prota_ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 dobro je što si zapravo kilknuo na link koji je okačio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 do sad sam se ustrucavao da napisem ovo sto i prota, mislio sam da je do mene "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 dobro je što si zapravo kilknuo na link koji je okačio. Ја мислим да је то највећи проблем у нас Срба. Ето, он већ нашао да осуђује, а вероватно није ни прочитао текст до краја. Свако мисли за себе да је најпаметнији и не даје простом оном другом да му промени мишљење. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 (edited) - Oni će biti primljeni u profesionalnu vojnu službu na neodređeno vreme, što znači da će imati sva prava i obaveze kao i drugi profesionalni pripadnici Vojske Srbije - kažu u Ministarstvu odbrane. Pre nego što odabrani stupe u vojnu službu, moraće da prođu standardnu proceduru, koju prolaze i svi drugi kandidati. To podrazumeva zdravstvene preglede, proveru psihofizičkih sposobnosti, ali i bezbednosne provere. Posle toga moraće da završe i obuku za oficire. ЕДИТ: Чекај бре, Протосе, па зар не кењају они мени? Edited November 6, 2012 by Ребел Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 (edited) Ја мислим да је то највећи проблем у нас Срба. Ето, он већ нашао да осуђује, а вероватно није ни прочитао текст до краја. Свако мисли за себе да је најпаметнији и не даје простом оном другом да му промени мишљење. ali zar nije najveći problem srba to što ne rade ništa dok ti lomiš kičmu ? Edited November 6, 2012 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Ај се само објасните коме сте рекли да није прочитао текст и аргументовано због чега. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 ali zar nije najveći problem srba to što ne rade ništa dok ti lomiš kičmu ? Између осталог. Мада, сад студирам, сад ладим јајца. Исти сам ко ви. (((((: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Какви црни попови на државној сиси? О чему бре ти причаш? pricam o "obuci za oficire" obuka za oficire ne postoji, postoji samo akademija, koju nisu zavrsili. to je kao sada kao da bih ja sa svojim III stepenom obrazovanja otisao na "kurs" za hirurga i postao hirurg, eto. To je njima omoguceno. A bogosloviju nije zavrsio samo onaj koji nije imao dovoljno love. Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Znaci popovima daju da zavrse i kurs za hirurge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 (edited) obuka za oficire ne postoji, postoji samo akademija, koju nisu zavrsili. to je kao sada kao da bih ja sa svojim III stepenom obrazovanja otisao na "kurs" za hirurga i postao hirurg, eto. To je njima omoguceno. A bogosloviju nije zavrsio samo onaj koji nije imao dovoljno love. Ок, сад сам сигуран да лупаш напамет, на основу неких личних трипова и афинитета. Они неће имати власт у смислу да ће командовати одређеном групом војске, али ће имати одговорност коју чин, који буду примили, подразумева, а то је да се одазову, кад год буде потребно и да помогну отаџбини онако како су у могућности. Притом се захтева да су већ прошли војну обуку, дакле одслужен војни рок, да испуњавају психофизичке критеријуме, неопходне за такву војну службу, плус да имају високо теолошко образовање. О студијама теологије си такође лупио. Edited November 6, 2012 by Ребел Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 verujem da tako isto pricas za klince koji su zavrsili bogosloviju, i kojima je trazeno da pljunu za 20soma jura da bi "sluzili" u beogradu. evo, idi prijavi se na neki vojni konkurs, mislim da bi cak i moja baka ispunjavala psihofizicke kriterijume. psiholoski test ti se sastoji od 2 lista, i gledanje u sise nadlezne gospodjice. obozavam "vernike" kojima je jedna govnarska ustanova veca i od Onog gore 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 koliko fejla na jednom mestu, kao da čitam šta su modelsice pričale o evrodolarima. nhf, momci, ali morate još mnogo spanaća da jedete. i jedna i druga strana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 prosto obozavam ovako konstruktivne i argumentovane komentare Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 (edited) Могуће. Ал ја сам у фазону, ако је стање такво, онда нек кења против војске у целини, а не само против вонјог свештенства. Јер, да је војска озбиљна, тада би за све официре критеријуми били ригорозни. Ако је неозбиљна, онда су критеријуми смехотрес и за оне на војној академији, а вероватно је и њу могуће завршити ако се има рендом новчана сума. калимеросмајли.јпг Ја, нажалост, више него добро знам шта се дешава с војним свештенством, из прве руке, ал ме овакви а приори пљувачки постови, без познавања теме, нервирају. Edited November 6, 2012 by Ребел Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 i jesam, israo sam se da ne mozes da budes oficir... moj kapetan u Zucu je zavrsio FON... ali ovo mi je vestacko pravljenje posla Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 bio do prodavnice, ulazim u lift i baba neka koja je bila unutra a ocu da padnem u nesvest koliko me kida stomak ceo dan "a jel ti ides kod nekog ili tu stanujes" - tisina "jel ides kod druga nekog" - ajde pali baba 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Кили вс Рил лајф. Која беше сезона и епизода? :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Tonemo još, divota :D Ne brini se, pomoc stize! "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Имам репутацију Мармен/Креки. гг но ре 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 aj ko ce da banuje opet krekija Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Дулио, имам питање за тебе. Из ког разлога ти пишеш ћирилицом на форуму? Озбиљно питам. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 inb4 minus za protosa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 енд ај секнд дет. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Пошаљи ми прајвт месиџ, оће да ми скењају репутацију још више. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Добро, легитимно питање:) Да ми не би закржљао трип коришћења наших слова на тастатури и да не бих почео да пишем ''незнам'' услед бомбардовања тим триповима (пошто сам, поред ћирилице, почео да пишем и велика слова и те форе - не нешто претерано ригидно, али као трипујем се). А латиница има ''склепана'' наша слова, па ето, узо сам ћирилицу, да гађам ''џ'', а не да га правим од д и ж. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts