Debeli Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 gde nam je nestao Džoker? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 \o/ You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Ne znam da li je iko primetio koliki je Daki zapravo car! ONO SIJA PROSTO E slagao sam, sad sam pogledao diplomu, pise 17. juli. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 odigrao fudbal i odrao koleno ;( sad odmor uz kocu i novi album smesing pampkinsa \o/ I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Sta je koca? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 koka kola, iako znam da trolujes ;) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 (edited) daki, blesav si na 5 tjoshka Edited July 23, 2012 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 (edited) смрди цела бежанијска коса на балегу већ пар дана чим дуне мало ветра. дал је могуће да смрди са оне фарме де узгајају свиње код јакова толико? едит: тек сад видех твитер линк Edited July 23, 2012 by strokan Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Lezim na lezaljci kraj reke i odjednom osetim da me nesto ugrizlo. Pogledam ruku kad ono prilicno veliki mrav, pokusavam da ga lansiram i ne moze, odjednom jos jace me ugrize a ja ne mogu da ga skinem. Kao da je hteo da udje u mene, neverovatno se borio i sada imam crvenilo. Ne mogu da verujem da mrav moze tako jako da ujede! da nije krpelj to bio ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 e da, ubogi selja reports prvi blok je toliko jebeno najjaci za bleju "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Sta je koca? http://en.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Izašao sam sinoć u SSI maji i broj riba sa kojima sam razgovarao se povisio za 200%! (nisam) Magične rur maje! inb4 200% više od 0 je i dalje 0, znači crva nije ni bilo. Slučajno naleteo na Zapatu tamo kod Knez Mihailove, oduševio sam se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Izašao sam sinoć u SSI maji i broj riba sa kojima sam razgovarao se povisio za 200%! (nisam) Magične rur maje! I ovo ide na reklamu za majice! dajte još! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Samo da te obavestim da je od nedavno, zbog nekog novog zakona, zabranjena upotreba "testimonijala" u reklamama. Ako obratiš pažnju, videćeš da toga više nema u topshop/dormeo reklamama! SAMO U SRBIJI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Zezaš da nema toga više? Doduše sad kad razmislim, to jeste bilo sve "namešteno" ali me baš čudi da su se za to u'vatili da prvo zabrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Kapiram da su im se transferi neprijatnosti od random average ljudi koji pokušavaju da glume/lažu u kameru smučili jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 синоћ сам гледао неку рендом рекламу где је нека баба причала како јој је тај и тај препарат помогао још пре 20 година. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 "ja sam svoga unuka ovom kremom spasila a onda sam ga i oženila" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Od kad sam doso prve 3 noci spavao po 13h :/ Inace sad mi stize poruka na fb od lika iz srednje koga nisam video 5 godina, trazi mi 1500 kinti na zajam. Ajd to sto se drogira al' tuzno je sto nema muda da pokrade kevu i caleta vec grbavi po socijalnim mrezama. A i juce kad sam setao gradom dva puta me startuju oni sto gistro skupljaju za decu bez roditelja. Ajd sto se prosjaci na sve strane nego kako su namirisali svi dolare mamicu im "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 E desi, znači u togfuu si sad? Nađemo se večeras, imam jedan poslovni predlog za tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Jesam al jedva cekam da idem nazad. Nego kad vec spominjes to. Ja doneo drugaru random nike majicu sa footlockera koje me je kostala 20$ i njemu mala. Prodali je lokalnom "samo najk do smrti tebra" hulibratori gariju za 50e Da sam bio pametniji i doneo vise :S Ti se cuj sa sestrom pa navrati ako oces kad ona dodje sa posla "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 "ja sam svoga unuka ovom kremom spasila a onda sam ga i oženila" :) ахахахахахаха та је потпуни хит, јеботе. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 "od kad moj muz spava na njemu on vise ne hrce", "zbog ukocenog vrata i glavobolje sam patila celog zivota..." ili kao sto imamo jednog clana "kolac u tiganju? nemoguce, ako ne verujete pogledajte" :) ne vredi kad udje u glavu, prosto se zapitam kako cemo sad bez toga :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Koliko su nam isprali mozak samo kad svi znamo po 5-6 reklama :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 kada krecite- krecite, ali stvarno! max pol nije fol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts