Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

смрди цела бежанијска коса на балегу већ пар дана чим дуне мало ветра. дал је могуће да смрди са оне фарме де узгајају свиње код јакова толико?

едит: тек сад видех твитер линк

Edited by strokan

Lezim na lezaljci kraj reke i odjednom osetim da me nesto ugrizlo. Pogledam ruku kad ono prilicno veliki mrav, pokusavam da ga lansiram i ne moze, odjednom jos jace me ugrize a ja ne mogu da ga skinem. Kao da je hteo da udje u mene, neverovatno se borio i sada imam crvenilo. Ne mogu da verujem da mrav moze tako jako da ujede!

da nije krpelj to bio ?

Izašao sam sinoć u SSI maji i broj riba sa kojima sam razgovarao se povisio za 200%! (nisam)

Magične rur maje!

inb4 200% više od 0 je i dalje 0, znači crva nije ni bilo.

Slučajno naleteo na Zapatu tamo kod Knez Mihailove, oduševio sam se!

синоћ сам гледао неку рендом рекламу где је нека баба причала како јој је тај и тај препарат помогао још пре 20 година.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Od kad sam doso prve 3 noci spavao po 13h :/ Inace sad mi stize poruka na fb od lika iz srednje koga nisam video 5 godina, trazi mi 1500 kinti na zajam. Ajd to sto se drogira al' tuzno je sto nema muda da pokrade kevu i caleta vec grbavi po socijalnim mrezama. A i juce kad sam setao gradom dva puta me startuju oni sto gistro skupljaju za decu bez roditelja. Ajd sto se prosjaci na sve strane nego kako su namirisali svi dolare mamicu im :tf:

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Jesam al jedva cekam da idem nazad. Nego kad vec spominjes to. Ja doneo drugaru random nike majicu sa footlockera koje me je kostala 20$ i njemu mala. Prodali je lokalnom "samo najk do smrti tebra" hulibratori gariju za 50e :tf: Da sam bio pametniji i doneo vise :S

Ti se cuj sa sestrom pa navrati ako oces kad ona dodje sa posla

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

"ja sam svoga unuka ovom kremom spasila a onda sam ga i oženila"

:)

ахахахахахаха

та је потпуни хит, јеботе.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

"od kad moj muz spava na njemu on vise ne hrce", "zbog ukocenog vrata i glavobolje sam patila celog zivota..." ili kao sto imamo jednog clana "kolac u tiganju? nemoguce, ako ne verujete pogledajte" :) ne vredi kad udje u glavu, prosto se zapitam kako cemo sad bez toga :D

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...