su nashli likove", i krece clone wars level kvaliteta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Izvinite ako je bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 http://www.imdb.com/name/nm2403277/novi han solo (za prequel film koji dolazi u bioskope za godinu dana nakon ep8)....prva reakcija je hell no... al ono, mozda je ok glumac + ti filmovi se ionako ne prave za fanove harisona forda =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Bolje da su stavili nekog crnca ili azijata... 1 Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Mislim da je vreme da žene budu prihvaćene kao muški akcioni heroji!Miley kao Hana Solo! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 ;(Mada, meni ovaj mali izgleda ok. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Mislim da ste mnogo negativni:"Discovered" by Steven Spielberg at the batmitzvah of a friend of Spielberg's daughter.Done and done! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 ma discovered by mika pera zhika...taj lik se do sada pojavljivao u filmovima varijablinog kvaliteta, mnogi od njih teso bredju,i kad njime upravljaju reziseri diskutabilnog kalibra (kao oni kojima se poveravaju novi sw filmovi) totalno je bled i neupecatljiv...i onda kad na sve to legne ta brada, to chelo i te chkiljave ochi, zaista je bolje da hana glumi zhena azijatkinja nego taj lik....naravno to sto je nas utisak njime negativna ne znaci da ce film da ispadne super i on u njemu odlican...ali bojim se da ce jedina dobra stvar od svega toga biti to sto cu morati ponoco da gledam clone wars seriju radi detoxa =oPa ingruber je vec glumio forda u zhenskom filmu age of adaline i navodno da je i dobar glumac i dobar imitator harisona, al jos navodnije je "previse mator za diznijeve potrebe"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Vidim da je ovo nešto matoro, ali ja ne videh do sad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Dizniju se ne svidja kako izgleda Rogue One, scenario se prepravlja as we speak, a u julu mesec dana dosnimavanja novih scenahttp://pagesix.com/2016/05/30/disney-execs-in-a-panic-over-upcoming-star-wars-film/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 "Coming off ‘The Force Awakens,’ there’s an incredibly high bar for this movie and we have a responsibility to the franchise and to the fans to deliver the best possible movie we can.” Kakav crni "high bar"? Smrdi mi to, mnogo Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 tako je to kad neko veruje u sopstrveni pr bulshit =o) inace vesti su tokom noci 2x apdejtovane "Disney executives did feel that “the first cut was lacking the edge that Force Awakens had and the story needs to jell,” which is why the film’s reshoots are now underway." i "Studio execs felt like Rogue One was “tonally off with what a ‘classic’ Star Wars movie should feel like,” adding that one source described it as “having the feel of a war movie.” The goal of the reshoots, according to THR, is to “lighten the mood, bring some levity into the story and restore a sense of fun to the adventure.” Some have suggested that the reshoots will be used as an opportunity to introduce Ehrenreich’s version of Han Solo in Rogue One." nego Dendi nisi se na Warcraft topiku izjasnio sa ocenom za taj film =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Ovaj drugi quote bukvalno znači "mogli smo da napravimo nešto drugačije u sw svetu, ali jebiga, ne isplati nam se!" Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 To sam i ja pomislio i bio sam u fazonu, koliko je to kretenski, onda sam skapirao da verovatno nije, a onda sam pomislio da ipak jeste. Onda sam prestao da razmišljam. Realno, gledaću sve što ikad izađe... Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 tacno ovo sto Luka kaze =o( koji su oni moroni da se boje za zaradu ako ne prave stalno 100.00% identicnu stvar ... i to ne zaradu kao "oh ne, film je failovao i zaradio manje nego sto je kostao" nego "oh noes film nije zaradio 1100 miliona nego 1060 jer se nije svideo i cleetusu iz luizijane"... i momenat "ubaci 'mladog orsona velsa sa spicastom bradom' koji nama svima mnogo lici na harisona"...blah dok gro ljudi ne prestaje da trosi pare na mediokritetstinu, jedini nacin da holivud napravi nesto kvalitetnije je da neko, dok pravi svoj film, uspesno slazhe studio executive likove koji samo zhele jos jedne transformerse =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts