Doca Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 https://dl.dropboxusercontent.com/u/21909476/WP_000298.jpg Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 lol dobrivoje kamiondžija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted July 15, 2013 Popular Post Report Share Posted July 15, 2013 (edited) to me ćale nagovorio, nešto na fazon: "ako ne završiš školu bolje da voziš kamion nego da radiš za bing." , i ja ga poslušam jebiga. Edited July 15, 2013 by Doca. 3 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 :DD:DDDDDD;:::DD;DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Doco, majstore! Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 ladno si kamiondzija Dobrivoje :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Postoji li neka mocucnost da izvadim medjunarodnu dozvolu van Srbije, da je neko izvadi u moje ime i posalje? Prilicno sam siguran da je to nemoguce, al ne skodi nista da pitam. Ja sam prosle godine vadio medjunarodnu i ima tu jedna zackoljica - naime otkad su uveli ovaj novi zakon vise ti se u vozacku ne upisuje ako imas zabranu upravljanja vozilom, vec to samo MUP vodi tamo negde. I onda ti u AMSS-u daju da potpises neki papir gde "pod punom krivicnom i materijalnom odgovornoscu" izjavljujes da trenutno nemas zabranu upravljanja, posto oni nemaju evidenciju ko ima zabranu, a ko ne. E sad da li taj papir moze samo neko da "poturi" ne znam, ali mi je poprilicno sigurno da ne mozes legalno da izvadis medjunarodnu dozvolu a da nisi fizicki prisutan... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Meni su pre 3-4 godine redovno tražili na granici međunarodnu, ali sam redovno prolazio sa zbun facom i "a otkad to treba, ja stvarno nisam znao"... Sad kad sam dolazio u Sloveniju, niko me ništa nije pitao... Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 ja to govno večito vadim i nikad mi ga niko ne traži, do sada sam vadio tri puta (jer su kurve stavile da važi dve godine a ne koliko i vozačka na osnovu koje ga izdaju) i upotrebio sam ga samo kad su mi u grčkom rent a car-u tražili da ostavim neki dokument kod njih dok koristim skuter (nisu insistirali da to bude međunarodna dozvola, mogao sam da ostavim bilo šta, pa sam ostavio ono najkabastije). doduše, nije me nikad zaustavio saobraćajac u inostranstvu, možda bi mi oni tražili, al na granicama i po rent a car službama nikad niko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 ja to govno večito vadim i nikad mi ga niko ne traži, do sada sam vadio tri puta (jer su kurve stavile da važi dve godine a ne koliko i vozačka na osnovu koje ga izdaju) i upotrebio sam ga samo kad su mi u grčkom rent a car-u tražili da ostavim neki dokument kod njih dok koristim skuter (nisu insistirali da to bude međunarodna dozvola, mogao sam da ostavim bilo šta, pa sam ostavio ono najkabastije). doduše, nije me nikad zaustavio saobraćajac u inostranstvu, možda bi mi oni tražili, al na granicama i po rent a car službama nikad niko. Sve ovo što kaže ivan, uvek izvadim tu međunarodnu i nikad mi niko ne traži a kapiram da ako je jednom ne bih izvadio i krenuo negde da bi počeli za to da me smaraju. Iako ta međunarodna izgleda kao nešto što možeš u kućnoj radinosti da napraviš i ištampaš bez problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Jel trebaju sad neka posebna dokumenta za prelazak kosova, do makedonije I nazad kada se ide 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Ako mislis da ides autoputem kroz Srbiju onda ne prelazis preko Kosova da bi stigao u Makedoniju :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 zimus u briselu (charelroi zapravo) im ja dajem međunarodnu, lik me gleda ko da sam pao s marsa i traži mi običnu :D ne sećam se da li je bio hertz ili budget, al svakako neki od tih velikih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Колико ја знам ако тај неко у Србији донесе твоју дозволу и ЛК у АМСС и плати издавање може без проблема да извади међународну за тебе. Ја то нисам радио јер нисам хтео да плаћам 2 пута Федекс а не шаљу ми се документа обичном поштом. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Ako mislis da ides autoputem kroz Srbiju onda ne prelazis preko Kosova da bi stigao u Makedoniju :) kiliju geografija nije jaca strana...a mozda kao pravi srbin hoce da poseti svete srpske zemlje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Hvala narode za info. Nasao sam vezu da mi se sve sredi samo skeniranim kopijama al mi je sad kasno za stvari koje sam planirao. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Lakija, Aleta i mene je 2005. zaustavio Grk na Halkidikiju, trazio nam je obicnu, regularnu vozačku. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 meni su u svim rentacarovima trazili nasu vozacku.. medjunarodnu u jednom nije hteo da uzme iako sam nudio :D kad sam ovde registrovao auto su mi trazili nasu vozacku, nista medjunarodnu e sad, nisam nikad imao sudar negde van, ne znam u tom slucaju dal bi isto bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Za sudar ti je bitan zeleni karton. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Pa samo u Bosni i Makedoniji :) Poenta s tom medjunarodnom je sto ja stvarno nikada nisam bio u situaciji da mi je neko trazio, ali s druge strane je opet uvek vadim "za svaki slucaj"... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Meni Rusi traze i nacionalnu i medjunarodnu - bez nacionalne ne vazi medjunarodna, tako njihovi panduri kazu. Tako da je nacionalna vaznija. A kada imash ove kartice, niko ni ne trazi medjunardnu (ja josh uvek imam onu bangavu roze...). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 ovde po zakonu moras posle godinu dana da zamenis za njihovu ;) .. kako ide za poene recimo kad imas stranu vozacku? tipa ako napravim u srbiji prekrsaj za 3 boda sa slovenackom vozackom.. ili ti tamo sa srpskom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 (edited) Pa ne možeš valjda poene da dobijaš u stranoj zemlji sa svojom dozvolom, kazne su novčane i slično :-) Isto tako, ne mogu ni Slovenci da dobiju bodove kod nas, nego novčana kazna... Edited July 17, 2013 by BojaNBG Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 jesi siguran ili nagadjas? ako je tako, super :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Siguran, svaka država ima svoj sistem bodovanja i ne može službenik druge države da upisujuje bodove na vozačku tvoje države :) Uglavnom su kazne novčane i to poprilične, a za teže prekršaje ne znam šta se dešava, verovatno se oduzima dozvola... Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts