Highl1 Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 mohi bog Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Mislim da je Dvini zapravo mislio na nešto ovako http://www.netindex....d/allcountries/ ne znam kako ovo moze da se korelise sa tim kakav pristup internetu ima odredjena zemlja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 ne znam kako ovo moze da se korelise sa tim kakav pristup internetu ima odredjena zemlja. Tako mi i treba kad imam velika usta :) tj kad pokušavam da pojasnim šta je drugi korisnik hteo da kaže... Ne mora da ima baš nikakve veze jedno s drugim, slažem se, pogotovu ne s linkovima koje ustupaju drugim zemljama. Ipak, logika je da ako je prosečna brzina pristupu Internetu veća samim tim je infrastruktura bolja, ne mora da znači, ali je obično tako. U krajnjem slučaju mislim da kod nas nije toliko problem "uvoza" Interneta, već pre lokalne infrastrukture koja je i dalje u najvećoj meri izmonopolizovana od strane Telekoma (ADSL i fiksna telefonija) ili nerazvijena od strane kablovskih/optičkih operatera. Taj miks daje relativno visoku cenu Interneta za krajnjeg korisnika, pre svega ako govorimo o nekim iole normalnim brzinama u rangu 10-30mbit. Kapiram da 10evra mesečno za osnovni Internet pristup trenutno uopšte nije preskupo, čak i u poređenju s drugim razvijenijim državama, a to je najčešći slučaj u Srbiji. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Tako mi i treba kad imam velika usta :) tj kad pokušavam da pojasnim šta je drugi korisnik hteo da kaže... profesionalna deformacija Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Izašao cenovnik (zvanični) http://www.targotelekom.rs/privatni-korisnici/targo/korosnicka-zona/korisnicka-dokumentacija/ Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 prosto je nemoguce da su ovako namestili da ni jedan sbb user nema razlog da predjemna targo jedino da vidimo taj "opticki modem kaki li je" ( verovatno kablovski sa media konvertorom ) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Pošto su svi pod SBB-om Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 prosto je nemoguce da su ovako namestili da ni jedan sbb user nema razlog da predjemna targo jedino da vidimo taj "opticki modem kaki li je" ( verovatno kablovski sa media konvertorom ) Konkretno ja i da imam sbb bih presao jer mi treba upload brzina, a to sbb nema. S druge strane posto nemam teoriju za sbb, kao i dobar deo Nbgda koji oni i ciljaju, meni paket od 3.100 dindzi za 20/10 i tv sasvim odgovara. Ako uzmem da sad placam adsl 4/512k 2.800 din i plus jos kablovsku 900 din. Plus sto onda konacno mogu da ukinem fiksni telefon :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Je li ima negde spisak kanala koji nude u osnovnoj ponudi ?!:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darya Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Ovde ima spisak kanala i jos ponesto. http://www.umrezen.in.rs/networking/ftth-u-srbiji-by-targo-telekom/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 ona tehnicka podrska na sajtu im radi 24/7 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 zanimam me zasto nekom treba brz upload? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Zato što nisu svi leecheri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 casual userima ne treba upload uopste :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 nema sport klub, fak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 zanimam me zasto nekom treba brz upload? Приватни торент трекери, ја скоро све вучем са њих. Плаче ми се када видим ову понуду : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 piratujes,a? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 prosto je nemoguce da su ovako namestili da ni jedan sbb user nema razlog da predjemna targo jedino da vidimo taj "opticki modem kaki li je" ( verovatno kablovski sa media konvertorom ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 je l ovo što je stefke okačio dobro ili loše? meni se sviđa što ne mora televizija da se plaća, razmisliću o prelasku kada stignu od mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 (edited) ovo zuto skroz desno ti je opticki kabl == to je dobro jer je actual fiber to the home. Edited August 26, 2012 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 26, 2012 Author Report Share Posted August 26, 2012 zanimam me zasto nekom treba brz upload? Zbog poslaSad Igore kao bivši ministar telekomunikacija, bog da mu dušu prosti, kad je pričao da Srbiji ne treba više od 4Mbps download. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 mother of god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 uh. ovo je odlično. za 1.4k dinara atm imam 1.5 mb sa kurac uploadom kod oriona. ugovor mi je istekao pre par mesec i tražio sam neku povoljniju varijantu adsl-a, ali sve što sam našao su identične ponude kao ova koju imam. orion mi je ponudio 4 mb za ovu cenu, ako produžim ugovor na dve godine, što mi se nikako nije radilo, ali skoro pa sam popustio. ovo mi je sad naišlo do jaja, i čekaću ih dok ne dođu u novi sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 mother of god Zapravo se meni desavalo da na SBB-u na Vracaru vidim slican ping, 3-4ms, ali izgleda da im je na tom mestu bas nesto do jaja mreza. Sad Igore kao bivši ministar telekomunikacija, bog da mu dušu prosti, kad je pričao da Srbiji ne treba više od 4Mbps download. Pa realno, mislim ima poprilicno nekih nelogicnosti kad je upload u pitanu. Tipa SBB za kucne korisnike nudi paket od 100 Mbit download i 4Mbit upload?!? Mislim taj koji uzima paket s brzinom 100Mbit mu sigurno ne treba za surf... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts